Gelin alın
Fotomaç'a konuşan menajer Rinaldi, "F.Bahçe, Adriano'yu istiyorsa bizimle görüşebilir ve bu transfer kolayca gerçekleşir. Çünkü koşullar çok uygun" dedi.
F.Bahçe, başkan Aziz Yıldırım'ın 2 Haziran'da FBTV'de yapacağı konuşma nedeniyle bu tarihe kadar en az bir transferi bitirmeye çalışırken, listedeki yıldızlardan Adriano'nun menajeri Gilmar Rinaldi çok önemli açıklamalarda bulundu. Fotomaç'ın sorularını yanıtlayan Rinaldi, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a açık çağrıda bulunarak "Adriano konusunda harekete geçmek için en uygun zaman. Transfer için koşullar çok müsait. Eğer F.Bahçe, Adriano'yu almak istiyorsa gelip bizimle görüşebilir ve bu transfer kolayca gerçekleşir" dedi.
Adriano'nun, bonservisini elinde bulunduran İnter'de forma giyme şansının çok az olduğunu açıkyürekli bir şekilde dile getiren menajer Rinaldi, "Biz Adriano için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Zico'nun onu çok istediğini biliyorum. Doğrusunu söylemek gerekirse F.Bahçe, Adriano için de çok iyi bir seçenek olur. Çünkü F.Bahçe, Avrupa'da yükselme trendinde olan bir kulüp. Hedefleri var. Adriano da kendini tekrar kanıtlamak istiyor. Eğer transfer gerçekleşirse her iki taraf da bundan maksimum oranda fayda sağlar" ifadesini kullandı.
Kaynak:Fotomaç
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve Zico Gitti!!!
Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı yılan hikayesine dönen Zico'nun Sarı-Lacivertli takımdaki akıbeti en sonunda netlik kazandı. Önceki sezon takımı 100. yılında şampiyon yapan, bu sezon ise şampiyonluğu kıl payı ezeli rakibine kaptıran teknik direktör Zico'nun Sarı-Lacivertli takıma veda ettiği öğrenildi. Fenerbahçe Yönetimi'nin görüşmelerde gerekrli özveriyi göstermemesi ve konunun sürekli bilmece gibi havada kalması Brezilyaylı çalıştırıcıyı en sonunda çileden çıkarttı. Sambacı teknik direktörün bugün kulübe bir faks çektiği ve Fenerbahçe ile yola devam etmeyeceğini bildirdiği iddia edildi. Zico'nun özellikle Fenerbahçe Yönetimi'nin isteksiz tavrı ve yardımcıları konusunda yaşanan sıkıntılardan ötürü bu kararı aldığı belirtildi. Kararında maddi etkenlerin rol oynamadığını belirten Zico kararında 2 ana faktörün etkili olduğu belirtildi. Zico'nun bu faksından sonra harekete geçen Sarı-Lacivertli yönetimin başta Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Scolari olmak üzere İnter'den ayrılan Mancini ile dirsek temasında olduğu da sızan haberler arasında...
Kaynak:Mynet
Last edited by a.arıcı-11 : 28.Mayıs.2008 at 16:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
2 Haziran'ı sabırsızlıkla bekliyoruz.Yıldırım 2 transferi açıklayacak
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın bu hafta içinde anlaşma yaptığı iki ünlü yabancı futbolcuyu açıklayacağı belirtildi.
Katıldığı bir cenaze töreninde, Fenerbahçe camiasının önde gelen bir ismine bu hafta içinde taraftarların merakla beklediği transfer haberlerini duyuracağını söyleyen Yıldırım, 2 Haziran Pazartesi günü de FBTV’de diğer konuları anlatacağını belirtti.
Milan devrede
Fenerbahçe Kulübü’ne sponsorluk da yapan bir kuruluşun sahibi olan kongre üyesine, iki yıldız oyuncuyla kesin anlaşmaya vardığını belirten Yıldırım, isimler hakkında soru gelmediği için açıklama yapmadı.
Bu arada Ukraynalı golcü Shevchenko’nun İtalyan Menajeri Oscar Domiane, Chelseali oyuncuyla Fenerbahçe’nin ilgilendiğini doğruladı. Kulübünden ayrılmak istediğini ve verdiği beyanatlarda Türkiye’de oynayacağını duyuran Şeva’nın menajeri, bu oyuncuya Milan’ın da teklif yaptığını ifade etti.
