İSVİCRE-ÇEK CUMHURİYETİ
Tarih:07.06.2008
Saat:19:00
Stadyum:Basel,St. Jakob-Park
İSVİCRE-ÇEK CUMHURİYETİ
Tarih:07.06.2008
Saat:19:00
Stadyum:Basel,St. Jakob-Park
İşimize ne gelicekse öyle bitsin. İsviçre'yi yenme ihtimalimizin yüksek olması nedeniyle İsviçre kazanırsa işime gelir sanırım..
Bi beraberlik iyi olur gibi
bence de berabere bitsin..
Açılış maçları çoğu zaman sürprize gebedir...
İsviçre kadrosuna bakıldığında iyi bir takım.Beraberlik ilk olasılık diye düşünüyorum...
Turnuva'nın açılış maçı, ev sahibi kazanacaktır. Çek Cumhuriyet'inin bu grupta başarı elde edebileceğini düşünmüyorum.
İsviçre taraftarının desteğiyle açılış maçını kazanır.
Çek Cumhuriyeti'nin kazanacağını düşünüyorum.Beraberlik çok işimize yarayacaktır.
İsviçre rahat alacaktır. Çekler bu turnuvada bir şey yapamazlar kanımca.
bi takim kazansinda kim olursa olsun.![]()
Açılış maçında İsviçre taraftar desteğiyle de maçı kazanacaktır ..
Beraberlik olur.İsviçre'nin taraftar desteğine Çeklerin iyi futbolu birbirini dengeler ve beraberlik olur.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bu maçı hakem desteği ile İsviçre alır diye düşünüyorum. Ama Çeklerin de her an skoru değiştirebilecek önemli silahları olduğunu unutmayalım.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Beraberlik bizim için iyi skor olur.
Çek Cumhuriyeti bu turnuvada gerçekten iyi olmayan bir kadroya sahip.Gruptaki en iyi yerleri 3.lük olur.Maça gelince İsviçre taraftar ve hakem desteğiyle maçı kazanır.Galibiyet dışında aksi bir ihtimal beklemiyorum bu maçtan..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bu maçtan en iyi sonuç berabelik olur
Her iki takım da denk güce sahip. Beraberlik olur diye tahmin ediyorum.
Kısır bir maç olacak gibime geliyor Eğer bir takım kazanırsa bu İsviçre olur ...
Kalede Cech varken İsviçre 1 tane bile gol atamaz![]()
3 yönlü bir maç ortada geçer sanıyorum, beraberlik kesinlikle bizim için en iyi sonuç ama, ev sahibi çeklere süpriz yapabilir
Büyük ihtimal beraberlik olur..
2 takımında kadrosu denk gibi.Çeklerde Rosicky'nin olmaması kötü ama savunma ve forvetleri iyi.İsviçre'de çok büyük yıldızları olmamasına rağmen iyi bir kadroları var.Birbirlerini tamamlıyorlar.
Bence 3 ihtimalli bir maç.Ama zevkli,çekişmeli geçeceğini düşünüyorum.İçimden beraberlik diye geçiyor.Umarım maç dışı unsurların fazla konuşulmayacağı bir maç olur..
So what?
Saike
Çek Cumhuriyeti ev sahibinin havasını alacaktır.
umarim berabere biter
Çok gollü geçmez bu maç. Beraberlik görünüyor.
Berabere bitmesi bizim açımızdan iyi olur.
Maç başladı.Dakika 8 gol yok..
[SIGPIC][/SIGPIC]
behrami ne çalım attı öyle ya.helal olsun.
Herkes Çek Cumhuriyeti'ni Portekiz'den daha korkutucu buluyordu. Ama bu futbolla Çek Cumhuriyeti'nden bir yol olmaz. Favori Portekiz, Plase Türkiye.
Tabii bunlar benim görüşüm.