1 ile 30 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Adriano Mancini'yle sorunu vardı bu sezon Mourinho geçti. Adriano'dan yararlanabilir onu getirmeninde çok kolay olacağını sanmıyorum. Büyük paralar ister mutlaka, Haa getirirse Galatasaray müthiş iş başarır Adriano gibi oyuncuyu ligimizde izlemekten zevk alırım

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Adriano Mancini'yle sorunu vardı bu sezon Mourinho geçti. Adriano'dan yararlanabilir onu getirmeninde çok kolay olacağını sanmıyorum. Büyük paralar ister mutlaka, Haa getirirse Galatasaray müthiş iş başarır Adriano gibi oyuncuyu ligimizde izlemekten zevk alırım
    Hatırladığım kadarıyla Adriano hatalı bir davranış yapmıştı ama. Sadece anlaşmazlık-tartışma meselesi değildiydi de neyse...

Bilen söylesin yine de.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by oguzyumak View Post
    Hatırladığım kadarıyla Adriano hatalı bir davranış yapmıştı ama. Sadece anlaşmazlık-tartışma meselesi değildiydi de neyse...

Bilen söylesin yine de.
    Hatunlarla eller havaya yaparken yakalanmıştı
    Daha sonra kulübeye çekilmesini ve şampiyonlar ligi kadrosuna isminin verilmemesi üzerine Mancini ile tartıştı.. Morinho'da zaten böyle sorunlu adamları hiç sevmeyen bir adam.. Bu nedenle kadroda istemeyecektir Adriano'yu..

Her ne olursa olsun, Adriano önemli bir oyuncudur, yetenekli bir oyuncudur, çok fazla özellikleri olan bir oyuncudur, fizik olarak çok güçlü bir oyuncudur..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu teknik direktörü alsak çok iyi olucak hala isimler dönüyor bakalım olmazsa Cevat hoca ile devam edin daha iyi olur bence yönetim daha önce belirlemeliydi hocamızı

Mesaj Yetkileri