Demirhan kardeş bana Schalke 04 ve Lyon un formalarını yapabilirmisin rica etsem
Demirhan kardeş bana Schalke 04 ve Lyon un formalarını yapabilirmisin rica etsem
Demirhan kardeş bana Schalke 04 ve Lyon un formalarını yapabilirmisin rica etsem Yalnız ben şortlarının olmasını istemiorum sadece üst formaları olsun
bide chelseanin istiorum ama dediğim gibi sadece üst formaları olsun nasıl la ligada barcelona realin falan üst formaları varsa öle istiorum yapabilirsen cok sevinirim
Originally Posted by jacke
Demirhan gelene kadar ben yapiim dedim
DOWNLOAD
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
jesus_fb ustad harbiden ellerine sğalık cok teşekkürler de bişeye kafam takıldı lyonun ortadaki forması LG bu yanlış olmamışmı yani onunde renault olması gerekmiomu? reklam yeriOriginally Posted by Jesus_FB
jesus_fb ustad harbiden ellerine sğalık cok teşekkürler de bişeye kafam takıldı lyonun ortadaki forması LG bu yanlış olmamışmı yani onunde renault olması gerekmiomu? reklam yeriOriginally Posted by Jesus_FB
bende yeni farkettim . lyon deplasmanlardaki sponsoru Lg yani formada sorun yok o.lyon un internet sitesinde görmüstüm..Originally Posted by jacke
![]()
dikkatini çekerim iki tane lyon forması var toplam 3 tane eğer 2 tane si renault ise bir tanesi değişikse bu bi yanlşılıktır.ayrica milan-lyon maçında neden renault giydiler o zaman o deplasman değilmiydi?Originally Posted by kavara
Arkadaşım daha fazla konunun sapmasına izin veremem kusura bakma.Öğrenmek istediğin, bilgi almak istediğin birşey varsa profilimden Msn adresime bak ve listene ekle.Lütfen artık bu istek konusunu saptırmayalım.Originally Posted by jacke