-
05.Haziran.2007, 07:51
evet Arkadaslar Hepİnİz Hosgeldİnİz. Cok Heyecaliyim. CÜnkÜ Bu KlÜp Bİnasinda İlk Basin Toplantim. BugÜn Kendİmle İlgİlİ Ve KlÜpte Neler Yapacagimi Aciklamak İÇİn Burada Toplandik.İlk İŞ Olarak Uefa Kupasina Katilmak İstİyorum 3 GÜn Sonra İnter Toto Macimiz Var En İİ Kadroyu Sahaya SÜrmeye Calisacagim. Takimi Au An Tam Olarak Bİlmİyorum Ama Transfer De Yapacagim. LÜtfen Bİrazdan Sorularinizda İsİm Falan Sormayin. Evet Buyrun Sorularinizi Alayim.
muhabİr:Öncelİkle İspanya Ya Hosgelnİz. Sİzİ Az Cok Da Olsa Taniyoruz. Valencİa Da Da Feyenoord Takİ TaktİĞİnİzİ Mİ Kullanacaksiniz.
Ü.b:evet Arkadaslar Benİm Bellİ Bİr Sİstemİm Yoktur Takima Uygun TaktİĞİ Yerlestİrmeye Calisacagim Ama Su An 4-2-3-1 DÜsÜnÜyorum
muhabİr:az Önce Konusmanizda Transfer İsmİ SÖlemeyecegİm DemİŞtİnİz. Bİze Su An Yenİ Bİr Transfer Bİlgİsİ Geldİ. Acaba Dogru Mu? Eskİ Ögrencİnİz Wİjnaldum?
Ü.b: (hahaha)valla Arkadaslar Sİzden Hİcbİrsey Kacmiyor Evet Bunu Saklamanin Bİ Alemİ Yok. Wİjnaldumu Aradim İspanya Ya Cagirdim. Dedİkİ Aman Hocam Daha Hİc KlÜple GÖrÜsmedİnİz Satacaklar Mi Falan Ben De Sordum Sen Gelmek İstİyor Musun Evet Dedİ Atla O Zaman Gel Dedİm Yrn Burda Olacak. YÖnetİm De KlÜple Transfer GÖrÜsmlerİne Basladi...
muhabİr:evet Ümİt Hocam Valencİa İle İlgİlİ İlk İzlenİmlerİnİz Neler? Bİzİmle Paylasir Misniz?
Ü.b:tabİİkİde Arkadaslar. Sunu SÖleyebİrİm Kİ Taraftar KlÜbÜne Asik Bİ De Bu Benİm Memleketİmde Fenerbahce De Var. Bunu SÖlemeden Gecemeyecegİm. Havaalaninda Konustugum Bİr İkİ Tarftar Vardi. Sİmdİden Sampİyonluk Havasina GİrmİŞler. Sİze Cok GÜvenİyoruz Dedİler. Ama Ne Yalan SÖleyİm Bu İlerleyen GÜnlerde Üzerİmde Baski Yaratabİlİr
muhabİr:sİzİn Futbolda Vefaya Yer VerdİĞİnİzİ Bİlİyoruz. Feyenoord U BÖle Yarida Birakip Buraya Gelmenİz Sİzce Dogru Mu?
Ü.b:evet Arkadasim Sen Kİm Oluyorsun Bana Hesap Soruyorsun. Burada GecmİŞİmİ Yargilayacak DeĞİlİm. GÜvenlİk LÜtfen Bu Densİz Arkadasi Cikarir Misiniz Disari... Evet Arkadaslar Kusura Bakmayin Baska Sorusu Olan Var Mi Son Sorular Olursa Sevİnİrİm. İlerleyen GÜnlerde Bol Bol Konusacak Zamanimiz Olacak Zaten..
muhabİr:sİzİn Buraya Gelmeden Önce Bİrcok Teklİf Aldiginizi Duyduk. Neden Valencİa?
Ü.b:evet Arkadaslar Dogrudur. Takimlarin İsİmlerİnİ Aciklamak İstemİyorum Ama Ülke Olarak SÖlebİlrİm. Valencİa Disinda 2 İspanyol KulÜbÜ İle GÖrÜstÜm. Ayrica Bİr Hollanda Dan Bİr De Mİllİ Takimdan Teklİf Aldim. Secme Nedenİm İse Canimdan Cok SevdİĞİm Kiramadigim 2-3 Dostum Var Onlar Israrla Valencİa Nin Basina Gecmemİ İstedİ Bende İsteyerek Tabİİkİde Kabul Ettİm 
muhabİr:bu Sezonkİ Hedeflerİnİz Neler Bİze Anlatir Misiniz Kisaca..
Ü.b:uefa Da Sampİyon Olmak İstİyorum. Lİgde İlk 4 Ü Cok İstİyorum. CÜnkÜ Seneye Şl De Olmak İstİyorum. Hanİ İspanya Kral Kupasini Da Kaldirsak Hİc Fena Olmaz.. Evet Buraya Kadar Gelİp Benİ DİnledİĞİnİz İÇİn TesekkÜrler Arkadaslar. İyİ Geceler
Mesaj Yetkileri