Sayfa 36 / 142 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon
1,051 ile 1,080 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Villarreal'in sportif direktörü Roig Nihat Kahveci'yi satmayız diyor ancak F.Bahçe yönetimi kesenin ağzını açarsa belli olmaz.

F.Bahçe başkanı Aziz Yıldırım vererek Nihat'ı almak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Villarreal sportif diektörü Fernando Roig VATAN'a 'Kendisini satmayı aklımızdan bile geçirmiyoruz. çünkü bu sezon Şamiyonlar Ligi'nde derece almayı hedefliyoruz. Bırakın Nihat'ı Edmilsson'u Barcelona'da transfer ettik. F.Bahçe ile ilgili haberleri duyuyoruz ama ilgilenmiyoruz. Geçen sezon Everton Nihat için 12 Milyon Euro teklif etti ama yine de vermedik.' açıklaması yaptı.

Yine de İspanyol medyasına göre Villarreal nihat için kapıyı 20 -25 Milyon Euro'dan açıp 15 Milyon Euro'ya inebilir.

Maraton.com.tr

valla nihat gelirse sok olurum cunku nihat besiktasi satip giden bir adam degildi ve gercek bir bjkli diye biliyorum... ayrica euro 2008 oncesi yapilan bu teklifleri pek etik bulmuyorum

Nesil
    2006

Nihat'a verilecek maaş rekor bir ücrettir. 4.2 Milyon € Türkiye'de en çok kazanan oyuncu olacak. Bu az buz para değil, hem kendi şehrinde yaşyacak hemde bu büyük ücreti alacak. Bana göre Nihat, Villareal'de aldığı maaşın iki katından daha fazla maaş alacak. Red edilecek bir ücret olarak görmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kendimi Nihat'ın yerine koysam bu teklifi kesinlikle kabul etmezdim. Beşiktaş'lı felan da değilim ama Avrupa'da beni muhteşem bir gelecek bekliyor olabilir. Ki bekliyor. (=

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Fener en fazla 20 Milyon Euro verir sanırım. Dahada çıkmaz herhalde. Zaten Aziz başkan 40 milyon Euro ayırdık transfer için dedi.
    Hayır bu yıl harcamak için 160 Milyon $ dolar ayırdıklarını, bununda 106 milyon $ transferde kullanacaklarını açıkladı. Yani euro bazına çevirirsek, 55 milyon € denk geliyor.

Sheriff Misafir

Ben olsam 20de olsa verir alırdım

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Hayır bu yıl harcamak için 160 Milyon $ dolar ayırdıklarını, bununda 106 milyon $ transferde kullanacaklarını açıkladı. Yani euro bazına çevirirsek, 55 milyon € denk geliyor.

Maşşşşşşallllah paraya bak

Nesil
    2006

Bende başka bir açıklamada duydum. Sanırım Kongerede söylemişti. Ama bu para tek futbol içinde geçerli olmayabilir. Sonuçta biz Spor Kulübüyüz. Futbol değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    valla nihat gelirse sok olurum cunku nihat besiktasi satip giden bir adam degildi ve gercek bir bjkli diye biliyorum... ayrica euro 2008 oncesi yapilan bu teklifleri pek etik bulmuyorum
    Bu olayla ilgili Mustafa Doğan katıldığı bir programda şçyle demişti:
    Futbolculuk bizim işimiz ve biz bu işten ekmeğimizi kazanıyoruz onun için gelen en iyi teklifi şartlar doğrultusunda değerlendirmek zorundayız.Tabi ki hepimiz bir takımı tutuyoruz ama futbolculuk bizim mesleğimiz demişti.Hatta spiker bayana dönerek siz bu kanalda çalışyorsunuz yarın size başka bir kanaldan daha iyi bir teklif gelirse yok ben x kanllıyım y kanalına geçmem mi diyeceksiniz demişti.(Tabi spikerin çalıştığı kadının siyasi bir çizgisi olduğundan başka yere gitmem dedi ama konumuz o değil) Bu yazdığım tam metin değildir izlediğim programdan aklımda kalandır.

