İdeal kadroya çok yakın bir kadroyla çıktık maça.Finlandiya'nın ileride basmaması ve oyunu kendi yarı sahasında kabullenmesi bizim açımızdan iyi oldu.Top yapma imkanı bulduk.Bu sayede daha iyi bir görüntü verdik diğer maçlara göre.Ancak Finlandiya maçı Portekiz maçı için bir ölçü değil.Portekiz muhtemelen önde basacaktır.Hamit'in orta alanda biraz daha hareketli olması gerekiyor,Emre çok iyi oynuyor gereksiz topla oynamalarını en aza indirgemeli.Aurelio bildiğimiz Aurelio.Portekiz maçında Emre,Hamit,Aurelio kilit oyuncular olacaktır bence.Bunlar görevini layıkıyla yaptıkları taktirde(yani hem hücuma,hemde savunmaya destek vererek,sürekli koşarak oynadıkları,hareketli oldukları sürece) hücum hattımız görevini yapacaktır.Arda,Gökdeniz,Tuncay,Mevlüt,Nihat,Kazım ,Semih hangisi oynarsa oynasın bir diğerini aratmayacaktır.Bunların hepsine güveniyorum.Benim tek korkum orta sahamızın hareketsiz kalıp,yeterince basamaması ve oyunun iki yönünü oynayamaması.Hamit ve Emre'nin idmanlarda buna biraz daha çalışmaları gerektiğini düşünüyorum....