1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Ruslar geliyor: 2-1

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Default Ruslar geliyor: 2-1

Ruslar geliyor: 2-1

28.05.2008 22:01

Avusturya ve İsviçre'nin ortaklaşa düzenleyeceği 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren Rusya, Almanya'nın Burghausen şehrinde Sırbistan ile oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazandı.

Karşılaşmaya iyi başlayan Guus Hiddink'in ekibi, 12. dakikada Zenit'in golcüsü Pogrebnyak ile 1-0 öne geçti. Sırbistan'ın bu gole cevabı 40. dakikada Hertha Berlin'i de taşıyan Pantelic'ten geldi ve ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda oyuna ağırlığını koyan Rusya, 48. dakikada Pavlyuchenko ile yeniden öne geçti ve başka gol gelmeyince maçtan 2-1 galip ayrıldı.
    Rusya, Euro 2008'de İspanya, İsveç ve Yunanistan ile birlikte D Grubu'nda mücadele edecek.

Kaynak : Sporx.com

Rusya o gruptan birinci çıkar bence, çok iyi kadroları var. Özellikle Pogrebnyak.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Rusya'nın grubunda herşey olabilir.Kesin birşey söylemek zor ama turnuvaya renk katacakları kesin..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kaliteli bir kadroya sahipler süpriz yapabilriler

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Pogrebnyak sakatlanmış galiba. Onun sakatlığı takımı etkiliyebilir.
    I'm back...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Pogrebnyak, Pavlyuchenko, Ashavin İnanıLmaz forvetLeri var. Benim favoriLerimden.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Pogrebnyak, Pavlyuchenko, Ashavin İnanıLmaz forvetLeri var. Benim favoriLerimden.
    Pogrebnyak'ın Sırbistan'a attığı golü görmüşsündür herhalde Hayrettin abi. O nasıl bir vuruştur yahu?
    I'm back...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

O adam zaten manyak bişi Mustafacım. Benim favori oyuncuLarımdandır zaten kendisi ve FM de de zaten epey böyLe goL atıyor, o yüzden ben aLışığım
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    O adam zaten manyak bişi Mustafacım. Benim favori oyuncuLarımdandır zaten kendisi ve FM de de zaten epey böyLe goL atıyor, o yüzden ben aLışığım
    Ben ilk gördüğümde 1-2 saniye duraksadım gerçekten gol mü diye. Gol olduğunu anlayınca gerçekten şaşırdım. Bende alışırım herhalde zamanla abi.
    I'm back...

Mesaj Yetkileri