-
06.Haziran.2007, 00:07
#11
bi tanede ben yazayım bakalım hangisi tutacak 


İtalya’ya giden Adnan Polat, Roma’nın Brezilyalı yıldızı ile Juventuslu Zebina’ya teklifte bulundu
SİMİC TAMAM GİBİ
G.Saray Başkanı Adnan Polat, yönetici Haldun Üstünel ile birlikte dün ikinci kez İtalya seferine çıktı. Geçtiğimiz hafta Milan Başkanı Adriano Galliani ile görüşüp, Hırvat oyuncu Dario Simic için söz alan Polat, İtalyan kulübünün yetkilileriyle bir kez daha bir araya geldi. Görüşmelerin çok olumlu geçtiği öğrenilirken, Avrupa Şampiyonası sonrasında Simic’in büyük ihtimalle sarı-kırmızılı formayı giyeceği belirtildi. Milan’ın bu futbolcuyu çok cüzi bir bonservis bedeliyle G.Saray’a verme sözü verdiği ifade edilirken, yöneticilerin Hırvatistan Milli Takımı kampında bulunan futbolcuyu ikna etmesi durumunda transferin kesinleşeceği bildirildi.
2. TERCİH ZEBİNA
Milan’la yapılan pazarlıktan mutlu ayrılan Adnan Polat, daha sonra rotasını iki önemli futbolcuya çevirdi. Sabri’yi gözden çıkaran yönetim, sağ kanattaki boşluğu doldurabilmek için dünya futbolunun iki önemli ismine resmi teklif götürdü. İki sezon önce Real Madrid’den Roma’ya transfer olan Cicinho için 8 milyon euroyu gözden çıkaran Polat, bu futbolcuya alternatif olarak Juventus’un tecrübeli sağ kanat oyuncusu Zebina için de temasta bulundu. Roma Kulübü’nün 27 yaşındaki Brezilyalı yıldızı satmayı pek düşünmediği belirtilirken, Juventus’un, 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan Zebina için 3 milyon euro istediği öğrenildi. > Ercan YILDIZ
Arda ısrarı
Emre Belözoğlu’nu F.Bahçe’ye veren Newcastle United, Arda’yı G.Saray’dan koparmak için düğmeye bastı. Genç yıldız için sarı-kırmızılı kulübe ilk kez resmi teklifte bulunan İngiliz kulübü, kapıyı 9 milyon pounddan (18 milyon dolar) açtı. Yönetimin bu teklife şimdilik bir cevap vermediği, İngiliz kulübünü EURO2008 bitimine kadar oyalayarak başka taliplerinin de çıkmasını beklediği bildirildi.
‘Alman olacak’
Futbol Komitesi yöneticilerinden Tunca Hazinedaroğlu, teknik direktör konusunda sona yaklaştıklarını söyledi. Aday sayısının 3’e düştüğünü belirten Hazinedaroğlu, “En geç pazar günü yeni hocamıza imzayı attıracağız. Karar aşamasındayız. Galiba Alman bir teknik direktörle çalışacağız” dedi. Hazinedaroğlu’nun bu açıklaması, yönetimin Skibbe ismine sıcak baktığını gözler önüne serdi.
AYDIN 5 SENE DAHA
G.Saray genç futbolcusu Aydın Yılmaz ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada geçen sezon İstanbul B. Bld’de kiralık olarak forma giyen Aydın Yılmaz İle 5 Yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu.
Kaynak:Türkiye
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules