Sayfa 7 / 12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 350 sonuç

Konu: [TSL] Trabzonspor Araştırması FM2008 - 8.0.2

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    ardanın seneye vision özelliği bence büyük ihtimalle artacak bu yüzden arda 12 diye yorum yapılmamalı.
    nuri şahine sırf işlerine gelmediği için -9 verilmiyor yoksa zaten o profili bulunan o yaşta birine -10 bile verilebilirdi.onunki ile bu farklı bir şey.zaten onun c.a. sı 145 kalitesi tartışılmaz.

caner erkin jo şov yaparken rusyada hiç bir şey yapmıyor.ayrıca caner barıştan 2 yaş daha büyük.belkide o da milli takıma seçilir.kendi takımında forma giymesi lazım.reserve den öteye gidemiyor.

bana stengh ve long shot biraz fazla gibi geldi sanki 1-2 puan düşebilirdi ikisi.

nekop@
    CA biraz daha aşagıya çekersem oyunda direk o bölgeye 1-2 orta sınıf adam alınıyor ve Barış neredeyse hiç forma şansı bulamıyor.114-116 arası bir seviyeden aşagısı pek kurtarmaz birde dikkat ettiysen iki ayagınıda kullanıyor.Ayagını 8-9 yapsam zaten 110 seviyelerine geliyor.

arkadaş zaten açıklamış c.a.ası neden böyle diye.2 ayaklı biri.
    Arda'nin bu sene arta bilir ama Arda 20 yasindayken o seviyede idi su anda 18 yasinda olan bir Baris'in daha iyi oludugunu dusunmuyorum. Caner Erkin Baris'dan iki yas buyuk olmasi zaten CA'ini ortaya atmamim nedenidir yani Baris daha henuz Umit Milli takimda bile oynamiyor ama o takimin banko isminden daha yuksek CA aliyor olmasi. Ayrica CSKA Moskva'da oynamak baska gecen seneki Trabzonspor'da oynamak baska Baris su anda alternatifi bulunmayan birisi Trabzonspor icin. Jo ile Caner ne alaka ikisi farkli mevkilerin oyuncualri bi kere.

Baris in su profilindeki ikinci ayagi 12 degeri verilmis yani iki ayakli degil 15+ iki ayakli demektir.

Bu arada Long shots bence de dusmeli Baris'in yasindaki bi oyuncuya 13'un verilmesi bu oyuncunun sik sik uzaktan gol attigi anlamina gelir ilerde de 16-17 gibi cok yuksek degerlere kovusur Deivid gibi yani.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ceyhun Gulselam'in durumunu bende cok merak ediyorum hatda bu sayfadaki ilk mesajimda sordum bende ama Baris Memis aldi gundemi goturdu.
    Last edited by licentia : 31.Mayıs.2008 at 20:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Ceyhun 8.0.2'de yoktu.Büyük ihtimalle Alman araştırmacılar tarafından yapılıp gönderilir.Aksi bir durumda gerçeği yansıtan bir Ceyhun yapmam mümkün degil.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Ceyhun 8.0.2'de yoktu.Büyük ihtimalle Alman araştırmacılar tarafından yapılıp gönderilir.Aksi bir durumda gerçeği yansıtan bir Ceyhun yapmam mümkün degil.
    Sen abartarak yap, olmazsa sonra değiştirirsin.Biraz da bizim oyuncularımız abartılsın..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

ben bir tane hazırlamıştım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Sen abartarak yap, olmazsa sonra değiştirirsin.Biraz da bizim oyuncularımız abartılsın..
    eheheheh
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    ben bir tane hazırlamıştım.

Benimde aklımda 3-5 bişeyler var ama yeterli degil tabi.
    Last edited by nekop : 31.Mayıs.2008 at 21:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

ceyhun un on libero da ya da libero da izleyen olmus mu?
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

trabzonun herhalde transfer butcesı artırılır dımı?.......

İnternette biraz araştırmıştım, uzun süre ön libero da oynamış. İki mevkide de oynuyormuş. Ama libero olduğundan emin değilim. Bir maça göre profil hazırlamak çok sakıncalı, hele ki ppm filan verilmemesi gerekir. Şimdilik en çok mevki DC, DM olarak ayarlanır bir de aşağı yukarı bir CA belirlenir. Sallama profil yapamayız. Hazırlık döneminde belirgin birkaç özelliği ortaya çıkar ve onlar girilir zaten.

