Obafemi Martins bunlardan bir tanesi olabilir.
İnter'den ayrılırken Fenerbahçe ilgilenmişti kendisiyle , Başkan birde uzun süren çalışmalar sonrası takıma gelir futbolcular demişti. Martins için umutluyum.
Obafemi Martins bunlardan bir tanesi olabilir.
İnter'den ayrılırken Fenerbahçe ilgilenmişti kendisiyle , Başkan birde uzun süren çalışmalar sonrası takıma gelir futbolcular demişti. Martins için umutluyum.
Kanoute ve Sheva gelmiyor anlaşılan görüşülen isim Vagner Love ....
Sochaux'nin Mevlut'u birakacagini zannetmiyorum. Bu yerli forvet kuvvetle muhtemel Fatih Tekke olacaktir.
Kale: Volkan D., Volkan B. + Yerli yada yabancı kaleci alınacak
Sağ bek: G.Gönül + Yerli bek alınacak.
Sol bek: RC3, Vederson
Stoper: Edu, Lugano, Yasin, Can + Yerli genç stoper alınacak
Kanatlar: Uğur, Deivid, Kazım, Ali
Ortasaha: Emre, Selçuk, Deniz, Aurelio, Alex, Kemal, Gürhan, Maldonado
Forvet: Semih, İlhan, Kezman + Yabancı ve yurt dışından Türk forvet.
Serdar gitti, Önder gitti, Appiah Fifa'lık Durum buymuş![]()
Valla açıklamlar beni pek tatmin etmedi...Ama 1 yabancı forvet kesin..Yerli forvet ise Nihat,F.Tekke,Mevlüt,Halil 4'ünden biri olaracak gibi..
Şu isimlerden Kemal ve Ali Bilgin'i de gönderebiliriz.Ayrıca Kezman'ın kalamsı sevindirici bence yedek bile olsa oyuna sonradan girerken rakip takım için olumsuz etki yaratır Kezman'ın oyuna girişi.Yalnız 4 forvetimiz olucak demedimi?Zaten 3 forvetimiz var 1 yabancı ve 1 türk ile 5 oluyor?
Onlar Kalacak gibi..Aziz Başkan gidecek 2 kişinin ismini verdi sadece...
Seneye Takımda 5 tane forvet düşünüyolarmış.
Kezman'ın kalmasını istiyor. Eldeki diğer 2 forvet Semih ve ilhan. Yabancı forvet kesin birde yurtdışında oynayan türk forvet dedi olay bu forvetler hakkında.
Fenerbahçe mükemmel transfer politikası izliyor Kaleci konusunda hep söylüyorum Fenerbahçe'nin çok iyi bir kaleciye ihtiyacı var yönetimin bunu görmesi iyi olmuş ...
Bence yabancı kaleci almamamız hep Türk kalecilerle devam etmemiz gerekiyor.Eğer Serdar gidicekse yerine 20-25 yaş arası bir Türk kaleci alabiliriz.Kupa maçlarında Volkan Babacan'a şans vermeliyiz.Anlaşılan bu sezon forvet hattı güçlü olucak.
Yurt Dışında oynayan Türk oyuncu kim acaba??
Nihat, Halil, Mevlüt, Serhat, Ersen, Fatih Tekke, İsviçre'de oynayan Eren Derdiyok var bide.
Aziz Yıldırım açıklamalarından birinde bu yıl şampiyonluğun ka.ırılmasından duyudğu üzüntüyü dile getirdi ve ''bu yıl bazı kişilerin rehavete kapılması nedeniyle puanlar kaybettik bunun nedenlerini biliyoruz bunlarıda halledecez'' dedi.Anlaşılan önümüzdeki sezon oyuncular ve teknik direktör yönetimin disiplinli uygulamalarıyla karşılaşacak.
Zico ile iligili kalıp kalmayacağı konusunda ki soruyada ''görüşümelerimiz sürüyor,ancak geçen sezon bu kadroyla kaçırılan şampiyonluğun kendisini çok üzdüğünü dile getirdi.Anlaşılan zico'ya da baya kızmış.
Transferlere gelince alıncak türk santrofor Mevlüttür büyük ihtimal.
Yalnız benim dikkatimi çeken bir şey oldu Kezman için artık ona 2.5 milyon ödeyeceğim dedi. Demekki Kezman ile görüşmeler olmuş.
