1 ile 30 arası toplam 268 sonuç

Konu: Kırıkkalespor Kariyerim [Hedef Süper Lig]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Gercekten su genc oyuncu transferin cok akıllıca satıyosun 2 yıl sonra alıyosun bonservisin yarısını veriyorsun ins ligde sampiyon olursun
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by talihsizler View Post
    Gercekten su genc oyuncu transferin cok akıllıca satıyosun 2 yıl sonra alıyosun bonservisin yarısını veriyorsun ins ligde sampiyon olursun
    Valla gençleri yetiştirmesi zahmetli. Çok genç olunca hepsi ile tek tek uğraşl hepsini kiraya yollayacak takım bul. Ama sattığım Emanuel Gonzalez'i geri aldım. Diğerlerini bir daha almam heralde. Gonzalez'e doyamadan gitmişti ondan aldım geri

Quote Originally Posted by yunusgs
    Haklısın ama eğer satmak istemiyorsan oyuncuyu şu yolu kullan.50 m ytl para mı teklif ettiler sende onlardan 160 m ytl para iste bunu veremeyecekleri için hem oyuncu mutsuz olmaz hemde oyuncun elinden gitmez.
    Zaten bir sorgulama gelince 40-45 istiyorum adamlar veriyor. Bir daha satmak istemediğim oyuncuya teklif gelince abartacam. Ama bazen direk başkan kabul ediyor. Orasına gıcık oluyom. Benim elimde olsa. Bana hiç teklif vs. hiç bir şey gelmiyor. Bi bakıyorum ki XX takımı benim oyuncuya yaptığı teklif bizim başkan tarafından kabul edilmiş. ***** başkan Gerçektede sevmiyo kimse onu

Nesil
    2007
    Yer
    deplasmanda-samıyende

yonetim el deistirsede sende kurtulsan

Mesaj Yetkileri