28.05.2008
Kaynak : Milliyet![]()
Bugün tarihli pek çok gazetede Portekizli oyuncu Maniche'yi transfer etme çabası içinde olduğumuz yazılmaktadır. Bazı gazeteler haberi yabancı basına dayandırarak vermekte, bazıları ise görüşmelerin başladığını iddia etmektedir.
Bu haberlerin hiç bir doğruluk payı yoktur. Kulübümüz adı geçen oyuncu ile ilgilenmemektedir. İddia edildiği gibi de kendisiyle bir pazarlığımız da yoktur.
Spor kamuoyunun dikkatine sunulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Sözleşme hazırlanıyor
Yönetimimiz, pazarlıkların sürdüğü Zico'nun mukavelesini hazırlamaya başladı. 1+1 yıllık sözleşmede, senelik ücretin 2 milyon euro olduğu belirtildi
Fenerbahçe'de, yöneticilerin büyük bölümünün, teknik direktör Zico ile yola devam edilmesi yönünde görüş bildirmesinin ardından Brezilyalı hocanın avukatı ile pazarlıklar hız kazandı. Şu anda karşılıklı fakslarla talepler, öneriler, koşullar öne sürülüyor. Fakat diğer taraftan da kulüpte Zico'nun yeni sözleşmesinin hazırlanmaya başladığı öğrenildi. Buna göre Brezilyalı teknik adamla, bir yılı opsiyonlu olmak üzere iki yıllık mukavele ön görülüyor. Ayrıca senelik ücret de 2 milyon euro düzeyinde olacak. Buna yadımcıların ücreti de dahil... Üzerinde anlaşma sağlanan maddeler oldukça bu mukaveleye eklenecek. Sözleşmenin hazırlanmaya başlamış olması, Fenerbahçe'nin Zico ile devam edeceğinin neredeyse kesinleştiği şeklinde yorumlandı.
YARDIMCILARDA PÜRÜZ
Ancak Zico'nun daha önce dile getirdiği teknik ekipteki sorunlar henüz giderilemedi. Fenerbahçe yönetiminin, Brezilyalı hocadan yardımcı antrenörlerini değiştirmesini ya da takviye etmesini istiyor. Zico ise buna şimdilik direnmeye çalışıyor. Ayrıca gündeme gelen tam yetkili menajer fikrine başkan Aziz Yıldırım'ın sıcak bakmadığı da gelen haberler arasında.
Kaynak: Sabah
Zico'ya sezon bitmeden kontrat önerselerdi keşke.
Ah ulan aziz baba İnter'den önce davranıp Mourinho'ya kontrat önerseydiya![]()
Bence bu yalanlamalar için ayrı bir site açalım transferyalanla.orghiç usanmadan yalanlıyoruz basında hiç usanmadan yazıyor
Ve Zico devri bitti!
![]()
MYNET SPOR SERVİSİ --ÖZEL--
Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı yılan hikayesine dönen Zico'nun Sarı-Lacivertli takımdaki akıbeti en sonunda netlik kazandı. Önceki sezon takımı 100. yılında şampiyon yapan, bu sezon ise şampiyonluğu kıl payı ezeli rakibine kaptıran teknik direktör Zico'nun Sarı-Lacivertli takıma veda ettiği öğrenildi. Fenerbahçe Yönetimi'nin görüşmelerde gerekrli özveriyi göstermemesi ve konunun sürekli bilmece gibi havada kalması Brezilyaylı çalıştırıcıyı en sonunda çileden çıkarttı. Sambacı teknik direktörün bugün kulübe bir faks çektiği ve Fenerbahçe ile yola devam etmeyeceğini bildirdiği iddia edildi. Zico'nun özellikle Fenerbahçe Yönetimi'nin isteksiz tavrı ve yardımcıları konusunda yaşanan sıkıntılardan ötürü bu kararı aldığı belirtildi. Kararında maddi etkenlerin rol oynamadığını belirten Zico kararında 2 ana faktörün etkili olduğu belirtildi. Zico'nun bu faksından sonra harekete geçen Sarı-Lacivertli yönetimin başta Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Scolari olmak üzere İnter'den ayrılan Mancini ile dirsek temasında olduğu da sızan haberler arasında...
(/s)
Fenerbahçe uzun süredir gündeminine yer alan Sevillalı golcü futbolcu Kanoute ile söz kesti...