Yani anlatmak istediğim futbolculuk bir meslek.Bundan 50-60 sene önce yan meslek olabilir bizim ülkemizde ama artık futbolcular bu işten geçimini kazanıyor.Bir yerden 2 Milyon almak varken diğer yer 4 milyon veriyosa taraftarlığı bir kenara koyup porfesyonel olmak gerekiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Nihat Fener'e giderse beynimden vurulmuşa dönerim.İnşAllah gerçekleşmez bu transfer.Eğer gelirse Fb için çok iyi Nihat'ın kariyeri açısından kötü olur...

eğer bahsi geçen paralar doğruysa nihat'a o parayı başka bir kulüp zor verir.. ayrıca fenerin hedefleri var nasıl ki maradona napoliye gitti hedefler için nihat fenere neden gelmesin?

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    Bunun tuttuğun takımla alakası yok. Profesyonel futbolcuysa bunları aşması lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

A-arıcı Çok güzel abisi dediklerin.Bu dediğin avrupada basarılı olamayan oyuncular icin dogrudur.1 alacagına gidersin 4 ü veren yere.Fakat kariyeri olan bir oyuncu ileride tüm dünyada bir nihat vardı diye anılacakken para için ileride Nihat ?! kimdi ha bir ara Villarealde oyle bir oyuncu vardı çok gol atmıştı galiba denmesi ayrı bir olay.

Bunun takım küçümsememle alakası yok.Nihat Beşiktaş'a ya da GS'ye de gelse aynı durum olacaktı Nihat için .Bazı şeyler para değildir.Bir halt yiyemiyceni bilirsin alırsın paranı ama bir kariyerin varsa orta kararı bulmak zorundasın.

Örnek olarak bir ara müthiş kariyerli faal oyunculara Katar dünyanın parasını önerdi.Örnek olarak Milan'ın verdiğinin 4-5 katı.Para istiflemek önemliyse hepsi kariyerini bırakır giderdi.

katar liginden bahsetmiyoruz ama sonuçta şampiyonlar ligini kazanmayı hedefleyen bir takım var ve bu kendi milletinden...

Nesil
    2007
    Yer
    34

Enforcer Yaş Geldi 29'A Kendi Milletine Bu Yıl Dönerse Avrupa'ya bir daha Geri Gidemiyeceğini Biliyor, Para İçin Kariyerini Riske Atmamalı, Kaan Abi Bunu Anlatmak İstemiş Kısacası..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Abi bende Nihat'ın gelme ihtimalinin düşük olduğunu düşünüyorum.Kariyer için gelmemeli zaten.Ben bu yönde mesaj yzanlara birşey demiyorum zaten ama olayı tuttuğu takıma getirip o gerçek Beişktaşlı yamuk yapmaz gibi yorumlar için bu mesajı yazdım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Abi bende Nihat'ın gelme ihtimalinin düşük olduğunu düşünüyorum.Kariyer için gelmemeli zaten.Ben bu yönde mesaj yzanlara birşey demiyorum zaten ama olayı tuttuğu takıma getirip o gerçek Beişktaşlı yamuk yapmaz gibi yorumlar için bu mesajı yazdım.
    Şöyle bir durum var abisi öyle diyenlere de haksızsın diyemiyorum.Çünkü çekirdekten yetişmeler profesyonellik konusunda eğer kendi takımıda varsa düşünürler.Bu Emre örneği gibi değil.

Ama diyelimki Avrupa'dan hiç bir yer seni istemiyor Türkiye'ye dönmek istiyosun ve Beşiktaş sana çok az para veriyo standarddan bile az,ya da, hiç düşünmüyor bile o zaman Fenerbahçe'ye gitmesine kimse bi şey demez.

Ama önünde bir kariyer ve pek çok alternatif varken tutup da Fener bana şu kadar para verdi o yüzden geldim derse o zaman tabiki herkesin bir sey demeye hakkı olur.

Tabi bu bir şey deme olayında bazı taraftarların dediği gibi Sami Yen'e İnönü'ye gelsin biz şöyle yaparız böyle yaparız olayına karşıyım.Çıkar topunu oynar sende takım olarak oyununla gösterirsin hırsını oyununla yenersin.Sayma,sövme hareketinde bulunmazsın.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Ben sahsen Nihatın gelmesini istemem o bizim gururumuz orda bizi temsil ediyor yıllardır ve de 4.2mn€ cok cok fazla gelmesin diyorum zaten vermez Villarreal...Forlan,Fabiano,Kanoute yorumları güzel 3ünden biri gelirse süper olur.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fenerbahçe'nin İspanya çıkarmasında ilk hedefin 15 milyon euroluk bonservis bedeline rağmen Nihat Kahveci olduğu açıklandı.

