1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: çarşı artık yok!..

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Anıl istanbulda oturuyorum, elimden geldiği sıklıkla maçlara gidiyorum ve çarşıdan onlarca tanıdık arkadaşım var. Tribün işi demek para demek bunu her zaman herkes bilir bu gfb'de de böyle , ultraslanda da böyle çarşıda da böyledir. ama hep gizli kalır...
    Sarper süper bir noktaya parmak basmış;
    +Kendisini tribünde ağa ilan etmiş ve Çarşı'nın üzerinden rant sağlayan,tribün ağaları.
    +Maça gelmeyi,serserilik sanan içip,kırıp,dökülecek yer sanan çapulcular.
    İşte bu iki neden artık qtm'nin eline bol koz veriyordu buda açık şekilde gruba zarar vermeye başladı. Hissedilir derecede yıprattı üst kesimi.
    Bu ağalar işte aldıkları bedava biletleri millete vermek yerine satmaya kalkışıyorlardı son zamanlarda. Alen'in verdiği emekleri hiçe saymak demek bu. 2-3 kişi bir araya gelince, biz çarşıdanız diyince sağa sola saldırıyorlardı resmen küfür bu çarşının başlarına.Bu direkt onlara bir tepki ve onları ortada bırakış zaten..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Anıl istanbulda oturuyorum, elimden geldiği sıklıkla maçlara gidiyorum ve çarşıdan onlarca tanıdık arkadaşım var. Tribün işi demek para demek bunu her zaman herkes bilir bu gfb'de de böyle , ultraslanda da böyle çarşıda da böyledir. ama hep gizli kalır...
    Eren hala aynı şeyi söylüyorsun.Tribün demek para demek değildir,sen Beşiktaş tribününü bilmiyorsun,bizde böyle o zaman her tribünde böyledir mantığıyla böyle düşünüyorsun...

Yukarıda koyduğum yazıda kırmızıyla yazdığım bölümleri tekrar tekrar oku.Sonra resimdeki yüzlere bak,o karedekiler Çarşı'nın kurucuları ve Beşiktaş'ın askerleri.Sefa'nın altında Bmw x5 varken onların arabası dahil yok ve hepsinin kendine ait işleri güçleri var.Köpek gibi çalışıyorlar.Kombineyi bile kendi ceplerinden alıyorlar.Tekrar soruyorum bu adamlar madem avantadan para kazanıyor,neden böyle ballı,kaymaklı bir "mesleği" bırakıp,çekilsinler.Ve ya neden çalışsınlar.Ama sizde haklısınız aramızda öyle simsarlar varki Çarşı kisvesi altında "kara borsacılık" yaparak,bunun Çarşı grubuna mal edilmesini başarıyorlar.İşte bu yüzden,bu karalamalardan dolayı çekiliyor bu insanlar...

Mesaj Yetkileri