Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
Abi bende Nihat'ın gelme ihtimalinin düşük olduğunu düşünüyorum.Kariyer için gelmemeli zaten.Ben bu yönde mesaj yzanlara birşey demiyorum zaten ama olayı tuttuğu takıma getirip o gerçek Beişktaşlı yamuk yapmaz gibi yorumlar için bu mesajı yazdım.
Şöyle bir durum var abisi öyle diyenlere de haksızsın diyemiyorum.Çünkü çekirdekten yetişmeler profesyonellik konusunda eğer kendi takımıda varsa düşünürler.Bu Emre örneği gibi değil.

Ama diyelimki Avrupa'dan hiç bir yer seni istemiyor Türkiye'ye dönmek istiyosun ve Beşiktaş sana çok az para veriyo standarddan bile az,ya da, hiç düşünmüyor bile o zaman Fenerbahçe'ye gitmesine kimse bi şey demez.

Ama önünde bir kariyer ve pek çok alternatif varken tutup da Fener bana şu kadar para verdi o yüzden geldim derse o zaman tabiki herkesin bir sey demeye hakkı olur.

Tabi bu bir şey deme olayında bazı taraftarların dediği gibi Sami Yen'e İnönü'ye gelsin biz şöyle yaparız böyle yaparız olayına karşıyım.Çıkar topunu oynar sende takım olarak oyununla gösterirsin hırsını oyununla yenersin.Sayma,sövme hareketinde bulunmazsın.