Dün Madrid'e uçan asbaşkanlar Mahmut Uslu ve Ali Yıldırım'ın Nihat Kahveci'nin kulübü Villarreal'le masaya oturdukları ve 15 milyon euroluk bonservis bedelinde indirim yaptırmaya çalıştıkları öğrenildi.

Sarı-Lacivertliler kulübün resmi internet sitesinden de konuyla ilgili bir açıklama yaparak, "Asbaşkanımız Sayın Mahmut Uslu ve yönetim kurulu üyemiz Sayın Ali Yıldırım Nihat Kahveci'nin kulübü ile bu oyuncunun kulübümüze transferi konusunu görüşmek üzere İspanya'ya hareket etmişlerdir. Yapılan görüşmeye ilişkin detaylar konu netleştikten sonra kamuoyuna aktarılacaktır" ifadesini kullandı.

Ancak, tüm bu gelişmelere rağmen Milli Takım kampında bulunan Nihat Türkiye'ye dönmemekte kararlı olduğunu söyledi ve "Şu anda Euro 2008'den başka bir şey düşünmüyorum" dedi.

Fenerbahçe'de teknik direktör sorunun da nasıl çözüleceği merekla beklenirken, Brezilya'nın Globoesporte gazetesi Zico ile Fenerbahçe arasındaki iplerin tamamen koptuğunu iddia etti.

Gazete Zico'nun yakın arkadaşı, Mancester City gözlemcisi Carlos Roberto'nun "Zico'yla konuştum ve bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğini sordum. Fenerbahçe ile anlaşamadığını ve kendisine sunulan şartlarda göreve devam etmesinin imkansız olduğunu söyledi" ifadelerine yer verdi.

LigTv

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    MİLLİ TAKIM KAMPINDA BULUNAN NİHAT KAHVECİ'NİN DÜZENLEDİĞİ BASIN TOPLANTISI BAŞLADI!..

Nihat'ın basın toplantısından satır başları şöyle;

"TÜRKİYE'YE DÖNMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM"

"Şu an sadece Milli Takımı düşünüyorum. Euro 2008’e konsantre olmuş durumdayım. Aklımda bundan başka hiçbir düşünce yok. Bu sorular bana sürekli soruluyor ve buna anlam veremiyorum. Kulübümle de 3 yıllık kontratım var. Zaten şu an Türkiye’ye dönmeyi düşünmüyorum. Kariyerime Avrupa’da devam etmek istiyorum. Son yıllarda sürekli bu sorularla muhattap oluyorum. Bu konudan oldukça rahatsızım. Milli Takım kampında bu tarz haberlerin çıkmasına ise bir anlam veremiyorum. Ben buraya transfer konuşmak için gelmedim. Ancak, transfer benim elimde değil. Şu anda tamamem EURO 2008'de oynayacağımız maçlara odaklandım. Transfer söylentileri beni rahatsız ediyor. Sadece Fenerbahçe değil, diğer takımların da transfer için girişimleri var. Ancak bir daha söylüyorum. Ben takımımda mutluyum ve ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Hedefim Avrupa'da devam etmek."

"PORTEKİZ'DEN KORKMUYORUZ"

Bu haftadan itibaren maçın havasına giriyoruz. Portekiz’de kimlerin oynayacağını biliyoruz zaten. Son 2 turnuvada başarılı oldular. Sonuçta güçlü bir takım bunu kimse inkar edemez. Türk Milli Takımı sahaya çıkınca elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı bugüne kadar. Rakibimizden korkmuyoruz ama saygı duyuyoruz. Maçı ufak detaylarla kazanırsınız. Umarım ufak detaylar bizden yana olur ve maçı kazanırız."

