Barcelona'nın paraya ihtiyacı yok ki böylesine genç ve yetenekli bir oyuncuyu elden çıkarsınlar. En iyi ihtimalle kiralayabilir Tottenham.
Barcelona'nın paraya ihtiyacı yok ki böylesine genç ve yetenekli bir oyuncuyu elden çıkarsınlar. En iyi ihtimalle kiralayabilir Tottenham.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Manchester United forveti Carlos Tevez, İspanya’da oynamak istediğini söyleyerek Kırmızı Şeytanlardaki geleceğiyle ilgili ilginç açıklamalar yaptı.
Manchester United teknik direktörü Sir Alex Ferguson, şu anda Uluslararası yatırımcıların sahibi olduğu Media Sport Yatırım grubundan kiralık alınan Arjantinli oyuncunun bonservisini de almak istiyor.
İspanya sevdası
İnter Milan ve Real Madrid’in ilgilendiği söylenen Corinthians’ın eski yıldızının geçen sezon West Ham’dan Kırmızı Şeytanlara transferinden önce Avrupa'ya gideceği de düşünülüyordu. Old Trafford’da mutlu olduğunu vurgulayan Tevez’in bu sözlerine karşın İspanya’da oynamak istediğini belirten açıklamaları ortalığı tekrar karıştırdı. 24 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz günlerde “Belki bir gün İspanya’da oynarım ancak buna henüz zaman var. Şu anda burada mutluyum. Güney Amerikalıların İtalya veya İspanya’yı tercih ettiğini biliyorum. Ancak ben burada mutluyum. Burası dünyanın en iyi ligi” diye konuşmuştu.
Ronaldo'nun durumu da hala belirsiz
Manchester Unitedlı kanat oyuncusu Cristiano Ronaldo, kendisini takımda tutacak sözleşmeye henüz imza atmadı. Bu durum da Portekizli oyuncuyla ilgilenen Real Madrid’in iştahını kabartıyor.
Fransız savunmacı Patrice Evra Manchester United ile 4 yıllık bir sözleşme imzaladı...
27 yaşındaki oyuncu ve menajeri United Baş Direktörü David Gill ile Perşembe günü yaptıkları görüşmede haftalık 55.000 Pound karşılığında anlaşıldığını duyurdu.
Evra’nın Manchester ile sözleşmesi önümüzdeki yıl doluyordu ve son günlerde Fransız oyuncu hakkında spekülasyonlar yapılıyordu.
Başarılı sol kanat oyuncusunu sözleşme imzalamadan önce birçok kulüp takip ediyordu. Ancak artık bu takımlar başka isimlere yönelmeliler. Evra şu günler Fransa milli takımının kampında finallere hazırlanıyor.
Evra ve 23 kardeşi için iyi bir haber.![]()
So what?
Saike
Haftalık 55000 paund ayda eder 220000, yılda 2640000... ooo çok para.![]()
Evra, yıllardır gördüğüm en iyi sol kanatlardan birisi. Topu kontrol edişini ve sürüşünü beğeniyorum. Her takıma böyel bir oyuncu lazım. Manchester United Evra'yı elinde tutatarak iyi bir iş yapmış oldu.
Maaş'ını sanırım kardeş sayısına göre ayarladılar. Haftada 55.000 pound.
55.000/23+Evra için iyi bir para.![]()
Süper para alacak süper sol bek ayrıca..![]()
Bu parayı fazlasıyla hakediyor
Cristiano Ronaldo'nun M.United'de kalmasını isterim
Ayrıca Tevez'inde
Barcelona bir yere göndermez Santos'u
Bayern bırakmaz bu paraya Liverpool şansını denemiş
Kaka giderse Sheva gibi olur aynı o yüzden gideceğini pek sanmıyorum zaten Milan da bırakmaz
Manchester United Anelka'ya talip oldu!
Manchester United geçen yıl Fenerbahçe’den İngiliz Bolton takımına transfer olan Anelka’ya talip oldu.
‘The Guardian’ gazetesinin haberine göre yeni sezon transferleri için hazırladığı listeye Samuel Eto ve Dimitar Berbatov’u alan Manchester United’ın teknik direktörü Alex Ferguson, alternatif futbolcu arayışında 28 yaşındaki Anelka’yı sürpriz bir şekilde listesine ekledi.
Yeni sezon transferlerine büyük bütçe ayıran Manchester United Owen Hargreaves, Anderson ve Nani’yi takıma almasının ardından Fransız golcüyü listeye eklediği haberi, gazete tarafından ‘Ferguson’un sürpriz hedefi’ olarak ifade edildi.
Kaynak : MİLLİYET
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
The Daily Telegraph gazetesinin haberine göre Arsenal, İspanyol milli oyuncu Dani Güiza’yı transfer etmek istiyor
The Daily Telegraph gazetesinin iddiasına göre dört yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Arsenal, 27 yaşındaki Güiza’yı transfer etmek için kolları sıvadı.
EURO 2008 için İspanya milli takım kadrosuna çağrılan Real Mallorcalı golcü oyuncu, eski kulübü Mallorca’ya geldiğinden beri ülkesinde fırtına gibi esiyor. Güiza, bu sezon La Liga’nın altın ayakkabısını kazandı ve 2002’den beri bu ödülü alan ilk İspanyol oyuncu oldu. Hatırlanacağı gibi 2002 yılında bu ödülü Deportivo La Corunalı futbolcu Diego Tristan kazanmıştı.
Bu sezon La Liga’da 27 gol atan Güiza’nın penaltı golü bulunmuyor. Güiza’nın bu başarıyı sezonu yedinci sırada bitiren bir takımda elde etmesi de ayrıca dikkat çekiyor. Halihazırda Emmanuel Adebayor, Robin van Persie, Eduardo da Silva ve Theo Walcott gibi oyuncuları kadrosunda bulunduran Arsenal’in atak hattını kuvvetlendirmeye ihtiyacı olup olmadığıysa akıllardaki bir başka soru.
Şimdiye kadar İspanya’da aralarında Getafe ve Murcia’nın da bulunduğu yedi kulüpte forma giyen Güiza, Arsenal formasıyla 24 gola imza atan Adebayor için iyi bir alternatif olabilir.
Güiza’nın aynı zamanda Barcelona, Real Madrid ve Roma gibi ekiplerin de takibinde olduğu söyleniyor. İspanyol oyuncunun sözleşmesinde 15 milyon avroluk bir sözleşme fesih bedeli bulunuyor.
Süper iki transfer. Man Utd, Kerlon'dan sonra Nani ve Anderson ile şovunu sürdürmeye devam ediyor. Bir de santrafor transfer edecekler büyük ihtimalle, Berbatov, Torres, Anelka gibi isimler dolaşıyor ortalıkta, bakalım kimi alacaklar?
Nani ve Anderson, ikisi de süper futbolcular, gelecek vaad ediyorlar ve çok yetenekliler. Anderson'a hayran kalmıştım zaten izlediğimde, ikisi de Man Utd'da başarılı olurlar. Moutinho ile de ilgilendiklerini duydum, onu da alırlarsa dünyanın en iyi kadrosunu kurarlar.
Gerçekten Man Utd transfer yapmasını biliyor.
Bu sene Premiership'te iyi bir performans sergiledi Anelka, sorunlu bir futbolcu fakat yetenekli, Man Utd'da başarılı olur çok rahat. Nani, Anderson ve Kerlon'dan sonra Anelka transferi de sürpriz olmaz.
Bir Brezilyalının İngiltere'de başarılı olabileceğine nedense inanmıyorum. Ronaldinho da olsa Anderson da olsa Brezilyalıların top oynayacağı yer İngiltere değil. Bence çok başarılı olamaz ve bir kaç sezon sonra İtalya yada İspanya'nın yolunu tutabilir.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
Chelsea'den sürpriz transfer
Shevchenko'nun yerine bir forvet transfer etmesi beklenen Chelsea, günü sürpriz bir imzayla kapattı. Bayern Munih'te forma şansı bulamayan Perulu Pizarro, gelecek sezon için Maviler'le anlaştı.
Çok yüksek bir bonservis ücreti ödeyerek Avrupa'nın önemli forvetlerinden birini transfer etmesi beklenen Chelsea, Claudio Pizarro için Bayern'e bonservis ücreti ödemeyecek. Perulu yıldız sezonun ikinci yarısından bu yana Juventus ile görüşüyordu. Ancak son anda araya giren İngiliz ekibi, Pizarro'yu Stamford Bridge'e getirmeyi başardı. 29 yaşındaki golcü, Kalou, Drogba ve Shevchenko'dan sonra Londra ekibinin dördüncü forveti olurken, resmi imza 30 Haziran'da atılacak.
Transferin resmileşmesinden sonra Chelsea TV'ye konuşan Pizarro, "Benim için başarılı olmak herşeyden önce geliyor. Ben de bunun için İngiltere'deyim. Süper bir takımla ve çok iyi bir teknik adamla çalışmak beni çok mutlu edecek" şeklinde konuştu.
Mourinho ise gelecek sezon Kalou ve Drogba'nin Afrika Uluslar Kupası maçları yüzünden takımdan 1 ay uzak kalacak olması nedeniyle bu transferin gerçekleştirildiğini açıkladı.
Pizarro, Sidwell'in ardından Maviler'in ikinci transferi oldu.
Lig TV
Faydalı olabilri ama Arsenalin mentalitesine uymaz genç lazım![]()
Güiza bu sene müthiş oynadı Arsenalde de iyi işler yapar..
Çok şaşırdım... Aklımın ucundan bile geçmiyodu böle bir transfeR...Yİnede hücuma alternatif oldu...
Milan kabul etmez ki eğer böyle bi teklif varsa..
Claudio Pizarro çok iyi bir forvet.Şans bulursa değerlendirir diye düşünüyorum...
(/s)
Manchester United'in başında bir Alex Ferguson var hemde Sir lakablı.Bence Avrupa'da transferden anlayan en iyi Teknik Direktör...
(/s)
Yanlış bir transfer olmaz bence.Doğru ve yerinde bir transfer olur..
(/s)
Kanu'yu seviyorum.. Bu nedenle Hull veya diğer bir yeni takıma gitseydi krallar gibi sfasını sürerdi.. Bakalım görelim ne kadar şans bulacak..
Kaka içn Drogba ve Carvalho az gelir.
Euro 08 de şans bulur ve iyi kullanırsa hemen alırlar..
Bu sene çok güzel bir futbol oynadı goller attı.Arsenal'e gelirse faydalı olabilir.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?