Merhabalar arkadaşlar... öncelikle şunu belirtmek isterim ki çalışmalarından dolayı tüm emeği geçenlere teşekkürü borç bilirim, çünkü sorumluluk almak; yani taşın altına elini koymak bence dışarıdan göründüğü gibi kolay bir iş değil. Bu güne kadar forum'a pek mesaj atmasam da bu türkçeleştirme paketini uzun süre bekleyip, belkide artık beklemekten sabırları taşan arkadaşlarla bu vesile ile düşüncelerimi paylaşmak istedim. Oyun uzun süre önce çıkmasına rağmen hala türkçe yamanın yayınlanamaması beni de tüm FM tutkunları gibi hayal kırıklığına uğratmıştır. Fakat hem türksportal yöneticilerinin açıklamalarından , hem de üstlenilen sorumluluğun büyüklüğünden anlaşılıyor ki tüm FM tutkunlarının biraz daha beklemesi gerekiyor. Tüm FM tutkunları diyorum çünkü Türksportal'ın bu konudaki en iyi ( hatta tek ) site olduğu gerçeği sanırım yadsınamaz bir gerçek. Şu aşmada diğer üye arkadaşlarımdan ricam lütfen bu sorumluluğu gönüllü olarak üstlenmiş arkadaşlara maddi olarak olmasa bile forumdaki mesajları ile manevi desteklerini sürdürmeleridir. Mesajımın en başında bahsettiğim gibi bu büyük sorumluluğu bizler için üstlenen tüm türksportal ailesine teşekkürler sevgi ve saygılarımla...