Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 337 sonuç

Konu: Afrika'da Safari

Nesil
    2006
    Yer
    Zeytinburnu

çok güzel bir kariyerin var kötü de gitmişsin futbolun cilveleri bunlar ama ben olsam leeds united den bıkardım ben ce yeni bir klübun basına geç tabiki benim düşüncem

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Heyecan kaldığı yerden devam ediyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mola bitti Keyif sürüyor desene
    Hadi hayırlısı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Takımda kalma kararın iyi olmuş abi yeni sezonda başarılar.
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    yeni sezonda başarılar,seni yine yoğun bir aç temposu bekliyo.
    Ona göre kadro kurup, ona göre mücadele edeceğiz.

Quote Originally Posted by talihsizler View Post
    yeni sezonda basarılar sen tekrar cıkarırsın premier lige leeds i sana güvenimiz sonsuz
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by DjShenol View Post
    Düşmen kötü olmuş.
    Quote Originally Posted by badimadi View Post
    Düşmen kötü olmuş ama çıkacağına eminim
    Sağolun arkadaşlar, ben de eminim, hasret uzun sürmeyecek.

Quote Originally Posted by scream_06 View Post
    Başarılar Serkan abi sen yine çıkarırsın bu takımı güvenim tam
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by CreaterS View Post
    çok güzel bir kariyerin var kötü de gitmişsin futbolun cilveleri bunlar ama ben olsam leeds united den bıkardım ben ce yeni bir klübun basına geç tabiki benim düşüncem
    Bırakırsam da bunu küme düşünce yapmam. Şu anda da bırakmayı düşünmüyorum.

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Mola bitti Keyif sürüyor desene
    Hadi hayırlısı.
    Evet uzun süre ara verdik, şimdi devam.

Yeni sezon yapılanmasını, transferlerimizi birazdan aktaracağım...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Serkan sen haLa Leeds in başındamısın yahu. BEn seni emekLiğe ayrıLmış, Amazonda tatiLdesin sanıyordum. HaLa seni nasıL tutuyorLar ki o takımın başında
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Küme düşünce kafamı toplamak için Amazon'a tatile gittiğim doğrudur. Orada doğayla baş başa kalınca olayları irdeledim, düşündüm, taşındım ve devam etmeye karar verdim. Bu tatilin çok faydalı olduğunu söyleyebilirim, herkese tavsiye ederim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Haydi Serkan Leeds ile çok daha güçlü bir dönüş yapacaksın P.Lige eminim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Serkan abi Leeds e amazonlu futbolcular getireceğin söyleniyo neler söyliceksin?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

En başta teknik kadroda revizyona gitme kararı aldım. Bir şekilde önceki sezon yaşananların faturası kesilmeliydi. Başkanla görüştüm ve 6 antrenörle yollarımızı ayırdık. 12 yeni antrenör de transfer ederek yeni bir yapılanma sürecine girdik.

Amazon’da tatil esnasında yanımda hiçbir teknolojik alet olmadığı için tamamen kafamı dinledim. 30 Haziran’da da tatilimi tamamlayarak İngiltere’ye geri döndüm ve başkanla bir toplantı yaptık.

Başkan Uzak Doğu’ya açılmayı düşündüğünü, bu nedenle de Japon bir oyuncuyu kadromuz katmamız gerektiğini söyledi. Bana sunduğu seçenekler arasından Yasuda’yı seçtim. Bu sezon kamp programı belli olduğu için Uzak Doğu turu ayarlayamadık ama önümüzdeki sezon mutlaka gideceğiz. Vizyonu geniş bir başkanımız var.

1 hafta sonra Chelsea ile sözleşmesi sona eren ve ülkesine dönmek üzere olan 34 yaşındaki Shevchenko’yu takımda görmek istediğini söyledi başkan. Yıllardır bunun hayalini kuruyormuş. Çalışma izni alamayacağını bile bile Shevchenko’yu da kadromuza kattık. Bu sezon takımda ağabeylik yapacak, önümüzdeki yıllarda da bize koç olarak hizmet edecek kendisi.

Ve en önemli sorunumuz olan kaleyi de Macar Fülöp ile doldurduk.

Kasada para vardı fakat tam olarak ne yönde kullanacağıma karar veremediğim için sezon başlayana kadar transferleri sonuçlandıramadım. Hazırlık maçlarında aldığımız sonuçların ardından ve Joe Garner’in 3 ay sakatlanması sebebiyle forvet transferi için düğmeye bastık ve 3 oyuncu alarak transferi noktaladık.

