Ömer artık yok...

Gaziantepspor'un tecrübeli kalecilerinden Ömer Çatkıç sözleşmesini feshedildiğini söyledi. Gaziantepspor'da çok güzel günlerinin geçtiğini söyleyen Ömer Çatkıç, "yönetimle karşılıklı olarak görüştük ve sözleşmemizi feshettik. Takımdan ayrılacağım için çok üzgünüm" dedi. Kulüpten alacaklarının olduğunu ama yinede bunu hiç sorun yapmadığını söyleyen Ömer Çatkıç, "Gaziantepspor'dan maç alacaklarım var. Ama ben hiçbir zaman bunu sorun etmedim. Sözleşmemizi karşılıklı olarak feshettik. Bizler profesyonel futbolcularız. Bir çok kulüpten teklif var ama henüz karar vermedim. Hayırlısı olsun diyecek bir şeyimiz yok" diye konuştu.
ASKERLİK SORUNU ÇÖZÜLDÜ
Öte yandan Ömer Çatkıç'ın askerlik sorunu da çözülmüş oldu. Askeri Personele Sağlık, Harç, Sınav Hakkı ve Yaş Sınırı Kolaylığı Sağlanmasını Düzenleyen Yasa Teklifi, TBMM Milli Savunma Komisyonunda kabul edilmesinin ardından rahat bir nefes alan Ömer Çatkıç, "çok sevindirici bir haber oldu. Benim sorunum vardı ama artık 3 yıl daha sıkıntım olmayacak" diye konuştu.

Bölükbaşı "bu saatten sonra işim olmaz"

Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl'ın, "para için memleketini değiştiriyorsa söyleyecek sözüm yok, tek kelimeyle ayıp etti" demesinden sonra gazetemizi arayan Bülent Bölükbaşı konuya açıklık getirdi. Tecrübeli futbolcu başka takımlarla el sıkışmadığını ve kimseye söz vermediğini söyleyerek, " öyle birşey yok. Ben Gaziantepspor'dan ne kadar istediğimi söyledim. Ama Başkanımızın ulusal gazetelere çıkıp demeç verip ağır konuşmasına üzüldüm" dedi. Halen Umre'de hac ziyaretini gerçekleştirdiğini belirten Bülent Bölükbaşı yaptığı açıklamada, " Benim takımda kalmak için neler yaptığıma, ne kadar istediğime herkes şahittir. Nurullah Sağlam'da şahittir, tüm futbolcu arkadaşlarımda şahittir, kimse kimseyi kandırmasın.Bazıları başka işler peşindeyse ben bu işte yokum"
BU SAATTEN SONRA İŞİM OLMAZ
Başkan İbrahim Kızıl ile görüştüğünü söyleyen Bülent, "600 milyardan başladılar 750 milyarın üzerine çıkmadılar. Kocaelispor'la aradaki fark 250 milyar. Ben kalmak için zorluyordum ama fiyat farkı çok fazlaydı, benim de menejerim var, onunla görüşüyorlardı. Ama bu kadar olumsuz gelişmelerden üzerine, bu saatten sonra işim olmaz." dedi.
BEN İMZA ATARIM DEMEDİM
Başkan İbrahim Kızıl'ın, Fanatik gazetesine yaptığı "''İstediği şartlarda anlaştık, el sıkıştık. Bana (başkanım söz verdik, bu iş bitmiştir) dedi. İstanbul'a birlikte gittik, kendisi oradan Mekke'ye Umre ziyaretine gitti, dönüşte imza atacaktı" dediği Bülent Bölükbaşı, bu konuşmaya karşılık " Dönüşte imzayı atarım demedim. Kalmayı istedim. Ama artık olmaz" diye konuştu.

Yarın toplu imza olabilir

Gaziantepspor'da ilk imzaların yarın atılabileceği öğrenildi. Daha önce anlaşma sağlanan Murat Şahin, Diyarbakırspor'dan Hakan Bayraktar, Konyaspor'dan Erman Özgür ve Karşıyaka'dan Mustafa Cevahir'in yarın imza atacağı belirtildi. Transferlerde acele etmek istemeyen kırmızı-siyahlılar yerli futbolcularla yarın anlaşma yapabileceği yabancı futbolcuların ise önümüzdeki günlerde netleşeceği belirtildi.