LİVORNO TEPE TAKLAK
Uefa kupasına katılma yolunda iki takım açısından da hayati önem taşıyan karşılaşmada Palermo ikinci yarıdaki oyunuyla Livorno'yu sahadan sildi. Maçta bir ara 2-1 öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü koruyamayan Livorno 2. yarıda Amauri'yi durduramayarak sahadan yenilgiyle ayrıldı. Teknik direktör Halit Çelik'in 90+3de yenen 5. gol sonrası oyun alanının kenarında çok sinirlendiği görüldü. Çünkü Palermo bulduğu 5. gol sayesinde Livorno ile olası bir puan eşitliği durumunda avantajı eline geçirmiş oldu. Livorno'da gözler şimdi Roma ile evlerinde oynayacakları maça çevrilirken Halit Çelik'in zorlu maç öncesi kalede ve savunma hattında değişiklikler yapacağı öğrenildi.
ARMANDO PİCCHİ'DE HÜZÜN HAKİM
Livorno Seri A'da 37. haftada evinde konuk ettiği Roma takımı karşısında adeta sahadan silindi. Baştan sona Roma'nın üstünlüğü ve atakları ile geçen karşılaşmada tek gol 60. dakikada Matias Fernandez'den geldi. Bu sonuçla Uefa kupasına katılma şansını çok zora sokan Livorno'da teknik direktör Halit Çelik maç sonunda düzenlediği basın toplantısında " Bugün oyuncularımı sahada tanıyamadım. Bunun nedeni üzerimizdeki baskı ve stresti. Henüz hiçbir şey bitmiş değil. 6 puanlık 2 maçı da kaybettik. Ama Juventus'a karşı sahaya daha rahat çıkacağız, umuyorum ki orada mucizeyi gerçekleştireceğiz." şeklinde konuştu.
Son hafta Juventus'a konuk olacak Livorno Uefa kupasına katılmak için zorlu maçı mutlaka kazanıp, Roma'nın Palermo'yu mağlup etmesini beklemek zorunda...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BUNUN ADI MUCİZE...!
Uefa kupasına katılmak için mutlak kazanmak zorunda olduğu karşılaşmada maç boyunca Stancu ile bir türlü Buffon'u geçemeyen Livorno, 90+3. dakikada Tavano'nun inanılmaz golü ile galip gelerek Roma'nın da Palermo'yu 1-0 yenmesiyle ligi 7. bitirdi ve adını gelecek sezon için Uefa kupasına katılacak takımlar arasına yazdırdı. Son saniyede gelen golün ardından çalan bitiş düdüğü ile birlikte Livorno'lu futbolcular ve teknik direktör Halit Çelik şampiyonluk kutlarcasına sevindiler. Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklama yapmak için mikrofonların başına geçen genç teknik adam, sesinin kısıldığını bu yüzden tüm basın mensuplarından özür dilediğini, yarın Armando Picchi stadında bir basın toplantısı düzenleyerek sezon değerlendirmesi yapacağını açıkladı.
Seri A'da oynan son hafta maçalrı sonunda ligden düşen son takım Napoli oldu. İşte Seri A'da 2007-2008 futbol sezonu puan durumu...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Rica ederim arkadaşım ne demek..Sizden gelen yorum, istek ve tepkilere göre bu sayfaları güzelleştirmeye çalışıyorum..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çok teşekkür ederim.. Gerçekten Uefaya gitmek harika olacaktı, hele hele son saniye golü ile gitmek daha da harika oldu.. Hepinize bana verdiğiniz destek için teşekkür ederim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
6. olamadık ama Uefa biletini kapmayı başardıkİtalya kupasında finale Lazio ile İnter'in çıkması ligde bir kontejyan daha açılmasını sağladı. Aksi halde son hafta öncesi hiç şansım kalmıyordu.
Evet arkadaşlar acısıyla tatlısıyla bir sezonu geride bıraktık. Hepinize tekrardan çok teşekkür ederim. Beni yalnız bırakmadınız. Umarım sizler de benim kadar keyif almışsınızdır. Düzenleyeceğim basın toplantısında ligin ve takımın genel değerlendirmesine ilişkin notlar sunacam. Daha sonra da transfer çalışmalarına başlayacam. Transfer de işimiz çok zor şimdiden 2 milyon pound içerde takımın kasası.. Özellikle orta alana tavsiye edebileceğiniz ucuz ve kaliteli oyuncular varsa yazarsanız sevinirim. Alamasam bile listemde olsun. Elbet bir gün benim de param olacak

Sizden gelen yorum, istek ve tepkilere göre bu sayfaları güzelleştirmeye çalışıyorum..