urfAslan aynen bende
urfAslan aynen bende
özür dilerim arkadaşım
http://www.turksportal.net/dosya/fm/28813/bilgi/
Dosyamız tüm üyelerimizin beğenisine açılmıştır. Şimdi indirebilirsiniz.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Teşekkürler Bunca Emek Harcıyan Saatlerce Uykusuz Kalan Türsportal Çeviri Ekibine..
Haydi hayırlı olsun.![]()
darısı vista kullanıcılarının başına (: bu ay içerisinde onuda halledeceğiz kısmetse siz yeterki desteğinizi esirgemeyin
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun. Artık doya doya fm oynayabilir XP kullanıcıları. Biz Vistacılar biraz daha bekleyeceğiz.
Ben Çarşambaya Kadar Kullanamıyacağım Maalesef, Peki Türkçe Oranı %90 mı? Acaba..
Emeği geçen herkese Teşekkür Ederim tam uykum gelmişti yatıyodum bi bakiyim dedim ve açılmışşşimdi uykumda gitti ..tekrar tekrar teşekkürler turksportal...
emegi gecenlere sonsuz tesekkuler.bir vista kullanıcısı olarak nasıl yaparım da oyunu oynarım diye dusunurken sırf fm yi turkce oynayailmek adına daha 2 aylık laptop umu arkadasımla 1 aylıgına takas ettim sırf bu oyun içinama değer ..sunuda biliyorum zaten artık yoneticilerin uzerinden buyuk yuk kalktıgı için vista uyumlu v2 için hazırlıklar cok daha rahat olacaktır..haziran ayı içindede geleceği soylendiğine gore fm için laptop umdan bi ay ayrı kalabilirim sanırım
![]()
tesekkurler turksportal...
allahım sonunda ya herkese ama emeği geçen herkese çok teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden
Saat 4,28 ama şuan Fm oynayacağım![]()
yapımında emeği geçen herkese teşkkürler.. biraz bekledik ama olsun herşeyin başı sabır..
Yuppiiii saat 7 de kalktım ama pişman olmadım yaşasın Allah sevdeğinize kavuştursun boy boy çocuklar versin size.
Tüm Türksportal net yetkilileri ve yamada emeği geçen tüm arkadaşlar çok çok teşekkür ederiz. Sabah sabah keyfim yerine geldi![]()
emeği geçen herkese teşekkürler
Herkes için hayırlı olsun..
Emeği geçenlerin ellerine sağlık..
hata alanlar liveupdate.exe yi çalıştırsınlar, dosyayı indiremeyenler ise 2dk cık daha beklesin lütfeneğer liveupdate.exede halen hata alıyorsanız dosyayı tekrar indirirsiniz.
Mustafa BudakTurksportal
Windows service pack 2 cd' sini istedi normalmi acaba
herşeyinize sağlık...download ediom şu anda....fm yi ikinci defa türkçe oyniçam2005 ten sora
bunca saygısızlığa rağmen bu işi dewam ettirmeniz enteresan geçekten
tebrik ediyorum herkesi.
TEŞEKKÜRLER..
ayrıca yazabilmekte güsel beaa![]()
son sürüm v1.1.0 olmuştur. Dosya upload esnasında güncelleme yapıp exeleri bozulan kullanıcılar linklerden tekrar dosyaya ulaşabilirler.
halen hata alan kullanıcılar regedit'ten
HKEY_CURRENT_USER\Software\Turksportal.net
anahtarını silsinler.
Mustafa BudakTurksportal
bu konuda artık teknik destek verilmeyecektir, sıkıntısı olan kullanıcılar teknik desteğe yazsınlar.
görüşleriniz için teşekkür ederiz
Mustafa BudakTurksportal
yamayı yapan herkezin elleri dert görmesin emeği geçen herkeze çok teşekkürler
Çok teşekkürler tekrar.Ellerinize sağlık.Bende Vistacıyım.Biraz daha bekleyeceğim.
Ufak sorunları da çözdünüz ve bize güzel bir oyun sundunuzTeşekkürler
Bi saygısızlık yaptıysak kusurumuza bakmayın
Fm aşkına :P
Kolay gelsin ... İyi çalışmalar ...
biz teşekkür ederiz,
lütfen yamanın gelişimi için gördüğünüz cümle çeviri hatalarını ilgili başlık altında yazarak yamanın gelişimine destek olun
Mustafa BudakTurksportal
biliyodum tam 1 haziranda yayınyalayacağınızı gece 02:00 a kadar bekledim emeği geçen herkese çevirmen ekibine turksportal yöneticilerine ve turksportal ailesini çok teşekkür ederim..