Sayfa 16 / 142 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FBTV de açıklama gelmiş.
    Emre'nin klübüyle anlaştık,
    menajerinin cevabını beklemekteyiz diye.
    Bu iş oldu bence beyler.
    Hayırlısı olsun =)

Zico bugün imza atabilir !..

Emre transferiyle sessizliğini bozan F.Bahçe'de teknik direktör belirsizliğinin de bugün sona ermesi bekleniyor. Fatih Terim ile anlaşacakları bile öne sürülen yönetimin Zico'ya bugün Brezilya'da imza attıracağı öğrenildi.
    Emre Belözoğlu transferinin duyulmasının ardından Fenerbahçe'de Terim'in de göreve geleceği iddia edilmişti. Ancak bu iddianın gerçeğe dönüşmesinin imkansına yakın olduğu ve Fenerbahçe'yi son 2 senede ligde şampiyon yapıp Şampiyonlar Ligi'nde ilk 8'e sokan Zico'nun uzun süren pazarlıkların ardından bugün Brezilya'da imza atacağı belirtildi.
    kaynak:ligtv

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Belözoğlu'nun kulübüyle anlaşıldı

Kulübümüz Newcastle United forması giyen Milli Futbolcu Emre Belözoğlu'nun bonservisi konusunda İngiliz kulübüyle anlaşmaya varmıştır. Emre Belözoğlu transferi için milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut İle görüşmeler başlatılmıştır.

Spor kamuoyuna duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Kulübümüz Newcastle United forması giyen Milli Futbolcu Emre Belözoğlu'nun bonservisi konusunda İngiliz kulübüyle anlaşmaya varmıştır. Emre Belözoğlu transferi için milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut İle görüşmeler başlatılmıştır.
    Spor kamuoyuna duyurulur
    Fenerbahçe Spor Kulübü

EMRE BELÖZOĞLU KİMDİR?
    7 Eylül 1980, İstanbul'da doğdu. Türk futbolunun son senelerde yetiştirdiği en önemli futbolculardandır. Milli Takım oyuncusu ve FA Premier League külubü Newcastle United'da orta sahada forma giyiyordu. Mart 2004'de Emre, Pele tarafından yaşayan en büyük 125 oyuncu arasında gösterildi. 14 Haziran 2005'de Newcastle ile Inter Milan arasında yapılan anlaşmayla Inter Milan'dan Newcastle United'e transferi gerçekleşti.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

yönetim sağ gösterip sol vurdu yine son haftalarda onlarca oyuncu ismi geçti ama bi anda emre açıklandı...

Emre'nin interden önce Gs'de oynadığını unutmuşlar galiba yazmamışlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    Emre'nin interden önce Gs'de oynadığını unutmuşlar galiba yazmamışlar
    Gs Tuncay'ı alsa,
    yazarmı Fenerbahçe'nin eski oyuncusu.
    diye ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sözün bittiği yer. Bravo "KÜÇÜK EMRE"

Quote Originally Posted by QsmAneLka View Post
    Gs Tuncay'ı alsa,
    yazarmı Fenerbahçe'nin eski oyuncusu.
    diye ?
    Gs'nin resmi sitesinde Servet'in profiline bakmanı öneririm...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    Gs'nin resmi sitesinde Servet'in profiline bakmanı öneririm...
    Profilde yazarlar tabi.
    Niye yazmasınlarki.
    Bizim aldığımız adamın daha profili koyulmamış sitede.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Milli takımın göbeği F.Bahçe'nin oldu yani...

M.Aurelio-Emre

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

2. Tümer vak'ası. Buna da profesyonellik deniyorsa artık.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Omer-faruk-14 View Post
    2. Tümer vak'ası. Buna da profesyonellik deniyorsa artık.
    Bu sözde beni çileden çıkarıyor ya.. Profesyonellik tabi ya ne.. Sen gittin istedinmi adamı, benimle aynı parayı yada bana yakın bir parayı verdinmi, iki takım arasında tercihini bizden yanamı kullandıda profesyonellik olmuyor..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu profesyonellikten öte bir$ey. Eger ki bi topcu: "TR ye dönmeyi düşünmüyorum, eger dönersem calacagım ilk kapı x takım olur" dedikten sonra y takıma gidiyorsa bu benim gözümde profesyonellik degildir.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Emre'nin yararlı olacağı kesin.. İyi transfer.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Bu profesyonellikten öte bir$ey. Eger ki bi topcu: "TR ye dönmeyi düşünmüyorum, eger dönersem calacagım ilk kapı x takım olur" dedikten sonra y takıma gidiyorsa bu benim gözümde profesyonellik degildir.
    O x kapı teklifte bulunmuşmu istemişmi Emre'yi, ki ortada henüz Emre'nin imzaladığı bir anlaşma yok.. Emre görse bu haberleri, yazıklarolsun okadar hizmet ettiğim takımın taraftarı benim hakkımda neler söylüyor, daha imza bile atmadım, oysaki beni isteyen rakip takımın taraftarı kucağını açmış beni bekliyor heycanla demezmi.. Tamam Tuncay GS'ye gitse üzülürüm kızarım ama tutupta onun yaptığına profesyonellik denmez yazıklar olsun ona o şöyle o böyle demem.. Yada banane ne derseniz diyin, biz Emre'yi alırsak alırız keyfimize bakarız..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sitede de haber olduğuna göre artık hayırlı olsun diyebiliriz.Buda Süper Lig'deki Türk oyuncuların fiyatlarını uçuran kulüplere bir mesaj oldu.Hem Emre için hemde Fenerbahçe için yararlı bir transfer

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Emre iyi transfer oldu böyle tepkiler normal iyi bir oyuncu aldık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Resmi siteden acıklama da geldi Emreyi almıs durumdayız
    Oha be burak cımbızlamı sectin onu kac sayfa önceden geldi o. Yanıldım, tıpkı yanılan coğu gs taraftarı gibi.

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    O x kapı teklifte bulunmuşmu istemişmi Emre'yi, ki ortada henüz Emre'nin imzaladığı bir anlaşma yok.. Emre görse bu haberleri, yazıklarolsun okadar hizmet ettiğim takımın taraftarı benim hakkımda neler söylüyor, daha imza bile atmadım, oysaki beni isteyen rakip takımın taraftarı kucağını açmış beni bekliyor heycanla demezmi.. Tamam Tuncay GS'ye gitse üzülürüm kızarım ama tutupta onun yaptığına profesyonellik denmez yazıklar olsun ona o şöyle o böyle demem.. Yada banane ne derseniz diyin, biz Emre'yi alırsak alırız keyfimize bakarız..

Emre: "Mutluyum, geri dönüş yok"

Galatasaray'da yetişen ve sarı kırmızılı takımla büyük zaferlere imza atan Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'ye transferini doğruladı. Lig TV Muhabiri Bahri Havadır'a konuşan Emre, bu transferden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. "Fenerbahçe beni uzun süreden beri istiyordu. Ben de Türkiye'ye dönmeye karar verdim." diyen Emre, artık geri dönüşün olmadığını da sözlerine ekledi.
    eMRE çok mutluymuş. Benim gözümde bu profesyonellik degildir bnm görüşüm bu katılmak zorunda degilsin senin görüşün de profesyonellik oldugu o da beni ilgilendirmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe sadece N.Castle ile anlaştı. Emre ile tam olarak anlaşmış değil, Ufak pürüzler kalmış galiba onuda halledip resmi imzayı atarsak Emre bizimdir. Orta Saha'da bir Türk iyi olur. Gazman ve Appi giderse 2 yıldız daha gelir süper bi kadro olur. Bide Edu'yu iyi bi fiyata satsak

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Ben hala tereddütlüyüm bu transferden valal içim sizler kadar rahat değil
    Emre mutluyum geri dönüşü yok falan demiş...Tereddüte gerek yok bence...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bahri Havadır futbolcularla çok yakım Lig Tv isim veriyor birde haberde doğru olma ihtimali çok yüksek.
    Appi iyileşirse baklava oynayabiliriz seneye Aurelio-Appi-Emre-Alex +2 forvet

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Son derece yerinde ve mükemmel bir transfer Nedenmi ?

1-)Yabancı kontenjanını yemiyor..
    2-)Avrupanın sayılı ortasahalarından..
    3-)Maldonado , selçuk,kemal den 10 kat daha iyi futbolcu
    4-)Avrupa tecrübesi yüksek seviyede

ee daha ne olsun..
    Şu kaldırımda resmin olsaydı
    Eğilip öperken görenler, Varsın dileniyorum sansaydı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Bak Emre işte budur profesyonellik. Emre orda bas bas bağırıyor. Türkiye'ye dönsem İlk takımım Galatasaray'dır diye. Ee bu adam'ın oynamadığını biliyoruz hepimiz. Ee neden almadınız Emre'yi. Emre'de paraya bakar o zaman. Sonuçta PROFESYONEL değilmi geleceğini düşünmek zorunda.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tıpkı Elvir Balic-Haim Revivo-Servet Çetin-Fatih Akyel gibi buda profesyonelliktir.Fatih Terim'in büyük kızıyla evleneceği yazılıyordu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Senin gözünde öyle benim degil serkancım. Bnm görüşüm bu. Eger kndisi dediyse adnan polat a ki hiç sanmıyorum: Tr ye dönecegim , adnan polat da sana ihtiyacımız yok dedikten sonra gidiyorsa fenere bu profesyonelliktir. he smdi diceksiniz demek zorunda mı ee bu emre degil miydi polat benim manevi babam diyen, eger öyle birsey olsaydı derdi. polat da en azından imkanlar dahilinde bi ugras verirdi ki burada anlıyoruz ki dememiş emre...

acıklamasında söylerdi yoksa, ama kendisi cok mutlu oldugunu söylemiş.. hayırlı olsun..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Fatih Hoca'nın kızı ile evlenecek heralde bununda büyük etkisi var dönmesinde diye düşünüyorum beyler. Fakat bonservisi 7 M Euro edermi orasını tartışmalıyız. 7 M Euro diye duydum..

Sayfa 16 / 142 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon

Mesaj Yetkileri