Ama Almanya'dan bir Ceyhun Gülselam gelirse ne ala

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Ceyhun'nun naturel mevkisi kesinlikle stopperdir ama DMC oynamisligi da vardir accomplished olur. Yalniz 100 CA cok az geldi bana Umit milli Takimin en onemli oyuncularindan biri ve A milli takima kadar yukselmis bir oyuncu en az 115-120 CA alir PA'de simdilik -8 olsa yanlis olmaz.

Almanya'dan gelecek Ceyhun'dan fazla bisey beklemeyin derim benden solemesi Ekim'den beri yazdik oyuna ekleyin diye hic bisey yapmadi eski sefleri sagolsun yeni gelenlerin de onu pek izlediklerini sanmiyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    trabzonun herhalde transfer butcesı artırılır dımı?.......
    Çok transfer yaptı paraları harcadı.Transfer bütçesinin arttırılmasıyla ne alaka ?

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Ceyhun'nun naturel mevkisi kesinlikle stopperdir ama DMC oynamisligi da vardir accomplished olur. Yalniz 100 CA cok az geldi bana Umit milli Takimin en onemli oyuncularindan biri ve A milli takima kadar yukselmis bir oyuncu en az 115-120 CA alir PA'de simdilik -8 olsa yanlis olmaz.

Almanya'dan gelecek Ceyhun'dan fazla bisey beklemeyin derim benden solemesi Ekim'den beri yazdik oyuna ekleyin diye hic bisey yapmadi eski sefleri sagolsun yeni gelenlerin de onu pek izlediklerini sanmiyorum.
    ben bu profili yaklaşık 6 ay önce hazırlamıştım.Sayısını hatırlamıyorum 2 yada 3 karşılaşmasını izleme olanağım oldu.Ona göre yaptım.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by licentia View Post

Cok da fazla ustune gitmemek lazim Alman arastirma seflerinin bu konuda. Ceyhun Alman 3. liginde oynuyor, bizim 2. lig icin ne kadar arastirmaci bulabildigimiz ortadayken onlari da bu konuda fazla suclayamayiz. Ceyhun gelir, izleriz Ocak ayina kadar, gerekli degerlendirmeyi yapariz.

Ceyhun ayrica takiminda on libero olarak oynuyormus. Ilk once forvet olarak baslamis.

Bayern Münih altyapısında geçirdiği 8 yılda dersine iyi çalıştığını hem Unterhaching hem de Ümit Milli Takım'daki performansıyla kanıtlıyor. Henüz 20 yaşında ama savunmanın göbeğinde büyük bir ustalıkla top kullanıyor. Bu becerisini iki ayağını da oyuna katabilmesine ve kulüp takımında ön libero olarak görev yapmasına bağlıyor.
    http://www.tff.org/default.aspx?pageID=286&ftxtID=2454

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Strengh olarak da 9 bence fazla.Barış bu konuda 6-7 seviyelerinde diye düşünüyorum Serhatcım.Ayrıca CA olarak da 110 uygundur gibi geliyor.Tabi söz sende.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Altınordu'nun altyapısında oynayan kaleci bir çocuktan Yakup Bugun ile ilgili görüşünü aldım:

hımmm... Ya Yakup Bugün kişilik olarak 10 numara bir insandır... Onunla kavga edende kesin sorun vardır... yani bir insanla kolay kolay kavga edicek bir insan değildir... Kaleciliğine gelince ben iyi yanlarını sayayım...
    1-Hava toplarında çok iyi
    2-İkili mücadelelerde iyi ( yani 1e-1 )
    3-Planjönleri iyi
    4-Refleksleri iyi
    5-Oyun kurarken hataları bazen oluyor birde savunma ile bazen anlaşmazlık yaşıyor... böle işte..

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Selçuk Inan'ı favori personeline Ersun Yanal eklenmeli.Hatta bugune kadar neden eklenmedi bilmiyorum.Yıllardır bilinen bi gerçek.Selçuk için Ersun hocanın yeri apayrı.Trabzonu seçmesinde de büyük rol oynayan Yanal ile aralarında özel bi ilişkinin oldugunu defalarca dile getirmişti.Son ligtv röportajında da bu konuya parmak bastı yine.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bu sezonki oyuncuların çogunun favori personellerini girdim.Selçuk'uda bir sonraki etapta gireriz.

