tottenhamla 10 sezon oynadım,en zengin klüp benim,sezonluk bütçem 30 milyon$ transfere hepsini harcayabiliyorum,sattığım oyunculardan gelen param 250 milyon $ civarıyani toplam transfer bütçem 300 milyon$ civarı,klüpte 1,5 bilyon dolar para var ama sezonluk bütçe 30 milyonu geçmiyo
Ancak milanla oynarken transfer bütçesi yüksek oluyo,şu an ki oran neyse öyle gidiyo sanki.halbuki 10 senede lig şampiyonluğundan lig kupasına süper kupadan şampiyonlar ligi şampiyonluğuna kadar kazanmadık zafer bırakmamışım,ingiltere milli takımının menajeriyim kasada o kadar para varken transfere yıllık en az 100 milyon $ bütçe vermesi lazım.
bir de şöle birşey olabilir,benim anlaşmalı olduğum klüp çok,her yıl mutlaka bir iki takımla bağlantı kuruyorum ya kiralama yada öncelik yada ticari anlaşmalar yapıyorum.bunlar o ülkelerde popülerliğimi dolayısıyla lisanslı ürün satışını arttırıyo olabilir.gelirleri ve giderleri incelemenizi tavsiye ederim.eğer bütçede açık çıkıyosa muhasebe yapmak gerek.hesap düzgün ama yine de zarar gsteriyosa oyunda bi bozukluk olmuş olabilir.

yani toplam transfer bütçem 300 milyon$ civarı,klüpte 1,5 bilyon dolar para var ama sezonluk bütçe 30 milyonu geçmiyo
Alıntılı Yanıtla