Valladolid’den Llorante, Catania’dan Mauro ve Regginea’dan Ganea’yı kadromuza katarak ofans gücümüzü de sağlama almış olduk. Mauro gelir gelmez 2 ay sakatlandı, şanssızlık diyoruz.

Takımda şu anda tam anlamıyla 9 adet forvetimiz var. Bunlardan 2 tanesi çalışma izni alamadığı için oynayamıyor. Bakalım kalan 7 oyuncuyu nasıl oynatabileceğiz? Çalışma izni alamayan 2 oyuncumuzu da kiralık gönderdik. Kadro geniş, dezavantaj yaşamamız yüksek.

Hazırlık maçlarında sürekli arayış içersindeydim. Sezon içersinde kullanmayı düşündüğüm 3 taktiği oturtmaya çalıştım. 4-3-1-2, 3-5-2 ve 4-3-2-1 taktiklerini deneyerek hazırlık maçlarını geçirdik. Pek başarılı sonuçlar alamadık ama oynayacağımız oyun üzerinde bazı şeyleri görmemi sağladı.

Sezon başında medya ligi 3. sırada tamamlayacağız görüşünde. Sezon öncesi yaptığım son açıklamada, “Ligi zirvede bitireceğiz, geçtiğimiz sezon yaşananları Leeds taraftarına unutturmak bizim görevimiz, bu yönde tüm bilgi ve birikimimi kullanacağım. Taraftarın içi rahat olsun, bu takım nasıl 2 sezonda 2 lig atladıysa bu sezon da şampiyonluğa ulaşacaktır, büyük Leeds taraftarını her maç yine yanımızda görmek istiyoruz.”
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Banane banane oyuncumu geri ver

Abisi bu kadroyla rahat geri döneceğine inanıyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

MiLano gerçekten süper bir isim Serkancım. Ayrıca kaLecin FüLop ta tam iLaç oLacak bir transfer. Artık bu sezon iLe beraber artık Fırtına estirmeni bekLiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

efsane Gerİ DÖndÜ.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Oynadığımız 6 resmi maçı da kazanarak sezona güzel bir başlangıç yapıyoruz. Darlington ve Crewe takımlarını sırasıyla eleyerek Carling Cup’ta 3. tura çıkıyoruz. Ligde de 12 paunla liderliğini sürdürüyor Leeds.

İlk mağlubiyet 5. haftada Preston deplasmanında alınıyor. 89. dakikada verilen penaltı ile rakip 3 puanı kazanıyor. Sezona çok iyi giren Leeds’i durdurmak için başka oyunlar da oynanmaya başlıyor.

Bir sonraki hafta evimizde kaleye şut bile çekemeden kaybeden taraf olan Leeds oluyor. Maçtan sonra oyuncularımı basın önünde eleştirdiğim için de bazı kesimlerin tepkisini aldım.

Ama bu eleştiri işe yaramış olacak ki 7 maç yenilgisiz bir seri geçiriyoruz. Arada evimizde kaybettiğimiz Carling Cup maçı var ama onu hesaba katmıyorum. Bu geçen 7 haftanın ardından liderlik koltuğuna oturuyoruz.

Ve bizim için dönüm noktası olan bir maç. Deplasmanda 4-0 kaybettiğimiz Wolves maçı. Burada alınan ağır yenilgi kötü günlerin başlangıcı oldu ve hızla alt sıralara geriledik.

Sonra oynadığımız 6 maçtan sadece tek galibiyet çıkarabildik ve 6. sıraya kadar geriledik. Takımda artan sakatlıklar nedeniyle kadro kurmakta zorluk çekmeye başladık. 3 stoperin sakatlığı bu döneme denk geldiği için bundan çok etkilendik. Sağbekte oynayan 2 oyuncumuzun da sakatlanmasıyla defans yol geçen hanına dönmüş oldu. Taktik değişikliğine giderek bu dönemi en az kayıpla atlatmaya çalışsak da başarılı olduğumuz söylenemez.

Son 3 maçtan 2’sini kazanarak ilk maçları 40 puanla 6. sırada tamamladık. Kaybettiğimiz maç ise tam bir trajediydi. Yedek oyuncu olarak oynatacak defansımız olmadığı için yedeklere defans oyuncusu almamıştım. Borin de kırmızı görüp atılınca mecburen bekleri ortaya çekip 3’lü savunma denedik, oyuncu değişikliği hakkımız kalmayınca yaşanan sakatlıkla defans 2 kişiye düştü ve sonuçta da farklı bir mağlubiyet almış olduk.

İlk maçlar tamamlandığında burada olmayı düşünmüyorduk ama maalesef ki durum bu. Defansa 1 takviye daha yapmayı düşünüyorum. Sakatlar da düzeldiğinde yine sezon başında olduğu gibi üst sıralara tırmanacağız.

Ve ilk maçlar sonunda oyuncularımızın performansları;

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Serkan abi liderlik koltuğuna oturduktan sonra Wolves maçı kötü olmuş.Şu anda durumun iyi inşallah playofflara kalırsın abi gerçi daha lig uzun bir maraton şampiyonlukta gelebilir
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İkinci maçlara çok iyi başladık. Yine 4’de 4 yaptık. 12 puan toplayarak lider ile puan farkını 7’ye düşürdük.

Bu dönemde en iyi performansı Ganea gösterdi. Klasik 4-4-2 formasyonuna döndük, bakalım zorlu rakipler karşısında neler yapabileceğiz?

Bu arada benim en büyük destekçim olan başkan Ken Bytes önümüzdeki dönem seçilemeyebilir. Seçim yaklaşırken halen aktif yönetici olan Mark Taylor başkanlık için en favori isim şu anda.

Finansal olarak da sıkıntılı değiliz, kasada yeterince para var, bakalım bu değişiklik takıma nasıl yansıyacak?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok iyi başlamışsın 2. yarıya
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ve Şok Bir Gelişme

Son 2 maçta 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Leeds United’da menajer Serkan Özışık’ın görevine son verildi. Resmi siteden yapılan açıklamada;

“Bizi zor dönemden çıkarıp bu günlere getiren değerli hocamıza takımımıza kattıkları için çok teşekkür ederiz. Kan değişiminin takım üzerinde olumlu etki yapacağını düşündüğümüz için görevine son verdik. En kısa zamanda yeni hocamızı açıklayacağız.”

Özışık’ın gece geç saatlerde ülkesine döndüğü gelen haberler arasında. Basın toplantısı yapmasını bekliyoruz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

basın toplatını bekliyoruz serkan abi hadi leeds den ayrıldıysan yenisini bulursun

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Serkan abi kovuldunmu yoksa istifamı ettin?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Basın toplantısı yerine basın açıklaması yapan Özışık, açıklamada;

“Leeds takımı ile uzun süreli hedeflerimiz vardı. İlk 2 sezonda beklemediğimiz başarılar elde ettik ve bunun şaşkınlığı ile başarısız bir sezon geçirerek küme düştük. Bu sezon başarılı gidiyorduk fakat takım içersinde huzursuzluk çok fazla idi. Zaten sezon sonunda şampiyon olup takımı bırakmayı düşünüyordum. Bazı oyuncularla sorunlarım vardı ve bu oyuncuların gönderilmesi çok maliyet getireceği için ben ayrılmayı tercih ettim.

Yönetim sezon sonuna kadar beklemek yerine şimdi görev değişikliği kararı aldı. Başkanı da suçlayamıyorum çünkü onun da koltuğu tehlikede ve bir şeyler yapması gerekiyordu. Çok güzel 3.5 sezon geçirdim Leeds’te. Bir daha dönmeyeceğimi buradan açıklıyorum, avukatıma gelen teklifler var gelişmeler ne olur bilmiyorum. Şimdi bir takım alıp onunla uğraşmayı düşünmüyorum, sezon sonunda teklifleri değerlendireceğim.”
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Türkiye 2.Lig B kategorisinde İnegölspor'un başında görmek isteriz Serkan abi seni

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Kötü Olmuş Bu... İns. Seni Daha Büyük Kulüplerde Görürüz Serkan Abi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

BaşLığın En dipten En dibe oLarak değiştiriLmesini taLep ediyorum !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Başlığı değiştirdim ama sizin isteğinize göre değil Hayrettin Bey.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

yeni haberleri bekliyoruz Abi..(:

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yeni takım Las Palmas mı abi?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bilmem, olabilir mi acaba?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence oldu bile. Las Palmas taraftarları bu haberi alır almaz yıkıldı

Nesil