1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: Tümer besiktastan galatsaray gıderse besıktasın halı ne olur:(

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Kapalidan

Quote Originally Posted by w!nc3
    arkadaslar forumda daha yenıyım bılmıyorum bu konu onceden acıldımı baktım ama bulamadım varsada artık konu sahıbı kusura bakmasın......
    eger tumer besıktastan gıderse besıktas ıcın buyuk bı oyuncu kaybı bence.tumer turkıyenın en ıyı ortasaha oyunuclarından bırısı ayak kabılıyetı mukemmel ben bı besıktaslı olarak tumerı kaybedersek bızım ıcın kotu bı olay tumerın yerını dolduracak bı okan var oda inşlh bı yere gıtmez.Tümerin bıde galatasaraya gıtme ıhtımalı varmıs tumer galatasaraya gıderse bence galatasaray ıcın guzel bı oyuncu secımı olur cunku galatasarın tam aradagı futbolcu ortasahaya hem topa vurma kabılıyetının muhtesem olması ve mukemmel bı top hakımıyetı olması galatasaray ıcın ıyı bı oyuncu secımı olur ama tumer sorunlarını halleder ve besıktastan gıtmez umarım.... saygılar yakın zamanda tanısmak uzere herkesle
    Gidene gel , gelene git demeyiz Besiktas formasini hakkeden giyer Tümerde iyi futbolcu ama gitmek istiyorsa gitsin Bu formayi giymek isteyen binlerce genç var tümerden iyiside çikar içlerinden Besiktastan ayrilip fener ve galatasaraya giden futbolcularin sonunda biliyoruz Feyyaz , alpay , sergen (gerci o sonradan dogru yolu buldu )

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Quote Originally Posted by BurakMania
    Gidene gel , gelene git demeyiz Besiktas formasini hakkeden giyer Tümerde iyi futbolcu ama gitmek istiyorsa gitsin Bu formayi giymek isteyen binlerce genç var tümerden iyiside çikar içlerinden Besiktastan ayrilip fener ve galatasaraya giden futbolcularin sonunda biliyoruz Feyyaz , alpay , sergen (gerci o sonradan dogru yolu buldu )
    gerçi rocco verilecek cevabı vermiş ama bende bişeler sölim abi sergen bize gelip bizde kendini bulupta size gelmedimi ve daha birçok örnek var.Galatasaraya gelen hiçbi oyuncu bitmez çünkü galatasarayda arkadaşlık olağanüstü boyuttadır.Galatasaraya gelen parlar.Gelmeyende örnek okan koç söner gider.

Nesil
    2005
    Yer
    Kapalidan

Quote Originally Posted by zargı
    gerçi rocco verilecek cevabı vermiş ama bende bişeler sölim abi sergen bize gelip bizde kendini bulupta size gelmedimi ve daha birçok örnek var.Galatasaraya gelen hiçbi oyuncu bitmez çünkü galatasarayda arkadaşlık olağanüstü boyuttadır.Galatasaraya gelen parlar.Gelmeyende örnek okan koç söner gider.
    ya akadasim sizde turkiye gol krali olmus bir serkan aykut söndü gitti daha ne olsun

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

ya akadasim sizde turkiye gol krali olmus bir serkan aykut söndü gitti daha ne olsun
    İçinde futbolculuk yoktu o adamın zaten alınmasına da karsıydım

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

söndü gitti dediğin futbolcu şimdi hakeme saldırmaktan darp etmekten 6 maç ceza aldı

Oynamasını bilen formasının hakkını verir, ona bakılırsa Zafer Biryol, Okan Yılmaz da bu ligin gol kralı oldular ama şimdi neredeler

Bence Beşiktaş Tümer2e sahip çıkamadı, Tümer sezon sonunda BJK dan kesinlikle ayrılacak Avrupaya gitmezse de Galatasaray'da oynacak ve futbol kariyerinin zirvesine burada ulaşacak... Galatasaray'ın Tümer gibi bir orta sahaya ihtiyacı var...

Ayrıca konuları BJK, FB GS boyutuna taşımayın, konu Beşiktaş'dan Galatasaray'a gidebilecek bir oyuncunun her iki takıma katacağı artılar eksiler ve neden ayrılıyor...

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Mesaj Yetkileri