Zico konusununda hala çözülmemiş olması beni çok rahatsız etti gerçi anlaşma yakın gibilerinden laflar etti ama bitsin artık şu iş
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Ya Fatih ya da Halil'dir.Nihat gelmeyeceğini söylemişti...
Sürekli yurt dışında oynayan oyunculardan bahsetti Kaleci - Stoper - Forvet yurt dışında oynayan TÜRK oyunculardan olabilir. Sağ kanat demiyorum çünkü onun için 2. Ligte oynayan 1 oyuncunun adı geçmişti bir ara. Daha genç bir oyuncu, Gökhan Gönül gibi hucum bek özellikleri var. O olmazsa Kerim oynayabilir
Emre'nin bonservisi çok abartılmış gazetelerde gerçekten.4.5 Milyon € vermişiz bonservisine halbuki ..
Emre'nin o fiyata alınması gerçekten bir transfer başarısıdır.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Okuyamadım doğru düzgün.Mustafacımdan kac tane var yahu dikkatim dağıldı5 milyon diyolardı Mertcim 4.5 muş.Bizim için çok büyük fark ama futbol alemi için değil
Banada Mevlüt olacak gibi geliyor.Sonrada Halil ve Fatih Tekke derim. Nihat kafasındaki kariyer yüzünden ihtimal dışı,Serhat ise Aziz Yıldırım takımı Serhat'ın kurtaracağını bilse yinede almaz.Bazı durumlar olmuştu kulubun haklı olduğu.
Zico ile anlaşılmalı ama anlaşırken bir konuşma yapılmalı takım İnter deplasmanına da tek forvet kendi sahasında lig sonuncusuna karşı da tek forvet oynuyor.Bunu düzgün bir dille Zico'ya söylemeliler Zico'da bu tarz konuşmalara karşı tepkili değil gördüğüm kadarıyla.Yönetim kadro konusundada istikrar sağlamaya çalışıyor.Deivid ve Kezman ikilisi gönderilmemişlerdi bu sezon daha iyi işler çıkardılar.Umarım Maldonado daha iyi oynar seneye.Aslında Maldonado yerine sağlam bir Appiah kat kat daha iyi olurdu
Açıklamalar tatmin ediciydi zaten Aziz Başkan transfer bitmeden isim vermez vermesini beklemiyordum zaten.
luis fabiano olabilir transfer edilecek isim çünkü sevilla'nın forveti bizde olsa final oynardık dedi Aziz başkan. ama anlaşılan konuştuğu isimler kanoute'den daha kaliteli, B planında adı geçiyor kanoute'nin
heyecanlı günler bekliyor fener taraftarını![]()
''EMRE, GERÇEK BİR GALATASARAY TARAFTARI''
Emre Belözoğlu'nun, Fenerbahçe'ye transferinin gündemde olmadığı bir dönemde gerçekleştirilen röportajda, ''Türkiye'de Galatasaray-Fenerbahçe rekabeti bazen kırıcı noktalara varabiliyor. Ama bakıyoruz İngiltere'de Galatasaraylı Emre, Fenerbahçeli Tuncay'a olabildiğince destek veriyor. Aralarında mükemmel bir dostluk var. Aslında Türkiye'de de oyuncuların yakın arkadaş olduğunu biliyoruz. Taraftarlara örnek olması açısından bu konudan biraz söz eder misin'' denilmesi üzerine Tuncay, ''Emre gerçek bir Galatasaray taraftarı, ben de aynı ölçüde bir Fenerbahçeliyim. Ama İngiltere'de birbirimize sonuna kadar sahip çıkıyoruz. Bugün gelinen noktada taraftarlar arasındaki gerginliğin de olabildiğince alt düzeylere çekildiğini görmekten sevinç duyuyorum. Bu konuda özellikle yöneticilere büyük görevler düşüyor. Rekabet olmalı, ama bu rekabetin kavgasız, gürültüsüz yaşanması gerekiyor'' şeklinde konuştu.
Ligtv
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
sende durup durup benim yazdigim haberlere yorum yaziyorsun![]()
Kezman kalici heralde, Aziz baskanin aciklamalarina baktimda
Sende durup durup beni gaza getiriyosun![]()
ben getirmiyorum valla lig tv yaziyor![]()