Sayfa 8 / 37 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 1093 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Trabzon'u istemedi

28 Mayıs 2008 17:39Trabzonspor teklif yaptığı Real Zaragoza’nın oyun kurucusu Aimar’dan red cevabı aldı.

Trabzonspor'da yurt içi ve yurt dışında transfer çalışmaları sürüyor.Bordo mavili ekibin transfer komitesi üyeleri ön görüşme yaptıkları İspanyollarını ünlü kulübü Real Zaragoza'nın Arjantinli oyun kurucusu Pablo Cesar Aimar'dan olumlu yanıt alamadı. Arjantin Milli Takımında da yer alan 1979 doğumlu Aimar 5 yıl formasını giydiği Valencia'dan 3 yıl önce Real Zaragoza'ya transfer olmuştu. Arjantinli futbolcu Real Zaragoza forması altında 39 maçta 14 gol atmıştı
    KARİYERİ
    Futbola ülkesinde River Plate'te başlayan Aimar, 2001 yılında İspanyol Valencia C.F. kulübüne transfer oldu.Aimar beş yıl bu takımın formasını giydikten sonra 2006 senesinde Real Zaragoza 'ya transfer oldu.Ve halen futbol hayatını bu takımda sürdürmektedir. Arjantin Milli Futbol Takımı'nın 2006 FIFA Dünya Kupası kadrosunda da yer almıştır

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Selçuk ve Burak'ın alınmasından sonra ortada isim dolaşmıyor bi 'Egemen' vakası bekliyorum

Egemen, Selçuk ve Burak için tören yapılacak
    Kulübümüzün anlaşmaya vardığı Bursasporlu Egemen Korkmaz, V.Manisasporlu Selçuk İnan ve Burak Yılmaz için hafta sonu bir imza töreni düzenlenecek.
    31 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan tören M.Ali Yılmaz Tesisleri’nde saat 12.00’de başlayacak.

Trabzonspor Resmi Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

"Başarıya aç bir oyuncuyum"

Trabzonspor ile prensipte anlaşan Manisasporlu Selçuk İnan, başarıya aç bir oyuncu olduğunu ve bordo-mavili takımda büyük başarılar yaşamak istediğini söyledi.

Başarıya aç bir oyuncu olduğunu belirten Selçuk İnan, ''Trabzonspor da başarıya aç bir takım. Uzun bir dönemdir şampiyon olamadı. Trabzonspor'da büyük başarılar yaşamak istiyorum. Özlenen şampiyonluk için gayret göstereceğiz'' dedi.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın bugünkü noktaya gelmesinde emeği olduğunu da kaydeden Selçuk İnan, şöyle devam etti: ''Ersun hoca, beni Çanakkale Dardanelspor'dan Manisaspor'a getirmişti. Onunla da çalışacağım için ayrı bir mutluluk yaşıyorum. Ersun hoca ile baba-oğul gibiyiz. Beni çok iyi tanıyor. Geçen yılki dönemin ardından bu yıl takımda yeni bir yapılanma, yeni transferler var. İnşallah hep birlikte başarılı bir sezon geçireceğiz. Özlemi sona erdirmek için ben de elimden gelen gayreti göstereceğim.''

Takım arkadaşı Burak Yılmaz'ın da Trabzonspor ile anlaşmasına sevindiğini kaydeden Selçuk İnan, ''Burak ile 10 yıldır bölge takımlarından beri tanışıyoruz. Birlikte epey bir dönem oynadık. En yakın arkadaşım. Onla birlikte Trabzonspor'a gelmek benim için daha iyi oldu. Birbirimizi çok iyi tanıyoruz'' diye konuştu. Selçuk, büyük olasılıkla cumartesi günü Trabzon'da resmi sözleşme yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

vaay demek aimar'a teklif yapıldı olsun kabul etmesin demek yönetim 4 koldan çalışıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

keşke gelse ne olcak zaragoza ıkıncı lıgde oynuyo kıralık olarak bıle gelse super olur seneye doner zaragozaya yıne

