Çoğu kişi Burak Yılmaz'ı istemiyor ama bence bu sene çok faydalı olacak bize. Hafta içi sözleşme imzalayacak zaten manageri yurt dışında olduğu için ödeme planında çok az pürüzler var. Kendisi de açıklama yaptı zaten.

Burak, “Hiç Sorun Yok’

Trabzonspor’la 3 yıllık sözleşme imzalayacağı açıklanan Burak Yılmaz ise menajerinin yurt dışında olması nedeniyle törene katılamadı. Ancak Burak’ın gelmemesi hemen büyük bir tedirginlik yarattı. Genç futbolcu için, bazı sitelerin “Gelmiyor, ödeme planında pürüz var” şeklinde haberler yayınlaması da şaşırtıcı bulundu. Günebakış’a konuşan Burak, “Ne alacak, ne ödeme planı konusunda en küçük bir sorun bulunmuyor. Trabzonspor ile her konuda anlaştık. Ön sözleşmeyi de imzaladım. Trabzon’daki törene ise menajerimle birlikte gelecektim. O yurt dışında olduğu için önümüzdeki hafta içinde resmi imzayı atma kararı aldık. Pazartesi veya Salı günü Trabzon’a gelip taraftarlarla kucaklaşacağım. Kimse merak etmesin. Her hangi bir pürüz yok. Trabzonspor formasını giyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum” ifadelerini kullandı.