1 ile 30 arası toplam 268 sonuç

Konu: Kırıkkalespor Kariyerim [Hedef Süper Lig]

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar UEFA'da yediğim 2 gol benzerdi. Maçı kaydettim ama çok süper maç oldu. Tarihi fark olurdu ama karşı karşıya atamadık. Çok kaçırdık. kalecinin önünden bir şut kaleci, dönen topa bir daha şut yine kaleci olamaz böyle bir şey. Sivas maçında da aynısı. Üstelik adamlar bi geliyorlar ilk gelişlerindeki pozisyon gol oluyor. Ben 21 kez kaleye şut atıyorum 3 tane sokuyorum adam 5 tane atıyor giriyor.Alttaki golleri atan oyuncuları Fenerbahçe alt yapısından almıştım. Şuan Fb istiyor ama verir miyim

SİVASSPOR-KIRIKKALESPOR: 1-3

Turkcell Süper Lig'de Sivasspor ile 4 Eylül Stadyumunda karşılaştık. Maçtan 3-1 galip ayrıldık. Yediğimiz gol yine sansasyoneldi. 6 pas çizgisinin köşesinden çatala taktılar. Kırıkkalespor haftaya son şampiyon Kayserispor ile karşılaşacak...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    YAZIKLAR OLSUNN

Kayserispor önünde ilk yarıyı 2-0 önde kapadık. Oyuncular her maç olduğu gibi yine gol yediler 2-0dan 3-2 ye döndü maç ve mağlup duruma düştük tam maç 3-2 bitecek derken 90. dakikada bir penaltı ile 3-3 yaptık. O da ne uzatma dakikalarında Kayseri bir topla 4-3 yaptı. Oyundan iğrendim resmen. Bu kadar olamaz. Her şut gol olmaz. Benim oyuncular 10 pozisyondan 1 tane atıyor ama onlar 1 gelişte gol yapıyorlar. Üstelik 4 gol attılar. Resmen abartı olmuş Bunuda düzeltmeleri lazım. Yaratıcılığı da düşürdüm takımda fakat çok kaçırıyorlar..

PUAN DURUMU

Last edited by SAİT71 : 26.Mayıs.2008 at 17:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri