ama karşıdaki rakibi çok küçük düşürücü ve kanıtlanmamış bir olayda hakaret etmektir bu söylenenler ersun yanal türk milli takımını yönetti bu kadar adice bi şey yapabilceğini nasıl düşünüyorsunuz?

İnsanlar artık böyle konuşarda paranoyaklık derecesine ulaşmış sakın kimse yanlış anlamasın burda yazılanlar için demiyorum bu sölediklerim tamamen Hıncal Uluç için

bugun ki 90 dakika programında öyle bir tez attı ki oratya ben artık yuh dedim heralde bu ancak Hıncal Uluçun aklına geliridi ortaya attığı iddiayi sizle paylaşmak istedim
hafta içi oynanan D.Bakır-Fenerbahçe erteleme maçı D.Bakır'ın son seyircisiz oynama maçı olduğunu ve bi sonraki maçında D.Bakır-Galatasaray maçı olduğunu söyledi sırf fenerbahçe seyircisiz oynasın diye bu maçın bu tarihe alındığını hatta maçın diyarbakırdaki olaylar nedeniyle malatyaya alınmasınında kasıtlı olduğunu söyledi birde o maçın malatya da onanmak yerine ertelenmesi gerektiğini sırf bir sonraki maçın diyarbakırda Galatasarayın seyircisiz oynamaması için ertelenmediğini iddia etti
bir insan ancak bu kadar art niyetli bu kadar fanatik olabilir çok merak ediyorum hangi kafayla düşünüyor bütün bunları
son olarak bi şey daha eklemek istiyorum çok da terbiyesiz birisi olduğunu bugün ki programda çok net gördüm M.Demirkol onun düşüncesine aksi bir şey söylerken bütün konuşması boyunca gülüp dalga geçti