-
@ xxestergonxx
Ben de dahil Aykuttan adam olmaz diyen oldugunu sanmıyorum.Aykutu en az senin kadar destekleyen biriyim ayrıca.Burda sadece objektif fikirlerimizi söylüyoruz yoksa bir Gs'li olarak Aykut'a ne kadar yüksek deger verilse o kadar hoşumuza gider zaten.Sezon boyunca takip ettigim kadarıyla hakettigini düşündügüm degeri söyledim bu da 130a yakın bir deger.ondan bekledigim gelişmeyi gösterirse ulaşacagı 150 civarı pa ile gayet iyi bir kaleci olabilecegini de savunuyorum.Ayrıca kariyerinin büyük bölümünde kenarda oturmuş bir kalecinin maç oynamadan 140 calara gelmesi doga üstü bi durum olmazmı.Gelseydi gelmedi demezdik helal olsun derdik şüphen olmasın.Arastırma ekibinin puan verirken elinin titremesi meselesine gelirsek bunun çeşitli gerekçeleri olmakla beraber yıllardır takip ettigim kadarıyla oldugundan kötü gösterilen oyuncu kadar abartılan oyuncular da oldu.Gerçekci bir araştırma yapma adına eski tecrubelerden de sonuçlar çıkararak zaman zaman çok hassas davranılıyor.Bu arastırmalardan herkesi memnun edebilme şansları da yok.Özellikle 8.0.2de yapılan degerlendirmeler genel olarak mantıklı seviyelerde gözüküyor.Bu sayfalarda konuşmamızın sebebi bu çalışmaları desteklemek,daha da iyi olmasını saglamak.
Mesaj Yetkileri