1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Kombineler Her saat Artışta...

Hybrid View

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    GFB, Maraton Üstte. Efsane Geri Dönüyor. Transferlerden sonra bu sayı 30bini bulacaktır. Eğitim hayatıma İstanbul'da devam edersem +1'de benim için yazarsınız.
    Tabi o zamana kadar kombine kalırsa

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by badimadi View Post
    Tabi o zamana kadar kombine kalırsa
    Bütün bölümü kombine satmıyorlar. Belli bir limiti var. Sezon içinede bilet kalması için o yüzden bana yeteceğini düşünüyorum. Zaten tanıdık felan bir şekilde yaparım. A Blok'dan alacam ucuz olsun diye ama; farklı taraftan izleyeceğim.

Bütün bölümü kombine satmıyorlar. Belli bir limiti var. Sezon içinede bilet kalması için o yüzden bana yeteceğini düşünüyorum. Zaten tanıdık felan bir şekilde yaparım. A Blok'dan alacam ucuz olsun diye ama; farklı taraftan izleyeceğim.
    Maraton üstün hepsi komine değil miydi? toplam 30 bin küsür kombine satılacak, yani geçen sene öyleydi..A blokta da bitmiş olması lazım

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by badimadi View Post
    Maraton üstün hepsi komine değil miydi? toplam 30 bin küsür kombine satılacak, yani geçen sene öyleydi..A blokta da bitmiş olması lazım
    Ya bi kötü okuma. 15 Temmuz'dan sonra karar vereceğim.

Ya bi kötü okuma. 15 Temmuz'dan sonra karar vereceğim.
    Anlamadım yine yani 15 temmuzdan sonra alacağını anladım da diyorum 15 temmuza kadar kalırmı?

Mesaj Yetkileri