1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Aguero boşa mi gidecek?

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Arkadaşlar hepinize merhaba.

Aguero ile yaşadağım bir sorunu sizinle paylaşmak istiyorum.Aguero yu Juventus'a almak için yıllık 9.250 milyon euro ve %25 zam ile anlaşma sağladım aradan 3 sene geçti Aguero şu an 17.750 milyon euro para alıyor(içimde yanmıyor değilp). Şu an 22 aylık sözleşmesi kaldı ve kulüp 9.250 milyon eurodan fazla para ödemiyor, haliyle o da kabul etmiyor. Kasada 80 milyon euro olmasına rağmen maaş bütçesini transfer bütçesiyle dengelemeye ya da sadece maaş bütçesine arttırmama onay vermiyor. Ne yapacağım diyecem?

Yapacak birşey yok ama yine de sizinle paylaşmak istedim işte Aguero>>

daha önce hazırladığım "küçük takımlarla başarılı olmanın yolları " yazısına şimdi "büyük takımlarla başarılı olmanın yolları" yazısını hazırlıyorum. aslında o konu başlığında TRANSFER VE KONTRAT bölümünde anlatacağım bir mevzuuydu bu durum..ama erkenden de olsa bu kısmına ilişkin değimneyim...

şimdi diyorsunki kardeş senin 80 milyon euro paran var...yani zengin bir klüpsün üstelikte koskocaman JUVENTUS sun değilmi...

o zaman kontrat konusunda ağır takılacaksın...kimseye daha aylar öncesinden yalvarmana yakarmana gerek yok...onun adı aguero bile olsa ..aguero gider başkası gelir...bir kere daha 22 ay önceden bir büyük takım kimseye kontrat imzala diye bu şekilde yalvarma transfer bütcenide
    değştirme boş yere.

şimdi bak...sana vereceğim taktik şu...FM de oyuncular kontratlarının bitimibe 2-3 sene varken yeni konrat imzalamaya pek sıcak bakmıyor..imzalamak isteyende yüksek bedellerle en azından şuan aldığından daha azına imza atmıyor...

şimdi kardeşim aguero veya diğer oyuncular konusunda yapacağın şu...bekleyeceksin...hemde korkmadan bekleyeceksin..

şimdi diyeceksinki..seneye kalırsa sözleşmesinin bitimine 1 sene kalacağı için imza attırabilirler ..ama bak eğer oyuncunu banko oynatıyorsan...takımında huzurlu ise...ayrıca satışa falan koymamışsan..diğer takımların ona kotrat imzalatması çok çok zor olacaktır emin ol..bir kere 9 milyon euronun çok üstünde tekif yapmak zorunda kalacaklardır..

ayrıca şunu da söyleyim...bu konuda risk alıp almamak tabi senin tercxihin ama ben fenerbahçe ile juve ile ve real madrit ile 3 tane büyük takım ile FM yi doynama deneme imkanım oldu..hiçbir oyuncuya yalvar yakar olmadım...hatta sözleşmelerinin bitmesine 1 sene kala ara ara teklifler yolladım yani oyuncuyu tümden boş bırakmadım..ama bir çoğuyla kontratının bitmesine 1-2 ay kala anlaştım..

ve ne gördüm biliyormusun..o 24 ay önce benim verdiğimi beğenmeyen oyuncu o bedelin 1-2 milyon euro ya imzalamayı kabul etti...yani kontrat konusunda çok acele edip transfer bütceni zorlamana hiç gerek yok..

ayrıca şunuda unutma agueroya bence zaten gereksiz yere çok para veriyorsun..9 milyon euroya oyuncu vtutma elinde...FM de yıldız mı yok allahaşkına..
    Last edited by OMANA : 26.Mayıs.2008 at 18:27

Mesaj Yetkileri