Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
Arkadaslar skini yapanin ellerine saglik cok guzel olmasina guzel de caps lerde gordugum gibi oyuncu profilleri renkli degil koyu mavi seklinde yazilmis, yine ayni sorun kadroda kiralik oynattigim futbolcularda goz rahatsiz edici bir lacivert kullanilmis ve yine kadroda bizim sozlesmeli futbolcumuz olmayip ta kadro eksikliginde takviye cikan sanal futbolcularda siyaha benzer bir lacivert yani okunmuyor. Bunun bir sorun oldugunu dusunuyorum, cunku caps lerdeki ve reel deki water skini biraz degisik gibi gorunuyor. Bu sorunumu cozme konusunda teknik sorunlar bolumune konu actim ancak burdanda yardimci olabilecek arkadaslara simdiden tesekkurler.

(Onlarca skin denedim ama hicbirini begenmedim sadece water skini cok hosuma gitti, bu yuzden bu sklinde bu oyunu oynamayi cok istiyorum)
Oncelikle merhabalar...

Bu sorunu skini yayinladiktan birkac saat icerisinde cozmustuk. Gectigimiz mesajlarda bu sorununuzun cozumunu belirtmistim sanirim gozden kacirmissiniz. Asagidaki mesajda belirtilen yonergeleri uygularsaniz sorununuz ortadan kalkacaktir.

Quote Originally Posted by Selman Ozturk
Oncelikle skini yeniden download edeceksin ilk mesajdaki rapidshare linkinden
Sorunun halen devam ediyorsa C:/Document and Settings / Kullanici Adi / Application Data / Sports Interactive / Football Manager 2008 / cache klasorunu bosaltmayi dene. Yine sorun devam ettigi taktirde bana messenger yolu ile ulasabilirsin.