Sayfa 28 / 142 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
811 ile 840 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    34

Nasıl Olsa Oynatmıyacak Fenerbahçe Böyle Sönecek, Kalsın Sochaux'ta Oynasın. Birçok Örneğide Var Bunların

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Emreyi cok mu istiyorsunuz,kaybetmek istemiyormusunuz 5 milyon dolar verin alın sizin olsun herkes rahatlasın yau sanki dünya spor tarihinde ilk kez böyle bir transfer oldu...İlk kez bi ezeli rakipten diğerine transfer oldu.Bir oyuncu nasıl Interde,Newcastleda oynarsa Fifanın onayıyla bir takımdan diğer takıma geçebiliryosa bu oyuncu Fenerbahce Spor Kulübünde de oynayabilir olay budur her yerde Emre Emre bıktım be..

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Mevlüt'ü Almasınlar Yazık Olacak Çocuğa..
    yazık olmaz bir sene pişer daha sonra oynar..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bırakılan Lig tv haberi ile ilgili başka yorum gelmesin. 2 sayfadır yazıyorsunuz hala kendinizi ifade edemiyorsanız bence haberlere takılmayın kendinizi bir gözden geçirin. Herşey amacından sapıyor bunun olmasını istemiyorum. Anlayışınıza güveniyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Başkan '' haberlerdeki futbolcular değil '' dedi. Kim kaldı çok merak ediyorum. Rooney çıkmadı. Galiba o.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

3 Oyuncudan 2 tanesinin adı çıkmamış Basında. Biz Mevlüt-Fatih falan diyoruz ama Gökhan Ünalı atladık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Disco niye 19.07'de mesaj attı?Acaba Fenerbahçe'ye mi transfer oldu?Konu ile ilgili şok gelişmeler bu akşam lig tv'de sabaha fotomaçta

Burakcım çok doğru diyor.Futbol bu.Hep beraber izleyeceğiz eğleneceğiz tatlı tatlı birbirimize takılacağız ve sonuçta bir takım ipi göğüsleyecek.

Zaten Trabzon sessiz ve derinden gidiyor Stuttgart nasıl 2 sene önce sessiz sessiz sıyrılıverdi Trabzon'da öyle bir şeyler yapacak gibi geliyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Basında çıkmayan isimi kaldı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Acaba diyorum basında çıkmayan Zenith'in forveti var Türk futbolcuda Fatih Tekke olursa o zaman profile uyuyor Adama orta yapıp ıskalamak mümkün değil

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    3 Oyuncudan 2 tanesinin adı çıkmamış Basında. Biz Mevlüt-Fatih falan diyoruz ama Gökhan Ünalı atladık
    dışarda oynayan türk oyuncu dedi ama ...

Ayg.22 Fun Club's

Nesil
    2006

Aziz Başkanı sonuna kadar izledim.

Appiah ile yollar ayrılacak. Bu doğru bir karar, tedavisinde Appiah gerçek nedeni söylememesi nedeni ile hata yapılmış. Appiah gönderilip ismini bilmediğimiz o üç isimden birisini renklerimize katacağız.

Kezman, takımda kalmasını istiyor ama; maaşında düşüş olacağı söylendi. Umarım Kezman bu düşüşten dolayı performansını düşürmez.

Sağ ve sol bek oyuncu arıyorlar. Bu oyuncular genç yaşta olacak. Dışaradan alacağımıza içeriden bulsak daha iyi olurdu. Gençlere şans vermemiz gerekiyor.

Serdar Kulbilge federasyon kuralları nedeni ile gönderilecek. Takımda en az iki paf takımdan yetişmiş oyuncu bulunması gerekiyor. Buda yedek kalecimiz Volkan Babacan & Gürhan'ın olacağı gözüküyor.

Maldonado'ya bir yıl daha sabredecez. Deivid gibi bir çıkış yapacağını sanmıyorum.

En dikkat çekici sözü, Sevilla'nın forvetleri bizde olsa şampiyon olurduk veya bizim defansımız onlarda olsa onlar şampiyon olurdu. Buradan çıkan sonuç Kanute'nin geleceği yönünde. Umarım gelir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başkan Kanoute transferi ile ilgili çalışma olmadı dedi ...

