1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: illa brezilyalımı?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

bak arkadaşım luciano dediğin adam 1 kez milli olmuş bi insan. Bu adam geldiği takımda yıllarca takım kaptanlığı yapmış bi insan. Bu insan brezilyada oyuna en ii top sokabilen adam. Jefferson dediğin adam Trabzona gelen kadar Yaşı genç olduğu için milli takımda değilde ümti milli takımının kalesini yıllarca korumuş bi insan. Trabzona transferi kesinleştikten sonra Eski klübü botafogonun onu satmayın deyip klübü basan taraftarların futbolcusu. Bu maddiyatla bunlar geliyor. Sen daha iisini getirebiliyosan getirirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Wink

Quote Originally Posted by FenerBahceLi
    bak arkadaşım luciano dediğin adam 1 kez milli olmuş bi insan. Bu adam geldiği takımda yıllarca takım kaptanlığı yapmış bi insan. Bu insan brezilyada oyuna en ii top sokabilen adam. Jefferson dediğin adam Trabzona gelen kadar Yaşı genç olduğu için milli takımda değilde ümti milli takımının kalesini yıllarca korumuş bi insan. Trabzona transferi kesinleştikten sonra Eski klübü botafogonun onu satmayın deyip klübü basan taraftarların futbolcusu. Bu maddiyatla bunlar geliyor. Sen daha iisini getirebiliyosan getirirsin.
    sız işin felsefesını anlayamamıssınız
    ben bu adamlar gelmesın demıyorum benımm brezılyalılara ıtırazım yok
    unutmayın ıspanya lıgı dunyanın en ıyı lıgı ve nerdeyse ispanyol kımse yok
    benım yazdıklarım(ama kımse bana ispanya takımı turkıye mıllıden daha iyi demesin)
    bu oyuncular sadece bızım klub takımlarını ayakta tutar belkıde bakarsınız kupaları getırır ulkemıze ...
    benım için klub basarısı gelıp geçıcıdır ben sıze sımdı sorsam 10 sen oncekı dunya kupasını kım aldı solersınız ama 5 sene once kım aldı desem uefayı lugatı açıp bakarsınız
    yanı kalıtesız yabancılar lıgımızın cehresını kendı olculerınde değiştirirler ancak ama bızım kendı oz kaynaklarımız meydana cıkmadıkca mıllı takım duzeyında affallarız .......
    ornek
    1-ispanya mıllı takım
    2-trabzonspor
    3-galatasaray(altyapı-ve romanyalılar olarak kıyaslayın)
    ters orantı sımdıde bakalım...
    1-fransa
    2-brezılya
    3-arjantın
    4-kamerun
    5-meksıka.....
    .............................................

sımdı gelelım senın lucıano na .. bırak be arkadasım ben galatasaraylııyım ama bu herıf yakısmıyo fenere olmaz dostum olmaz olmaaaz bırakın bunları
    sızın takımda dıye adamı yuceltmeye gerekyok
    ben sana takım deıl
    mıllı takım muhabbetı yapıyorum

Mesaj Yetkileri