MARATON.COM.TR

F.Bahçe yönetimi bunu zaten biliyordu,bence düşündüğüm gibi hedef saptırmak için yayınlanan bir yazıydı resmi sitedeki...
    Last edited by anilton : 04.Haziran.2008 at 19:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Ayg.22 Fun Club's

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nihat basın toplantısında kalmak istediğini yineledi bencede Aziz Yıldırım hedef saptırıyor.Çünkü Aziz Yıldırım doğru hatırlıyorsam Sheva için 10 m euro ya çok demişti ki Nihat'a 15 m euro vermez.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bende 'doğru hatırlıyorsam' ibaresini kullandım zaten.Bence esas başka bir forvet için görüşmeye gittiler.

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Bende 'doğru hatırlıyorsam' ibaresini kullandım zaten.Bence esas başka bir forvet için görüşmeye gittiler.
    Başka bir forvet için gitselerdi resmi siteden bu kadar net üstüne basa basa ''Nihat Kahveci'nin kulübü ile bu oyuncunun kulübümüze transferi konusunu görüşmek üzere İspanya'ya hareket etmişlerdir.'' denmezdi herhalde.. Sadece şu şu yöneticilerimiz ispanyay transfer için uçmuştur gibisinden haber yaparlardı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benım kafama takılanda şu,normalde kimseyi kolay kolay açıklamıyorlar. Peki Nihat'I neden dediler. Onu anlamadım.
    Türkiye'de Fenerbahçe'den başka alacak takım olmadığından olabilir. Çünkü diğer transferler fiyatı artar diye açıklanmıyordu. Nihat'a Türkiye'de Fenerbahçe'den başka talip olacak takım tanımıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Benım kafama takılanda şu,normalde kimseyi kolay kolay açıklamıyorlar. Peki Nihat'I neden dediler. Onu anlamadım.
    Aynen abi benimde kafamda soru işareti oluştu.Nihat inşallah bize gelir.Çok da yararlı olur.Ancak bize hem yerden hem de havadan oynayabilen bir oyuncu lazım, böyle oyuncularda çok pahalı.Semih'in hava gücü var ve yerden oynayabilen bir Nihat'la çift santrafor iyi gider.Hem de yabancı kontenjanı dolmamış olur.Şu anda yönetim 1 forvet mi transfer edecek 2 forvet mi acaba?2 forvet transfer edecekse birisinin Türk olması gayet iyi olur kontenjan açısından.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nihat ile anlaşıldı falan deniyor da, bildiğim kadarıyla kulüpten önce futbolcuyla anlaşmak yasak ve bu yasağı çiğneyen kulüplerden alınan çok tazminat var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mahmut Uslu'yu sanki Basket maçında gördüm Yada benzettim.

İşte budur;

'Avrupa'da devam etmek istiyorum'
    Fenerbahçe yönetiminin transfer girişiminde bulunduğu Nihat Kahveci, futbola Avrupa'da devam etmek istediğini açıkladı. Kulübüyle 3 yıllık sözleşmesi olduğunu hatırlatan yıldız futbolcu, "Kulübümde mutluyum, ayrılmak gibi bir niyetim yok" dedi.

Koçum Nihat be! Kim yalan söylüyorsa artık anlaşıldı falan diye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Özgür bende basın toplantısını canlı izledim Stv'den. Nihat ; şu anda Avrupa'da devam etmek istiyorum dedi. Ama neler olur bilemeyiz dedi. Üst üste gelen sorular karşısında da ;

'' Anlaşılmıyor galiba , şimdilik avrupada devam etmek istiyorum. bu aşamada Türkiye'ye dönmek gibi bir niyetim yok dedi heralde anlaşılmıştır dedi. Ama Turnuva bittikten sonra bu konuları açık açık konuşabileceğini söyledi.

Zaman neyi gösterir bilinmez ama Nihat avrupada devam etmekte kararlı. Ben şahsen Nihat'ın Fenerbahçe'ye gelmesini istemem. Neden derseniz ; Nihat tek forvet oynayan bir oyuncu değil Kezman gibi kaybolur gider. Hem kendi kariyerine yazık eder. Hemde verdiğimiz paraya yazık olur. Avrupa'da kalması daha hayırlı bence. Dediğim gibi bunun şaşırtmaca olma ihtimali çok yüksek. İçimden bir ses büyük ihtimal Diego Forlan ile anlaşılıp eğer Basketbol takımımız şampiyon olursa bunun açıklanacağı fikrindeyim

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Basket maçında olanlar. Murat Özaydınlı - Nihat Özdemir - Aziz Yıldırım

Mesaj Yetkileri