Bonservisi için 7 milyon euro karşılığında Sevilla ile anlaşan sarı-lacivertliler, Malili forvet ile de senelik 3 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme için söz kesti.
Kezman problemi aşılırsa Kanoute pazartesi günü resmi olarak açıklanacak
F.Bahçe'de büyük gün 2 Haziran. Sarı-lacivertli renklere gönül verenler başkan Aziz Yıldırım'ın FBTV'den yapacağı açıklamaları sabırsızlıkla beklerken adı Brezilyalı Wagner Love, Ronaldinho, Ukraynalı Shevchenko gibi dünyaca ünlü yıldızlarla anılan F.Bahçe'nin, Sevilla'da forma giyen Frederic Kanoute ile her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi.
İngiltere'den de bir çok kulübün istediği Malili golcü, sarı-lacivertli kulüple yaptığı görüşmeler sonunda yıllık 3 milyon euroya 'evet' deyince bu transferdeki tüm pürüzler giderildi.
İnternetspor.com
Emre Belözoğlu F.Bahçe'de
Başkan Yıldırım, 2 Haziran'da Belözoğlu'nun transferini açıklayacak İngiliz ekibine 7, milli futbolcuya ise yıllık 3.5 milyon euro verilecek.
Emre tamam
Başkan Yıldırım, 2 Haziran'da Belözoğlu'nun transferini açıklayacak İngiliz ekibine 7, milli futbolcuya ise yıllık 3.5 milyon euro verilecek.
Yabancı transferinde sorunları aşamayan F.Bahçe, yılın bombasını patlattı. Newcastle'da oynayan Emre Belözoğlu ile anlaşıldı. Milli oyuncunun menajeri Ahmet Bulut da bu anlaşmayı doğrularken, sarı-lacivertli ekibe Emre'nin 10 milyon 500 bin euro'ya mal olduğu belirtiliyor. Kıyasıya yaşanan pazarlık sonrasında İngiliz ekibinin 7 milyon euro bonservis karşısında ikna edildiği, Emre Belözoğlu'na ise yıllık 3.5 milyon euro verileceği belirtildi.
Yıldırım açıklayacak
Başkan Aziz Yıldırım'ın yıllardır almak için uğraştığı Emre Belözoğlu'nun transferini 2 Haziran'da FBTV'de yapacağı konuşmada açıklayacağı belirtiliyor. Prensip anlaşmasının Milli Takım kampında yapıldığı, resmi imzanın ise "2008 öncesinde Milli Takım'ın havası bozulmasın" denilerek şampiyona sonrasına bırakıldığı öğrenildi. Transferi öğrenen G.Saray yönetiminin işi bozmak için çaba sarf ettiği de belirtiliyor.
Beni isteyen takım çok
Katar ve Rusya'ya gitmeyeceğini açıklayan Kezman, "Niyetim F.Bahçe'ye zorluk çıkarmak değil. Sözleşmem sürüyor, kalmak istiyorum. Gönderileceksem de bonservisimde indirim yapılmalı" diye konuştu. Sırp oyuncu, "Hollanda, İngiltere, İtalya ve Almanya'dan teklifler aldım. Parlak bir sezon geçirmediğimi biliyorum. Katar'a gidecek kadar yaşlı değilim. Avrupa'da göz önünde olmak istiyorum. Bana kimse, 'Seni istemiyoruz' demedi. Şu anda F.Bahçe ile yola devam ediyorum" dedi.
Şeytan üçgeni kurulacak
Yeni sezonda Avrupa'nın en etkili forvet hattını oluşturmak isteyen F.Bahçebir değil iki süper golcü birden alacak. Listede Kanoute, Shevchenko ve Adriano var
Bu üç dünya yıldızından ikisinin transferi için seferberlik ilan edildi. Plana göre, forvette iki yeni golcü ve onların arkasında Alex olmak üzere 'şeytan üçgeni' kurulacak
F.Bahçe camiası, başkan Aziz Yıldırım'ın 2 Haziran'da yapacağı transfer açıklamalarını heyecan içinde beklerken, kulüpten sızan bilgilere göre, sarı-lacivertli ekip bir değil iki yabancı golcü birden alacak. Forvet listesinin ilk üç sırasında Kanoute, Shevchenko, Adriano gibi dünya yıldızlarının bulunduğu F.Bahçe tüm planlarını bu üç isimden ikisini birden transfer ederek, Avrupa'nın en etkili forvet hattını oluşturmak üzerine oluşturdu.
