Sinan engin Beşiktaş'ın gündemi ve transfer çalışmaları ile ilgili olarak MARATON.COM.TR'ye konuştu!..

Zapatocny, Sivoc, Seriç, Tuna ve Ekrem dağ’ı transfer eden Beşiktaş’ta menajer Sinan Engin “orta alana da bir oyuncu alıp transfer defterini kapatacağız” dedi.

Uğur İnceman’ı çok istediklerini söyleyen Engin “Ya Uğur’u alacağız ya da bir başkasını. Ancak yapacağımız transfer orta sahaya olacak” dedi.

Konuşmalarını sürdüren Engin: “Avusturya’nın Matersburg takımında oynayan Cem Atan’ın bonservisi 2 milyon EURO. Bu transferden vazgeçme aşamasındayız. Biz ancak 1 milyon EURO verebiliriz” dedi.

Bu arada Beşiktaş’tan alacağı olan 150 bin EURO’yu zamanında tahsis edemediği için FIFA’ya başvuran ve geçen yılın parası olan 2.3 milyon EURO’YU da Beşiktaş’tan almak isteyen Jean Tigana’nın yakın çevresine: “Ben alacağım 2.3 milyon EURO’yu Mali’ye bağışlayacağım. Geçen yıl kulübe gittim beni kapıda beklettiler. Yüzüme dahi bakmadılar. Ya buraya gelip benden özür dilerler ya da bu parayı bana verirler” dediği belirtildi.

MARATON.COM.TR ÖZEL