Quote Originally Posted by maslow
emeği geçenlere teşekkürler, yaklaşık yarım saat kadar inceleyebildim, gördüğüm hatalar
sergenin tackling'i 16
yattaranın yaratıcılığı 9
tomas'ın fırst touching'i 16
galatasaray oyuna rich olarak başlıyor
mondragon ve cordoba baya abartılmış (refleks ve handlingleri 19-20)
ve şuan ismini hatırlamadığım süper lig'in sıradan oyuncularının neredeyse bundesliga ayarında oyuncular haline gelmesi.
Yamayı hazırlayan arkadaşların ne kadar emek harcadıklarını biliyorum, umarım bu söylediklerim sizin şevkinizi kırmaz.
Yıllardır FM-CM ile ilgileniyorum hiç bir şekilde şevkim kırılmaz rahat ol. Öncelikle update'i kullandığın ve kendi nezninde hata olarak gördüğün noktaları bize belirttiğin için teşekkür ederim.

Bazı oyuncuların profillerindeki değerler 0 olur onlar her oyunda farklı farklı çıkar sanırım sen böyle bir sorun yaşadın.Süper Ligin sıradan oyuncularına hiçbir şekilde dokunmadığımız için (transfer hariç) bunu rahatlıkla söyleyebilirim ki hiç birinde abartı yok.En azından elimizden geldiğince oyuncuların hakkını vermeye çalıştık.Araştırdık,düşündük,izledik ve öyle oluşturduk profilleri.Formdan düşenleri düşürdük formda olanları artırdık hepsi bu. Bence bu update'in tadını yarım saatte alamazsın 1-2 sezon oynadıktan sonra farkı anlayacaksın.Keyifli oyunlar.