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

Quote Originally Posted by midfielder1912 View Post
    Altınordu nun kalecisi Yakup Trabzonspor un son transferi oldu, 2.Lig'e çıkarak 16 yıl sonra bu mutluluğu yaşayan Altınordu'nun file bekçisi Yakup, Trabzonspor'la anlaştı. Sözleşmesi devam eden futbolcu için dün İzmir'de Trabzonlu yöneticiler ile bir araya gelen Başkan Bülent Erdik, genç kaleci için Karadeniz kulübü ile anlaşmaya vardı. Pazartesi günü Trabzon'a giderek resmi sözleşmeye imza atacak olan Yakup, 1 yıl Altınordu'da kiralık olarak oynamaya devam edecek, sezon başı kampını ise Karadeniz temsilcisi ile birlikte yapacak. Yakup için Trabzonspor kulübünün ödeyeceği bonservis fiyatı Altınordulu yöneticiler tarafından açıklanmadı. Böylece Yakup, Kayserispor ile anlaşan Bayram'dan sonra kırmızı-lacivertli ekibin bu sezon Süper Lig'e yolladığı ikinci oyuncu oldu. Başkan Bülent Erdik, "Trabzonspor'un şampiyon olmamızda bize katkısı var. Bu yüzden Yakup konusunda önceliği onlara verdik. Yakup'un Süper Lig'de başarılı olacağına inanıyorum" diye konuştu.
    Trabzonspor Yakup için Altınordu ya 500 bin ytl bonservis bedeli ödeyecek...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

Pazarspor' dan alınan genç oyuncular Eren Görür ve Abdulaziz Solmaz M. Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törenle 5'er yıllık sözleşmeye imza attılar.
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Ofsporlu Zafer Cansız'da kadroya katılmıştır..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Giray Kaçar'ın favori kişilerine İlhan Eker eklenmeli (Kaynak: FourFourTwo Mart 2008)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Onu benim ekleme gibi bir şansım yoktu.Oftaş araştırmacısı eklemediyse ilk düzeltme durumunda ekleyeceğim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

oftaşı burak yaptı ve burakla konuşmalarımızda girayla ilhan konusunu çok anlattık iki oyuncuda 3. ligden beri yan yana oynuyorlar ikiside popescu bülent gibi çok iyi anlaşıyorlardı çok iyi arkadaş olduklarını burak söylüyordu belki onu yapmayı unutmuştur ama yapılması gerek serhat burakla konuş istersen bu konuyu
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Fm 08'de çok kötü bir Trabzonspor vardı tabi bunda takım kadrosunun etkisi de vardı. Fm 2009'da en azından şampiyonluğa oynayabilecek , yarışabilecek bir takım görmek istiyoruz.Gerçek hayatta uyum sorunu falan olabilir ama alınan oyuncuların 08'de ki profillerinden yola çıkarak bu görüşümü dile getiriyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Fm 08'de çok kötü bir Trabzonspor vardı tabi bunda takım kadrosunun etkisi de vardı. Fm 2009'da en azından şampiyonluğa oynayabilecek , yarışabilecek bir takım görmek istiyoruz.Gerçek hayatta uyum sorunu falan olabilir ama alınan oyuncuların 08'de ki profillerinden yola çıkarak bu görüşümü dile getiriyorum.
    Kesinlikle..Fm 08'de 3-4 seneye kümeye oynuyor Ts..Umarım 09'da böyle bir saçmalıkla karşılaşmayız..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Kesinlikle..Fm 08'de 3-4 seneye kümeye oynuyor Ts..Umarım 09'da böyle bir saçmalıkla karşılaşmayız..
    Bunda şaşılacak bir durum yok ki.O kadro ve öyle bir başkan ile bunlar normal..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Cyzio View Post

haklısınız hatta fınans bakımından 08e gore cokdaha ıyı olmalı cunku yapılan sponsorluklar,borsadakı ılerleme stad genıslemesı vs vs kulup fınansal acıdanda cok ılerledı bunlarda goz onune alınmalı

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Cyzio View Post
    bende 09'da olmasın diyorum işte Berk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    bende 09'da olmasın diyorum işte Berk
    2009da finans düzelebilir ama transfer parası verilmez herhalde
    Fikirlerim burada

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Arkadaşlar oyuncu profilleri sizce nasıl olmalı profiller koyun tartışalım belki benim gözden kaçırdığım şeyler olabilir.Böyle sadece iyi olmalı falan diyerek bir sene geçti ve malesef araştırmaya katkısı olmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sen koy biz tartışalım serhat
    Fikirlerim burada

Sayfa 7 / 12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri