Sayfa 31 / 142 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon
901 ile 930 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Bugün Zico gitse Aziz Yıldırım yarın birisini getirecek gibi konuştu.Sanki kendiside Zico'ya çok kızmış ve gitmesi taraftarı gibiydi ama.
    Bu yaptığı açıklamadayda belliydi. Bu takım yürüyerek şampiyon olabilecek bir takımdı ama; olmadı. Suç teknik drektörde olarak söyledi. Zico'ya kızmış durumda ama; Zico kalırsa ve seneye gene ligi yetmiş küsür puan ile şampiyon bile bitirse Zico ile yolların ayrılacağını düşünüyorum.

Sheriff Misafir

Aynı oyun mentalitesine sahip bir teknik direktör gelmeli.. Kadro bu mentaliteye çok alıştı..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hurriyet az once flas haber olarak gecti, Zico ile ipler kopmus

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Geçen sene yürüyerek şampiyon olmamız gerekirdi bu nedenle çok kızgınım dedikten sonra Zico'nun gönderilme ihtimali artmıştı. Transferler için de bu karar bekleniyor muhtemelen.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe’de 10 numaralı forma sahibini bulacak, Emre Belözoğlu yeni sezonda bu formayı sırtında taşıyacak.

Tuncay Şanlı’nın Middlesbrough’a transferi sonrasında kimseye teslim edilmeyen formanın artık Emre’de olacağı öğrenildi. Avrupa Şampiyonası sonrasında görkemli bir törenle sarı-lacivertlilere imza atacak olan yeni Fenerbahçeli futbolcunun formalarının da, transferin resmiyet kazanması sonrasında satışa çıkacağı belirtildi.

Milliyet
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Emre'ye bu forma verilmeden önce, daha verilecek çok fazla oyuncu var. "10" numara getirilecek yeni yabancıyada verilebilinir.

Favori Aragones
    Brezilyalı teknik adam Arthur Zico ile yollarını ayırma noktasına gelen Fenerbahçe Kulübü, İspanya Milli Takımı'nın teknik direktörü Luis Aragones'e yöneldi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aragones'mi :s
    Feldkamp'a falan yaşlı diyoduk yok, ı ıh, cık istemem

Yönetimin daha başarıya aç hocalarla görüştüğünü sanıyorum.

Zico gitsin veya kalsın en doğru kararı yönetimimiz verecektir.

Başarıya aç bir hoca getirmeliyiz diye düşünüyorum bende ..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Aragones mi?Amaan başka bir hoca olmalı Aragones'in ne işi var

Sheriff Misafir

Fenerbahçe'nin başında görmeyi en çok istediğim adam Rafael Benitez.. Ama çok uzak görünüyor şu anda..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Aragonesle ne işimiz olur yalandır yalan:d

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Fenerbahçe'nin başında görmeyi en çok istediğim adam Rafael Benitez.. Ama çok uzak görünüyor şu anda..
    Benitez bize gelsin, Şampiyonlar Ligini beş yıl içinde almassak Fenerbahçe'yi tutmayı bırakırım.

Rafael Benitez gelse ne süper olur ama imkansız,çok uzak. Aragones olayı harbi komedi, bu yaşta adamı yönetimimizin getireceğini sanmıyorum ..

Aragones gelirse bizim onu yönetmemiz lazım malum bunar o yakında

Ayg.22 Fun Club's

Feldkamp gibi saçma sapan şeyler yapmasa bari.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Zico'nun gitmesi beni çok sevindirdi. Taktik bilgisi sıfır olan bir hocaydı.Yalnız Allah için oyuncularıyla arası da çok iyiydi özellikle Brezilyalılar

Zico ya gitsin ya kalsın ama bir an önce karar verilsin...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bencede zico gitmemeliydi ozellikle ortada adam akilli td sorunu varken bakalim fenerbahce ne yapacak.. bizden sonra fenerde tdsiz kaldi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bir yerde resmi açıklama mı yapıldı yahu, ben kaçırdım mı?

Aziz Yıldırım kulağını çeker ve anlaşma imzalar belki, belli olmaz. Beklemekte fayda var. Zico giderse de öyle hayallere kapılmayın, ilk aday Luxemburgo olur ve O da kabul eder muhtemelen.
    "YÜCE ATATÜRK"

valla televizyonda yaptigi konusma var ve ingiliz basini bangir bangir bagariyor zico man city de ama tabi resmi aciklama yok

Quote Originally Posted by oguzyumak View Post
    Favori Aragones
    Brezilyalı teknik adam Arthur Zico ile yollarını ayırma noktasına gelen Fenerbahçe Kulübü, İspanya Milli Takımı'nın teknik direktörü Luis Aragones'e yöneldi.
    Bu mesajımdan sonra olay koptu.

Birisi şöyle birsöz söylemişti, kimdi hatırlamıyorum ama "Kazanan taktiği değiştirme, kaybedeni değiştir."

Bu da teknik direktör sonuçta, bence de değişmemesi lâzım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

oyuncularla o kadar iyi ilişkiler kurmuş bi TD bırakılmamalıydı...

Nesil
    2006

Zico'nun ayrılması kendi tercihidir. İstikrar için gerekliydi ama; iki sezonudur 70 puan ile bitirdik. Bu kadro 70 puanı 30. haftaya gelmeden bulması gerekirdi. Yerine getirilecek isim, Portekiz, Brezilya veya İspanyol bir isim olması gerekir. Takımda ki yabancılarıda düşünmemiz gerekiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Zico'nun ayrılması kendi tercihidir. İstikrar için gerekliydi ama; iki sezonudur 70 puan ile bitirdik. Bu kadro 70 puanı 30. haftaya gelmeden bulması gerekirdi. Yerine getirilecek isim, Portekiz, Brezilya veya İspanyol bir isim olması gerekir. Takımda ki yabancılarıda düşünmemiz gerekiyor.
    CL'de oynanan futbol ve alınan sonuçlarıda Zico almadımı kardeşim neden kimse bunlardan bahsetmiyor

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Zico nun bukadar seyden sonra durmasi zaten yanlis olur. Ben ingilterede yasiyorum, hergun Zico ismini gazetelerde goruyorum son 2 haftadir. Manchester City'e gitcektir

kim ne derse desin zico 2 sezonda başarılı olmuştur. Derbilerde rakiplerimize büyük üstünlük sağladık avrupada başarıya ulaştık,türkiye liginde ilk sene şampiyonluk 2. senesinde kaçan şampiyonluk. ziconun kalması durumunda bunların devamının geleceğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bide Aragones ismi geciyor buna sadece gulerim ben.

Aziz Yildirim plansiz is yapmaz

Zico kafasına avrupayı yada man. city'i koymuşsa fazla da zorlamanın manası yok bence...

Mesaj Yetkileri