1 ile 30 arası toplam 221 sonuç

Konu: De Kuip'ten Mestella'ya

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

FOTOMAC GAZETESİ YAZIYOR.. YAZIYOR.. YAZIYOR..

PİATTİ DE GİTTİ

Ögrenilen habere göre Piatti gitmek için Ümit Boga dan izin istedi. Buna hayır cevabını veren manager gelen teklifleri reddetti. Daha sonra De guzman da yasananların aynısının olmaması için Piattiyi yollamaya karar verdi. Ve yine teklifler yagmaya basladı. Ümit Boğa oyuncusunu 15 milyon euro ya takımlara önerdi ve teklif Palermo dan geldi. Ama ne yazıktır ki cok bilmiş feyenoord baskanı tekrar devreye girdi ve sattı.. (Agzımın tadıyla bi türlü oyuncu satamadım bu baskandan dolayı )

VE FEYENOORD TA YAPRAK DÖKÜMÜ DEVAM EDİYOR

LEE CHUN-SOO 3.5 MİLYON EURO YA DERBY COUNTRY DE

ANDWELE SLORY İSE 4.5 MİLYON EURO KARSILGINDA UDİNESE DE

KİRALIK GÖNDERİLENLER

TİM VİNCKEN

MİCHAEL JANSEN

AYRICA KLÜBÜMÜZLE SÖZLESMESİ BİTEN MOLS İLE DEAM ETMEYECEGİMİZ KARARIMIZI BİLDİRDİK...

BU OYUNCULARIMIZA BİZE VERDİĞİ HİZMETLERDEN DOLAYI TESEKKÜR EDİYOR YENİ FUTBOL YASANTILARINDA BASARILAR DİLİYORUZ
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Evet daha öncede transfer yapmayacagımız sölemiştik işte transfer yerine yedek takımdan as takıma cıkardıgım oyuncular

KARİM SAİDİ

DWİGHT TİENDALLİ

Bu genc oyuncuya sag tarafı emanet ediyorum güvenimi bosa cıkarmaycak bi yetenege sahip

SEBASTİAN PARDO

Yaratıcılıgı ve oyun zekasıyla öne cıkıyor. Ayrıca ii bir frikikci...

JAKOB LENSKY

Bu oyuncuyu da 19A takımından as takıma cıkardım ve Sebastian pardo ile dönüsümlü oynayacaklar ama cok büyük bir yetenek

VE GELDİK EN SON VE EN İYİ ADAMIMIZA

DİEGO BİSESWAR

Bu özellikleri ile bile De guzman kadar etkili oyun trazı pozisyonu aynı De guzmanı hatırlatıyor ve burdan De guzman a bi gönderme yapmak isityorum "FEYENOORD TA DE GUZMANLAR BİTMEZ" [/B][/B]
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    MANAGER ÜMİT BOGA İLE FEYENOORD BASKANI YANYANA BASIN KARSINA CIKTI!!!
    ÖNCE KONUSAN BASKAN ARTIK SORUNLARIMIZ GERİDE KALDI DEDİ. BASKANDAN SONRA KONUSAN ÜMİT BOGA İSE YÖNETİME DAHA DOGRUSU BASKANIMA KIRGINLIGIM VARDI. AMA ARAMIZDA KONUSTUK VE HALLETTİK VE ÜMİT BOGA AGZINDAN BAKLAYI CIKARDI. YENİ BİR SANTRAFOR ALACAGIZ

VE HOLLANDA LİGİ BASLIYOR

1. HAFTA

2. HAFTA

3. HAFTA

EVET ARKADASLAR FORVETE İKİ İSİMLE ANLASTIK

BİRİ TANIDIK BİR İSİM DEİVİD DE SOUZA

DİĞER İSİM İSE SEKOU CİSSE

EVET ARKADASLAR BU İKİ OYUNCUYLA ANLASILDI VE TRANSFERLER ERTELENDİ TRANSFERİN SON GÜNÜNE SİZCE HANGİSİNİ ALAYIM ARTIK MAKAAY YASLANDI O YÜZDEN BU TRANSFER
    Last edited by GeorgeWeah : 29.Mayıs.2008 at 01:17
    TariboWest

Mesaj Yetkileri