FOTOMAC GAZETESİ YAZIYOR.. YAZIYOR.. YAZIYOR..
PİATTİ DE GİTTİ
Ögrenilen habere göre Piatti gitmek için Ümit Boga dan izin istedi. Buna hayır cevabını veren manager gelen teklifleri reddetti. Daha sonra De guzman da yasananların aynısının olmaması için Piattiyi yollamaya karar verdi. Ve yine teklifler yagmaya basladı. Ümit Boğa oyuncusunu 15 milyon euro ya takımlara önerdi ve teklif Palermo dan geldi. Ama ne yazıktır ki cok bilmiş feyenoord baskanı tekrar devreye girdi ve sattı.. (Agzımın tadıyla bi türlü oyuncu satamadım bu baskandan dolayı)
VE FEYENOORD TA YAPRAK DÖKÜMÜ DEVAM EDİYOR
LEE CHUN-SOO 3.5 MİLYON EURO YA DERBY COUNTRY DE
ANDWELE SLORY İSE 4.5 MİLYON EURO KARSILGINDA UDİNESE DE
KİRALIK GÖNDERİLENLER
TİM VİNCKEN
MİCHAEL JANSEN
AYRICA KLÜBÜMÜZLE SÖZLESMESİ BİTEN MOLS İLE DEAM ETMEYECEGİMİZ KARARIMIZI BİLDİRDİK...
BU OYUNCULARIMIZA BİZE VERDİĞİ HİZMETLERDEN DOLAYI TESEKKÜR EDİYOR YENİ FUTBOL YASANTILARINDA BASARILAR DİLİYORUZ
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet daha öncede transfer yapmayacagımız sölemiştik işte transfer yerine yedek takımdan as takıma cıkardıgım oyuncular
KARİM SAİDİ
DWİGHT TİENDALLİ
Bu genc oyuncuya sag tarafı emanet ediyorum güvenimi bosa cıkarmaycak bi yetenege sahip
SEBASTİAN PARDO
Yaratıcılıgı ve oyun zekasıyla öne cıkıyor. Ayrıca ii bir frikikci...
JAKOB LENSKY
Bu oyuncuyu da 19A takımından as takıma cıkardım ve Sebastian pardo ile dönüsümlü oynayacaklar ama cok büyük bir yetenek
VE GELDİK EN SON VE EN İYİ ADAMIMIZA
DİEGO BİSESWAR
Bu özellikleri ile bile De guzman kadar etkili oyun trazı pozisyonu aynı De guzmanı hatırlatıyor ve burdan De guzman a bi gönderme yapmak isityorum "FEYENOORD TA DE GUZMANLAR BİTMEZ"[/B][/B]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
MANAGER ÜMİT BOGA İLE FEYENOORD BASKANI YANYANA BASIN KARSINA CIKTI!!!
ÖNCE KONUSAN BASKAN ARTIK SORUNLARIMIZ GERİDE KALDI DEDİ. BASKANDAN SONRA KONUSAN ÜMİT BOGA İSE YÖNETİME DAHA DOGRUSU BASKANIMA KIRGINLIGIM VARDI. AMA ARAMIZDA KONUSTUK VE HALLETTİK VE ÜMİT BOGA AGZINDAN BAKLAYI CIKARDI. YENİ BİR SANTRAFOR ALACAGIZ![]()
VE HOLLANDA LİGİ BASLIYOR
1. HAFTA
2. HAFTA
3. HAFTA
EVET ARKADASLAR FORVETE İKİ İSİMLE ANLASTIK
BİRİ TANIDIK BİR İSİM DEİVİD DE SOUZA
DİĞER İSİM İSE SEKOU CİSSE
EVET ARKADASLAR BU İKİ OYUNCUYLA ANLASILDI VE TRANSFERLER ERTELENDİ TRANSFERİN SON GÜNÜNE SİZCE HANGİSİNİ ALAYIM ARTIK MAKAAY YASLANDI O YÜZDEN BU TRANSFER![]()

)