Burak abi böyle konuştuğuna göre ünlü isimlerden birisi olabilir. Pusudayız, bir açığını veya gafını bekliyoruz..![]()
Burak abi böyle konuştuğuna göre ünlü isimlerden birisi olabilir. Pusudayız, bir açığını veya gafını bekliyoruz..![]()
Aynen 24 saat bu topigi takip edeceyiz!!! TD mizi bekliyoruz!!!![]()
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
T.D alman olmayacak,size ufak bir tüyo![]()
![]()
![]()
![]()
Portekizli olsun o zaman yav![]()
POLAT İTALYA'DA
Bu arada Galatasaray Başkanı Adnan Polat, İtalya'nın Milano kentine giderek, Milan ve İnter kulüp başkanları ile özel birer görüşme yapacak. Polat'ın bu görüşmelerde işbirliği çalışmaları için birlikte neler yapılacağını palanlayacaklarını ve Milano kentinin iki dev kulübü ile gelecekte sürekli olarak turnava organizasyonlarının temelini atmayı planladığı öğrenildi. Galatasaray Başkanı aynı görüşmeyi Real Madrid kulübü ile de yaparak, 1,5 yıl sonra bitirilmesi planlanan yeni Ali Sami Yen'in açılışında İnter ve Milan kulüpleri ile birlikte 4'lü turnuva düzenleyerek muhteşem bir tören düzenlemeyi planladığı öğrenildi.
DHA
TD icin gitmisdir kesin![]()
You can call me a hero.
Mancini gelmesin, simdi burda mafya kurmaya filan kalkar![]()
Valla kim gelirse gelsin ama birisi gelsin artık yönetimin açıklamasına göre transfer de yapmıyoruz yeni td gelmeden.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Polat italya ya gitmis bak yahu![]()
sicilyadan eleman bulup getirecek![]()
secenekleri daraltmaya calisiyor bu adnan polat![]()
bence hector cuper![]()
Mourinho gelecek beyler.sadece bir tahmin :d
So what?
Saike
Mourinho mu ? Neden olmasin Semsicim...
You can call me a hero.
Şemsi uçma ya Mourinho hayatta gelmez bize.
Bu arada bu topic uA forumundan izleniyorBurak ustanin duyumlarini yazmislar..
![]()
You can call me a hero.
Cuper falan olabilir..
valla yayildik gelmezse rezil olcaz uA da... Bari abi okumasada kesmese beni niye yaydin diyeHadi Adnan baskan benim yuzumu kara cikarma yazdik okadar getir sunu
![]()
uA'da söyledin mi Burak abi kimin geleceğini? Eğer söylediysen büyük hata yaparsın.Basın artık haberleri taraftar forumlarından alıyor.![]()
So what?
Saike
Hayir hic bir yerde soylemedi ..![]()
You can call me a hero.
yok soylemedim soylememde9 isim duruyor
![]()
Mancini gelcektir, bosa Italyaya gitmez Adnan Polat
Biri gelirse o 9 isimden hemen yarın bi gazeteye cagırırlar![]()
valla korktum artik yazmam hic bir yere duyumlarimi transfer haberlerinden mahrum kalicaksiniz kusura bakmayin![]()
Mancini yada Jose gelecek gibi sankim...![]()
O zaman yarınki haber manşetleri hazır gibi.
"Galatasaray 9 hocadan 1 sini kesin olarak getirecek"![]()
So what?
Saike
Işallah bakalim...Birde bu takıma iyi bir stoper ve forvet alınırsa değmeyin keyfimize![]()
uA forumlarinda yazdigim icin burayada ekliyorum:
mourinho imzaladi gibi interle yani mancini bosta.. Polat Italya’ya gidiyor... Isim vermek istemiyorum ama artik veriyim bari..Bunca zaman Teknik Direktor alinmamasinin sebebi inter-mourinho flortu. Mourinho bittigi icin Mancini ile anlasmaya gitti Polat.. Bu tamamen duyumdur yonetim ici bilgi olcak diye birsey yok ama gazete sallamalarindan daha saglam Mancini olmazsa alternatifi Cupe
Sonunda acikladi ...Mancini diyorsun ... Gelebilir
![]()
You can call me a hero.
Ben Cuperi istiyorum![]()
Pazar gününe daha çok ya keşke tarih falan vermeseydinOlmazsa hayal kırıklığı yaşar herkes bir nebze
![]()