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Yaş ortalaması 23 olan bir takım . Yapılacak olan 2-3 Yabancı transferi ve gelecek vaadeden gençleriyle bu takım çok büyük işler yapabilir.Sağ bek te Buğra için çok olumlu şeyler söyleniyor. Keza diğer genç oyuncularda var. Ayrıca Barış Memiş de geçen sezon ki performansının üstüne koyacaktır zamanla. Ama nolursa olsun şu takıma abilik yapabilecek ve sırtlayacak olan Fatih Tekke mükemmel giderdi
    .

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

şampyon olsakda bi gorsun alem kutlama nasıl yapılır

su egemenden hep nefret etmistim bakalim trabzonspor da duzelecek mi yoksa hala o eski futbolcu sakatlamaya yonelik futbolu surecek mi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

burak oyle bakarsan turkıyede kasap cok luganodan baslayabılırız mesela

valla egemenle kimse yarisamaz bu oyuncu ile ilgili gorusum hic degismedi bir ismail gulduren iki egemen benim icin bu boyle. Valla takiminin basini yakabilecek bir oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kadro çok güzel oldu bu sene Trabzonspor'da bakalım sol kanada kim alınacak?
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ersun soyler ona oyle kasaplık yapmaz heralde ya bılır buyuk bı takımda oldunu ve atılınca neler olabılecgını bursada at kosturuoyodu burası bursa değil

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Selçuk ve Burak hayırlı olsun Trabzon'a.

Daha öncede bunu dile getirmiştim.Diğer arkadaşlarda dile getiriyor.Trabzon bu sene çok iyi transferler yapıyor ve Trabzon'a yakışacak bir kadro oluşturuyor.Marcelinho'nun geldiği zamanda baya iyi oyuncular alınmıştı.O zamanda oo Trabzon bu sene iyi transferler falan yapıldı deniliyordu ama o zamanla bu zaman arasında fark var.O zamanki transferler yapılırken günü kurtarma maksadı vardı ve bir çoğuda plansızca yapılmış transferlerdi ve bunların başındada adam gibi yönetecek kişiler yoktu.Nitekim o Trabzon başarılı olamadı ama bu sefer ne yaptığını bilen ve transferde planlı hareket eden bir yönetim ve alınan oyuncuları değerlendirebilecek yetenekte iyi bir teknik direktör var.Bu sezon takım çok başarılı olmasa bile sağlam bir kadronun temeli atılmış oldu.Transferlerin erken bitmeside bir avantaj.Uyum süreceni azda olsa kısaltacaktır..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post

Yaş ortalaması 23 olan bir takım . Yapılacak olan 2-3 Yabancı transferi ve gelecek vaadeden gençleriyle bu takım çok büyük işler yapabilir.Sağ bek te Buğra için çok olumlu şeyler söyleniyor. Keza diğer genç oyuncularda var. Ayrıca Barış Memiş de geçen sezon ki performansının üstüne koyacaktır zamanla. Ama nolursa olsun şu takıma abilik yapabilecek ve sırtlayacak olan Fatih Tekke mükemmel giderdi
    .
    Colman'ı sola,Ferhat'ı ve ya Serkan'ı göbeğe koy.Colman-Selçuk biraz ofansif olur gibi...

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Güzel bir kadro oluşturdu Trabzonspor ..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

----------------Tolga-----------------

Serkan----Egemen--Giray-------Cale--

--------------Ferhat-----------------

-------Selçuk-------Colman----------

---Burak--------------------Yattara--

---------------Umut------------------

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Colman zaten on libero mevkisinde, ortada Selcuk ve Colman fazla ofansif olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Colman zaten on libero mevkisinde, ortada Selcuk ve Colman fazla ofansif olmaz
    Colman bildiğimiz önlibero değil.(Aurelio,Topal vb gibi)Selçuk'un sol ayaklı hali gibi hemen hemen...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ee Barış Memiş nooldu?

