AVUSTURYA-HIRVATİSTAN
Tarih:08.06.2008
Saat:19:00
Stadyum:Wien,Ernst Happel
AVUSTURYA-HIRVATİSTAN
Tarih:08.06.2008
Saat:19:00
Stadyum:Wien,Ernst Happel
Hırvatlar çok iyi futbol oynuyor avusturaynın bu gruptan puan alması biraz zor
avusturya turnuvanın en zayıf halkası zaten bu bir gerçek hırvatlar ise müthiş gayretlerle buraya kadar geldiler bence 3 puan alan taraf olurlar
Avusturya ev sahibi ama,Hırvatistan'ın kadro kalitesi ortada.Beğendiğim futbolcular olan Petric,Kranjcar farkıyla alır maçı Hırvatlar...![]()
Türkiye haricinde tuttuğum takım Hırvatlar çünkü göze hoş gelen hübüm futbolu oynuyolar.Hırvatlar kazanır.2-0 biter diyorum.
Hırvatistan Avusturya'dan daha üstün bir takım oynadıkları futbolda güzel maçı alırlar.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Hırvatistan turnuvadaki gizli favorilerimden.Bu maçı zorlanmadan kazanacaklardır.Ayrıca Hırvatistan kadrosundaki genç yetenekleri izlemek büyük bir keyif olacak..
[SIGPIC][/SIGPIC]
ev sahibi hüsrana ugrar, ingiltereyi indirerek buralara gelen hırvatlar bence gruptan çıkacaktır
Hırvatlar Alır bu maçı..
Hırvatistan çok iyi futbol oynuyorlar , bu maçı da kazanırlar bence ..
Hırvatistan bu maçı alacaktır..Eduardo'yu izlemek vardı şimdi![]()
Hırvatistan farka gider.![]()
Hırvatistan benim şampiyonluk adaylarım arasında.Eduardo'da olabilseydi takımda daha da iyi olacaktı ama. İyi bir başlangıç yapacaklarına inanıyorum.
Hırvatistan Avusturya karşısında çok zorlanacağını tahmin etmiyorum.Eduardo kayıp yıldızlardan.Sakatlığı kariyeri açısından da kötü oldu.
turnuvada bir takım sürpriz yapacaksa o takımda hırvatistandır.
2-0 diye geçiyor içimden hırvatlar alır.
Buraya yazıyorum Hırvatistan bu turnuvanın hayal kırıklığı olacak.Savunmaları ağır.Bu maçı kazanabilir belki ama bence gruptan Almanya ve Polonya çıkacak.Ama bence 0 çekerek elencek Hırvatlar.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Hırvatistan en az yarı final oynayacaktır.. Bu maçtada puan kaybı vereceklerini sanmıyorum.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
avusturya turnuvanın en kötü takımı seçildi anketlerde böyle bir takıma nasıl ev sahipliği verdiler şaşırtıcı..öyleki bazı yayın organları avusturyanın imajının zedelenmemesi için turnuvadan çekilmesi gerektiğini savundu
Hırvatistan'ın ne kadar üstün bir takım olduğu belli. Ev sahibi hakkı ile katılan Avusturya'nın bu grupta gol bile atacağını düşünmediğim için Hırvatlar EURO 2008'e gülerek başlayacaklardır.
Avusturya sürpriz yapacak bence..Bu arada Milli takımımız 2.olursa B grubundan bir takım ile eşleşecegiz...Avusturya kazanmasını istiyorum..Türk asıllı oyuncularda oynayacak
Büyük ihtimalle gruptan çıkarsak 2.ci olarak çıkacağımız için bu grubun lideri ile eşleceğiz.Umarım Almanya olmaz bu takım.
Maça gelince favorim Hırvatistan,güzel bir oyun ile maçı kazanırlar diye düşünüyorum ..
Hırvatlar Avusturya'yı eziyor.Avusturya'da hiçbirşey yok.
avusturya gayet iyi futbol oynuyor.sanırım onlardan böyle bi oyun kimse beklemezdi
Yahu Avusturyanın şu mücadelesini gördükten sonra;Dünkü maçı hatırlamak bile istemiyorum..Avusturya bu maçtan puan alacak bak görürsünüz..Bu arada maç'ta çok zevkli..Yanlız ses geç geliyor..Dünkü maçtada ses erken geliyordu..Atv bir türlü tutturamadı![]()
şimdiye kadar turnuvanın en zevkli maçı bu oluyor.avusturya hiçde kolay bir lokma değil.gol atarlarsa süpriz olmaz ikinci yarıda.maç berabere bitebilir diye düsünüyorum
modric genelde ölümcül topları sık deniyor daha fazlasını yapabilir.fazla sert şut atamıyor atarsa nedved gibi biri olur bu.