Ayrica zamaninda KATiL EMRE diye bagiran tribünler,bu sefer Emre Belözoglu diye nasil tezahürat edecek,merak ediyorum.
Ligde de fazla oynayacagini sanmiyorum,Lincoln´ün ilk senesi gibi olur Emre.Arada cikar oynar,ama ligi genelde sakat götürür.
Ayrica zamaninda KATiL EMRE diye bagiran tribünler,bu sefer Emre Belözoglu diye nasil tezahürat edecek,merak ediyorum.
Ligde de fazla oynayacagini sanmiyorum,Lincoln´ün ilk senesi gibi olur Emre.Arada cikar oynar,ama ligi genelde sakat götürür.
Zamanında Sheva deli etti diye Servet'le dalga geçen, internet sitelerinde Servet'in profilini yapan ve uyruğuna "Maalesef Türk" yazan taraftar şimdi aynı Servet'i baş tacı edebiliyorsa Emre'de aynı şekilde baş tacı edilebilir. Sorun yok.. Bakınız bu da başka bir Servet'le dalga geçilen konu, http://forum.turksportal.net/vb/show...ghlight=servet
Ve senin ordaki yorumun Baran,
Çelişmeyin kendinizle lütfen...
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Alakasi yok bununla.Servet Cetinle dalga gecmisligimiz vardir,ama bu iki olay cok farkli.Katil Emre diye bagirirken Fenerbahce tribünleri,Galatasaraylilar onu savunuyordu.Neyse gecmise fazla inmeye gerek yok,hersey apacik ortada.Bunlara ragmen Fenerbahceye gitmek isteyen kendisi,kendi bilecegi is ...
Bu mesaj üzerine daha da tartışıp konuyu olmadık yerlere getirmeyelim. GEçmiş örnekler de bize her an her şeyin olabileceğini gösterdi.
Emre belki hiçbir şey yapamaz belki de Servet gibi hırsla, azimle çalışır ve kendisinin en iyi performansını sergiler. Bunu oynamadan göremeyiz. Bekleyip görelim, burada da kalbimizi kırmayalım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Fatih Terim haberinin yalanlanmasını bekliyoruz. Aziz başkan böyle bir hataya düşmez umarım.
Fenerbahçe Cumhuriyeti