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Emrecim Barış Memiş hala aynı yerinde yani kadroda yer alıyor. Ama geçen senede görüldü ki 18 yaşında olduğu için fizik ve güç olarak biraz yetersiz kalıyor bazı pozisyonlarda.Yetenekleri çok büyük ama kendisini biraz daha geliştirmesi lazım fiziken.Bunun içinde bu sezon onun için çok önemli özellikle de kamp dönemi.Burda gereken gücü kazanabilirse ve fiziken kendini geliştirebilirse çok yararlı olabilir ikili mücadelelerde ayakta kalabilmesi için.Ersun hoca Barış'a gereken ilgiyi gösterecektir yine .
    Last edited by DisCo : 30.Mayıs.2008 at 12:53 Reason: Silinen bir mesajdan alıntı olduğu için düzenlenmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Colman tipik bir ortasaha (CM) sol ayağını kullandığından dolayı ortasahanın solunda da oynadı.Savunma yönü çok güçlü bir oyuncu değil.Zihinsel olarak(Yer alma,Önsezi) savunmaya yardımcı oluyor.Ne adam tutabiliyor ne de kesici.En önemli özelliklerinden birisi yaratıcılık.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Çok iyi oyuncular aldık fakat yinede sol kanada ve forvete transfer şart.Ayrıca Hüseyin giderse ki umarım gider ve başarılarına avrupada devam eder Ön liberoya iyi bir adam alınmalı.Forvete ise Rukavina alınır inşallah çok iyi bir oyuncu bence.Mehmet Yıldız,Gökhan Ünal bizim ihtiyacımız olan oyuncular degil.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Trabzonspor'un Bu Seneki Transferleri Çok Güzel ilk 3 te Yer Alacaklarına İnanıyorum, Jefferson gibi Bir Kaleciyi Nasıl Kullanamadı Trabzonspor Anlıyamıyorum ve Bir Kalecide Alınması Gerekiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

barıs 1 blemdn 2 sene sora yıldız olcak ve her mac ılk onbır cıkar ama suan fzik olarak bütük maclara hazır degıl
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kaleye Isaksson

Yönetim, deneyimli ve en azından 1 yıllığına görev alabilecek bir kaleci üzerinde duruyor.
    30.5.2008

Her ne kadar bu mevkide Tolga Zengin ile Onur Recep Kıvrak gibi iki genç isim şans bekliyor olsa da yönetim, deneyimli ve en azından 1 yıllığına görev alabilecek bir oyuncu üzerinde duruyor. Bu konuda öne çıkan isim ise kısa bir süre önce de Trabzonspor’un gündemine gelen Isaksson. 32 yaşında olan ve Manchester City’de forma giyen İsveçli file bekçisi için Bordo-Mavililer’in menacerler aracılığıyla nabız yokladığı öğrenildi. Teknik heyetin de görüşlerine başvuran idarecilerin önümüzdeki günlerde listeyi genişletebileceği belirtildi.
    Last edited by Trabzonspor : 30.Mayıs.2008 at 12:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

su turk futbolunu anlamiyorum ne zaman bir futbolcunun ismi bir takimla gecse mutlaka diger 3 takimdan biri hemen bu futbolcuyla ilgilenmeye baslar bu bir kanun gibi bir sey oldu artik

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet genellikle öyle oluyor Isaksson Türkiye'ye gelmeyecek gibi duruyor biz ne kadar uğraştık almak için.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

banada oyle gelıo ama ben yazayım belkı gelır kafasına bışe düşer

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

İyi o zaman fotomactaki Yıldıray haberinide ekleyin bari...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Gökhan Ünal ile görüşülüyor sanırım.Ersun Yanal gerçekten isterse bu transferi Gökhan'ı alırız..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Sayfa 8 / 37 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri