Basın toplantısı:

Evet arkadaslar öncelikle hepiniz hosgeldiniz. Su an cok duygusal anlar yasıyorum. Bu istifamın duyulmasından sonra bana taraftarlarımız ve arkadaslarım cok destek oldu. De guzmanın gitmesi ve ya gitmemesi beni üzmedi. bu kafasına göre yapılmıs iş beni üzdü. Ben bu takımın basında isem benim dediğim olacak ve sunu belirtmek istiyorum. Taraftarlarımız için bu yola devam edecegim ama sene sonu ne olacagı belli olmaz. Simdi sorularınız varsa alabilirim...

Futbolik muhabiri:Ümit hocam De guzmanın yerine oyuncu alacak mısın
Ü.B:Hayır yönetimle ilişkimi kestim.Bu yüzden yedek takımdan Wijnaldum u takıma aldım. Devre arası hicbir bölgeye transfer yapmayacagım..
Muhabir:Peki sizi burda kalmanızı saglayacak en büyük etken neydi?
Ü.B:Tabiiki taraftarlar. Cünkü onların forumlarda yazdıkları sampiyon olacagız, tekrar Avrupa ya dönecegiz gibi sözleri beni burda kalmamı sagladı. diğer bir etken ise bu istifa dan sonra Van bronckhorst ve Makaay yanıma geldi. Hocam bu yola beraber cıktık beraber bitirecegiz dedi. Taraftarları ve onları kıramazdım ben de kalmaya karar verdim..
Evet muhabir arkadaslara tesekkür ediyorum. İyi aksamlar....

Evet arkadaslar cok duygusal oldu ama taraftarımız için bu sampiyonlugu alacagım gercekten yönetime cok kızgın ve kırgınım lig maclarını birazdan eklerim...