Başkan Aziz Yıldırım'ın FBTV'de yapacağı açıklamalar öncesi, transferlerin bitirilmesi için sarı-lacivertli ekipte adeta seferberlik ilan edildi. Transferde aktif olarak rol alan yöneticiler sık sık yurt dışına giderek temaslarda bulunuyorlar. Ayrıca başta Juan Figer olmak üzere birçok menajer de yönetimle sürekli görüşme halinde. Başkan Aziz Yıldırım da özellikle yurtdışındaki bütün transfer görüşmeleriyle ilgili adeta dakika dakika ayrıntılı bilgi alıyor.
Kanoute-Shevchenko-Adriano üçlüsünden hangilerinin alınacağı henüz belli değil. Kanoute cephesinden gelen işaretler, bu oyuncunun F.Bahçe'ye yakın olduğunu gösteriyor. Shevchenko için ise özellikle Rus medyası "Fener ile anlaştı" iddiasında bulunuyor. Adriano'nun menajeri Rinaldi, F.Bahçe'ye yeşil ışık yakıyor. Sonuçta F.Bahçe bu üç isimden ikisini alacak ve forvette iki süper yıldız, onların arkasında Alex olmak üzere adeta 'şeytan üçgeni' kuracak.
Kaynak:Hepsi Birden Fotomaç'ın haberidir.
Valla su transfer haberlerini bir turlu anlamiyorum.. Fenerbahce suana kadar kac oyuncu aldisheva kanoute adriano bu kadar forveti ne yapacak yahu
![]()
Yabancı kontenjanı var mı Fenerbahçe'nin. Oyuncu gitmeden nasıl getiriyorlar acaba.
Transfer Haberlerine yeni bir bölüm açsanız. Fenerbahçe'nin Yalanladığı Haberler diye, haberleri okuyorum tam yorum yazamacam altında yalanlama var yazamıyorum.
Emre Fenerbahçe'deymiş. Menejeri TV'de açıkladı, başka bir kulübe gitmeyeceğini.![]()
10.5 milyon euro ya mal olcakmis ama tabi gazete tv falan inanmiyorum artik resmi aciklama beklemek lazim. Emre gelirse Fenere ASY'de baya basi agrir emrenin![]()
"Tekke ile takas olurum"
Fenerbahçe’den aldığı yüksek transfer ücreti nedeniyle gönderilmesine zor gözüyle bakılan Sırp golcü Mateja Kezman, Rusya’da futbol oynamak istediğini açıkladı. Akşam Gazetesi'nin haberi:
Rus Sport Express gazetesine konuşan Kezman, “Fatih Tekke’nin Fenerbahçe’ye, bunun karşılığında da benim Zenit’e transferim konusunda haberler çıkıyor. Ancak gelişmelerden haberim yok. Herşeyle menajerim ilgileniyor. Eğer kulüpler anlaşırsa benim için sorun olmaz. Rus Ligi’nde oynamak isterim. Rus futbolu Türkiye’den daha ileri seviyede ve ayrıca Ortodoks bir ülkede daha iyi yaşayacağıma inanıyorum” dedi. Dinlenmeye ihtiyacı olduğunu ve gelişmeleri beklediğini kaydeden Kezman, bir ya da iki ay içinde her şeyin belli olacağını da söyledi.
"TÜRKİYE’YE ŞANS TANIMADI"
Fenerbahçe’de oynamaktan mutlu olduğunu ve Sarı-Lacivertli kulüple iki yıllık daha sözleşmesi bulunduğunu ancak Rusya’da da hiçbir sorun yaşamayacağını kaydeden Kezman, “Türkiye’ye yabancı yıldızlar ancak yaşlandıkları zaman geliyor. Rus kulüpleri ise yetenekli ve genç futbolcuları kolaylıkla transfer edebiliyor. Rus Ligi’nin Türkiye’den daha üst seviyede bir lig olduğunu biliyorum. Özellikle Zenit’in UEFA Şampiyonu olması da bunun bir göstergesi. Türkiye’de Fenerbahçe dışında Avrupa’da başarılı olan bir takım yok” ifadesini kullanırken, EURO 2008’deki favorilerini ise Almanya, Hollanda, Fransa ve İtalya olarak sıraladı. Kezman, Türk Milli Takımı’na ise Avrupa Futbol Şampiyonası’nda şans tanımadı.
