1 ile 30 arası toplam 1093 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri

Threaded View

Unhappy Hayırlı olsun !!

Selçuk ve burak hayırlı olsun ... İnşallah katkılarıda aldıkları para kadar olur .. selçuktan şüphem yok ama burakda inşallah uslanmıştır..

Bu arada keşke figo gelseydi diye geçirdim içimden .. sonuçta dünya çapında bir yıldız isim yapardık bu biir Takıma hep gençler alındı tecrübesi ile takıma abilik liderlik yapardı ikiii ve en önemliside barış gibi selçuk gibi kadir keleş ve ergin keleş gibi genç potansiyeli olan yeteneklerimizin yetişmesine bişeyler öğrenmesine sebep olurdu.. keşke dedim.. hagi - emre örneği gibi ... bi barışa bi şeyler öğretse kadire ergine öyle keza vereceğimiz 2.5 milyon euro paranın hakkını bi şekilde almış olurduk.. hiç oynamasada gençlerimizi yetiştirse yeterdi bize ...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada doğrulandımı selçuk ve burak haberleri ??? ben araştırdım bulamadım nette ????
    Last edited by fokocaman : 27.Mayıs.2008 at 19:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    '' Hayat Karameladan daha tatlı bir şekerlemedir demişti üstad bana. Düşündümde; tadını aldıkça hep daha fazlasını isterken AZALDIĞINI unutmuşum ''

Mesaj Yetkileri