1 ile 30 arası toplam 470 sonuç

Konu: Turksportal Masaüstü 2008 - Teknik Problemleri

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

dostum saol yardımın için ama olmuyo anlam veremediğim bi biçimde..gerçi ben bu oyunu bildim bileli ingilizce oynuyorum ama o kadar emek verildi uğraşıldı bi deneyeyim dedim ama olmuyo bi türlü..neyse bundan sonrada ingilizce oynamaya devam..ama hakkaten kullanabilenler için harika bişey olumş gerçekten..yapanların aklına ve ellerine sağlık..

Quote Originally Posted by yıldo_23 View Post
    dostum saol yardımın için ama olmuyo anlam veremediğim bi biçimde..gerçi ben bu oyunu bildim bileli ingilizce oynuyorum ama o kadar emek verildi uğraşıldı bi deneyeyim dedim ama olmuyo bi türlü..neyse bundan sonrada ingilizce oynamaya devam..ama hakkaten kullanabilenler için harika bişey olumş gerçekten..yapanların aklına ve ellerine sağlık..
    oyunu pencere modunda değilde, tam ekran modunda açmayı deneyebilirsin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibo View Post
    oyunu pencere modunda değilde, tam ekran modunda açmayı deneyebilirsin.
    ibo kardeş dediğini yaptım oyunu tam ekran modunda açtım ve türkçeleşti..yardımın için teşekkürler..ama niye pencere modunda türkçe oynanmıyo onu anlamadım..varmı bunun bi çözümü??paylaşırsanız sevinirim..!

Quote Originally Posted by yıldo_23 View Post
    ibo kardeş dediğini yaptım oyunu tam ekran modunda açtım ve türkçeleşti..yardımın için teşekkürler..ama niye pencere modunda türkçe oynanmıyo onu anlamadım..varmı bunun bi çözümü??paylaşırsanız sevinirim..!

teknik destek bölümünde açıklaması yapılmış.bende deneddim.ve pencere modunda türkçe oynayabiliyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by SamTCyLaN View Post
    Her eşyi yaptım ama oyun açıldığında tamamen ingilizce oluyor

tam ekran modunda dene...

teknik destek bölümünede göz at isrersen...çözümü bulursun büyük ihtimal
    Last edited by Crabbyandayyash : 02.Haziran.2008 at 17:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by 9sami View Post
    arkadaşlar oynu gayet iyi bir türkçe oranında oynanıyor fakat array hatsı veriyor
    oynanışa engel olmasad bilmenizi istedim .
    çalışma için ellerine sağlık

merhaba oyun tam 6 sezonluk demo oynatıldı bir kere bile array hatası ile karşılaşılmadı, sizin oynadığınız lig hangisi ? ayrıca daha önceden bir maç türkçeleştirme yaması vb bişeyler yüklediniz mi bunu belirtirseniz sevinirim.

Türkçe olmayan arkadaşlar ayarlardan cache leme olayını kaldırmalılar. Bunu ilk oyuna başlarken yaparlarsa bir seferlik yavaşlama sonrası sıkıntı kalmayacaktır.

SamTCyLaN nasıl bir yol izliyorsun bize belirtir misin
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Mesaj Yetkileri