Eğer Kezman Rusyada oynarım diyorsa satmamız kolay olur.Gerek Takas gerek satarak.Aslında Love ile takas yapsak süper olur![]()
Yabancı oyuncuları Türkiye'ye getirmek için başka yerlerde alamayacakları rakamların verilmesini anlıyorum ama Emre Belözoğlu'na nasıl yıllık 3.5 milyon € veriliyor?
Yabancı sınırlaması mühim değil, sezon başında forma numalarını federasyon isterken oraya verilen numaralarda en fazla 8 yabancı olabilir. İstenilirse 50 oyuncuyada imza attırlır ama; sadece 8'ini oynatma hakkına sahip olur.
Newcastle'dan başka bir kulübe gitmeyeceğini belirtti.
Bence hata yapıyor o zaman.Sonuçta bu sezon neredeyse hiç oynamadı ve ayrılması gerekiyor.Ben kendisini Fenerbahçede görmek istemiyorum ama gende ayrılmalı Newcastle'den
Bombayı Vagner Love patlattı
CSKA Moskovalı golcü oyuncunun İstanbul’a gelmek için gün saydığı, Fenerbahçe’deki Brezilyalı vatandaşlarına da işte bu müthiş mesajı gönderdiği iddiaları heyecan yarattı
Efsane başkan Ali Şen’in geçtiğimiz günlerde Vagner Love’la ilgili Fotospor’a yaptığı özel açıklamada verdiği mesaj iyice netleşiyor!.. “Love tıpkı Tuncay olur. Alınması büyük iş” diyen Şen’in ardından, camiadan sızan haberlere göre CSKA Moskovalı golcüyle el sıkışıldı. Hatta Brezilyalı golcünün, Fenerbahçe’deki vatandaşlarına şu mesajı gönderdiği iddia edildi: “Ben anlaştım. Kulüplerin anlaşmasını bekliyorum. Partnerim Kanoute veya Shevchenko olacak gibi!” Bu arada Başkan Aziz Yıldırım’ın da yakın çevresine yaptığı konuşmada, bu hafta içinde 2 önemli transferi açıklayacağını söylediği öğrenildi!..
Fotospor
Last edited by a.arıcı-11 : 29.Mayıs.2008 at 13:04
Kezman Rus Ligi , Türkiye Liginden daha üst seviyede demiş . Acaba niye .. Millet de Rus Ligini beğenmezdi ama Kezman bakın neler diyor.
Şuna bak hele sen
Love ile anlaşılmış hatta o kadar anlaşılıp içli dışlı olunmuş kiPartnerinin Sheva yada Kanoute olacağı söylenmiş
Fotospor sen bizim herşeyimizsin![]()
Ne Emresi yahuEmre TR de Galatasaraydan baska hiç bir kulüp forması giymeyecegini her transfer dönemi söylüyor, bizim kolpa basın her seferinde yazıyor. Zaten Menejeri NewCastle da kalacagını acıkladı.
Fenerbahçe´nin, Sevilla´nın Malili golcüsü ile 3 artı 1 yıllık ön sözleşme imzaladığı öğrenildi...
29.5.2008
Bekleyin... Çok yakında
Transferde bu sezon büyük bombalar patlatması beklenen ancak Appiah, Kezman, Maldonado gibi oyuncuların sözleşmelerinin devam etmesi nedeniyle şu ana kadar sessiz kalan Fenerbahçe, ilk resmi transferini çok kısa bir süre içinde açıklayacak. Açıklanacak ismin taraftarı heyecanlandıracağı kesin: Frederic Kanoute...
Rakamlar devlet sırrı gibi
Sarı-Lacivertli yönetimin Sevilla’nın Malili golcüsü ile her konuda anlaşmaya vardığı, hatta yıldız futbolcuya 3 artı 1 yıllık ön sözleşme imzalattığı öğrenildi. Sevilla ile de anlaşan Fenerbahçe’nin İspanyol kulübüyle artık ayrıntıları konuştuğu bildirildi. Kanarya’nın Kanoute ile Sevilla’ya ödeyeceği rakamlar ise sır gibi saklanıyor.
fanatik
(/s)
ya ön protokol imzalanmış olabilir ama yabancı kontenjanı açılmadan kimse alınamaz..
Şu 'öğrenildi' ve 'belirtildi' kelimleri çok komik oluyor