eğer formu iyiyse o para verilir. ben mesela c.ronaldoya 151mn(euro yada $) vermiştim.
eğer formu iyiyse o para verilir. ben mesela c.ronaldoya 151mn(euro yada $) vermiştim.
valencia ve villareali alırsanız Villa dan sonra sezon boyunca en çok golü o atacaktır.
Her oyuncu her zaman aynı şekilde oynamaz iyi kullanırsa az bile diebilirsin ben 100m€ ya oyuncu aldığımı bilirim.Mesela 2025 yılı gibi bi zamandaydım sanırım adnan erdem die WB\AML mevkiinde bi oyuncum vardı fm oyunu içince görüp görebileceğiniz en ii oyuncuydu.Defansta oynatırdım forvetle gol yarrışına girerdi asist zatn onundu geriye düşünce orta sahaya çekerdim maçı aldığı çok olmuştur.Bayern 150m€ teklif etti ben 250m€ istedim herifler kabul etti ama bn satmadım sonradanfm 2007 de olmuştu bu.Yani pc nin bi oyuncuya 250m€ verdiğini düşünürsek ki her zaman sizden daha az paraya alırlar bi oyuncuyu.eğer kullanabilirsen 66m€ az bile diyebiliriz.Ama isme bakarsan aşırı fazla bi para vermişsin bn yarı fiyatına bile almam o fiyatı birsürü daha ii kalite oyuncu bulurdun.