Nesil
    2006

Her dediğine inanırsak... Bundan yıllar önce Tümer'i de yalanlamışlardı. Roberto Carlos'uda.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Başkanın dediği Kanoute olmayabilir..Luis Fabiano neden olmasın?

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Lyon'da Talipmiş Fiyat'ı Bayaa Yüksek Tutacaklardır Fabiano'da Zor.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Aziz Başkan Luis Fabiano özel bir iligisi var iyi bir tespit yaptın. Yıllar öncede bu oyuncuyu istiyordu. Ama Fabiano bana göre bundan üç-dört sezon önceki performansını gösteremiyor veya ismini duyuramıyor.
    Last edited by DisCo : 02.Haziran.2008 at 21:58

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Emre transferi açıklamayla artık kesinleşti.Seneye Appiah'tan boşalan 4'ü Yasin 5'ide Emre giyer.Forvet Fabiano olabilir diyeceğim ama adam milli takımda banko oynuyor .Sağ bek için Orham Şam'ın adı geçiyordu bir ara

Nesil
    2006

Ankaraspor'lu Hurmacı transferi hakkında bir bilgi verilmedi di mi? Ben belki duymamış olabilirim. Bu transfer umarım gerçekleşir. İyi bir yetenek.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aziz Yıldırm isim vermedi ama hepimizin içine su serpti.Sol açıkta alırsa tam süper olur.

Nesil
    2006

Kesinlikle alınmalı, bu sezon hem Carlos hemde Vederson sakatlanınca olanları gördük oyuncu şart.

volkan demirel ve semih altyapı dan sayılmıyor mu?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bence Brezilyalı bir golcü getirilecek. Kafam iyice karışık bu aralar Vagner Love demek istemiştim. Baptista ve Renato nerden cıktı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Volkan Demirel sayılmıyor.

Şu an kadroda olup alt yapıdan sayılan oyuncular: Volkan Babacan, Mert Günok, Can Arat, Gürhan Gürsoy, Semih Şentürk.

18 kişilik kadroda Altyapıdan yetişmiş, 21 yaş altı 2 oyuncunun bulunması zorunlu, yanlış bir aktarım oldu yayında.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ne emre'ymiş yahu
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kezman kalacak gibi. Maldonado ve Appiah'ı kesinlikle göndermeliyiz. Şu Maldonado'da ne buluyorlar anlamadım

Nesil
    2006

Maldonado'da bulunanan Alex'in sözleri. Alex ile de Cruzerio takımında yaşadığı şampiyonluktan dolayı kalması isteniliyor. Birde Maldonado'yu üç sezon önce alacekken alamadık ve yerine Appiah geldi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maldonado iyi futbolcu yahu o kalsın gidicekse appiah gitsin takıma uğradığı yok para çekip gidiyo

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Benim içimden hep Fred ismi geçiyor medyada da çıkmadı yanılmıyorsam...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Başkanın sözlerini tamamen izledim. Transfer konusundaki çalışmalar gayet güzel ve yerinde. Zico'yla da bir an önce anlaşma yapılmalı.

Yurt dışından alınacak santrafor %90 Mevlüt olacaktır. Çünkü daha önce hiç Türkiye'de futbol oynamamış gibi söz söylendi sanırım. Çok iyi bir transfer olur. Kanat özelliği de bulunması kadroda daha çok yer bulabilmesine neden olacaktır. Bu da onun için çok büyük bir tecrübe demek olur. İleride kendini geliştirebilirse çok büyük oyuncu olur. Kesinlikle çok iyi olur bu transfer.

Sevilla konusuna gelince o açıklamadan sonra Kaonute'nin alınacağını düşündüm. Ancak onla ilgili bir çalışma olamyınca akla direk Luis Fabiano geliyor. Onun da Türkiye şartlarında iyi bir transfer olacağını düşünüyorum. Diğer 2 futbolcudan biri de Vagner Love bence. Onun da takıma katkısı büyük olur.

Yerli transferler den biri Orhan Şam olabilir. Genç ve yetenekli bir oyuncu. Orta sahaya da Özer'in alınma ihtimali yüksek.

Ah başkan keşke isimleri de açıklasaydın ya.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Eğer bulursak genç yerli sağ-sol bek ile stoper de alacağız dedi..

Mesaj Yetkileri