Sayfa 40 / 142 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon
1,171 ile 1,200 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Eğer Zico kesin olarak gidiyorsa F.Bahçe'nin Şl'de aynı başarıyı gösterebileceğini düşünmüyorum(Tabi yeni gelecek teknik adamın Zico'nun oyun felsefesiyle hareket etmeyeceğini düşünürsek)...

Villarreal Edmilson'u aldı.Takviye yapacaktır Şl için,2 sene önce finali Riquelme'nin ayağından kaybetmişlerdi.Direk katılacaklar,onların Şl'de başarılı olma ihtimalini F.Bahçeninkinden daha önde görüyorum...

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Villareal ile Kazanma Olasılığı Daha Yüksek Burak Abi..
    Fenerbahcede olamazmı yani.. Gecen sene gösterdik neler yapabilceğimizi.. bu sene eminimki dahada iyi şeyler yapacağız benim hiç kuşkum yok

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Eğer Zico kesin olarak gidiyorsa F.Bahçe'nin Şl'de aynı başarıyı gösterebileceğini düşünmüyorum(Tabi yeni gelecek teknik adamın Zico'nun oyun felsefesiyle hareket etmeyeceğini düşünürsek)...
    Bu dediğine kesinlikle katılıyorum yönetimimiz çok büyük bir maceranın içine girmiştir. Takımın bu sene resmen önünü kesmişlerdir. Avrupa için hiç umudum yok. İstikrar istikrar diye bağrıyorlar ama söyledikleri ile yaptıkları çelişiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar şimdi işi Şampiyonlar Liginde kim daha başarılı olura döndürmeyelim.Çünkü gereksiz olacak.Hiç kimse bilemez gelecekte ne olacağını.

Benim asıl anlatmak istediğim şu:Hedefleri olan oyuncular genelde hangi liglere gitmek isterler? İngiltere,İspanya veya İtalya.Umarım anlamışsınızdır kariyer olayını..

Ayrıca hiç kimse bilemez gelecekte ne olacağını dedim.Bakarsın Nihat Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmiş..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Bu dediğine kesinlikle katılıyorum yönetimimiz çok büyük bir maceranın içine girmiştir. Takımın bu sene resmen önünü kesmişlerdir. Avrupa için hiç umudum yok. İstikrar istikrar diye bağrıyorlar ama söyledikleri ile yaptıkları çelişiyor.
    Zico çok iyi bir ekol oluşturdu.Bütün Avrupa bile "küçük Brezilya" diye söz ediyordu F.Bahçe'den.Brezilya'lı oyuncular ağırlıkta olduğu için sistemi onların ayak uyduracağı bir biçimde oluşturmuştu.Brezilya'lı futbolcuların hangi taktikte daha verimli olduklarını bildiği için onlardan maksimum seviyede yararlanmasını bildi Avrupa'da.Zico'nun gitmesi Brezilya'lıların yeni sisteme ayak uydurmasını zorlaştırır...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Zico'ya yalvarmaya gerek yok. Neden Fenerbahçe'yi istemiyor orası da meçhul. Ortam süper, Brezilyalılar var. El üstünde, ne dese yapılıyor, maddiyat sıkıntısı yok, yaşadığı şehir dünyanın en güzel şehirlerinden bir tanesi ama Zico efendi kalkmış City için bizi bırakıyor. Demekki Zico Fm'deki gibi Fenerbahçeyi bir basamak olarak kullandı. Bence de istikrar şart ama önce iyi bir teknik direktör bulmalıyız. Ayrıca yönetim değil Zico bizi bıraktı.. Hiç beklemezdim onca şeyden sonra ama..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Zico çok iyi bir ekol oluşturdu.Bütün Avrupa bile "küçük Brezilya" diye söz ediyordu F.Bahçe'den.Brezilya'lı oyuncular ağırlıkta olduğu için sistemi onların ayak uyduracağı bir biçimde oluşturmuştu.Brezilya'lı futbolcuların hangi taktikte daha verimli olduklarını bildiği için onlardan maksimum seviyede yararlanmasını bildi Avrupa'da.Zico'nun gitmesi Brezilya'lıların yeni sisteme ayak uydurmasını zorlaştırır...
    Bence bunlardanda önemlisi takımda uyumu çok iyi sağladı futbolculara kendini çok sevdirdi şimdi sırf o gitti diye eski günlerini arayıp mutlu olamayacak oyuncular olabilir. Ben başkan olsam sadece bunları düşünürek tekrar anlaşırdım.

Merak ettiğim şu mutlaka benim gibi düşünenler vardı o yönetim grubu içinde acaba Zico çokmu zor şeyler istedi yönetimden onu çok merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bence bunlardanda önemlisi takımda uyumu çok iyi sağladı futbolculara kendini çok sevdirdi şimdi sırf o gitti diye eski günlerini arayıp mutlu olamayacak oyuncular olabilir. Ben başkan olsam sadece bunları düşünürek tekrar anlaşırdım.

Merak ettiğim şu mutlaka benim gibi düşünenler vardı o yönetim grubu içinde acaba Zico çokmu zor şeyler istedi yönetimden onu çok merak ediyorum.
    Evet onu anlatmak istiyorum işte o havayı çok iyi tutturdu...

Aziz Yıldırım ya Zico'yu ligde şampiyon olamadığı için göndermek istiyor.Ya da Zico teknik direktörlük kariyerinde yeni maceralar arıyor...

Sheriff Misafir

Ya benzer sistemle çalışacak biri gelirse? Yada hünüz gidip gitmemesi kesinleşmeyen Zico kalırsa?
    Zaten bence bu iki seçenekten birisi gerçekleşecek.. Önemli olan Zico'nun takımla kurduğu iletişimi kurmak.. Kadromuz güçleniyorsa eğer, amaçlarda yükselecektir.. Emre geldi, Nihat'da gelsin, Teknik direktör olarak Zico kadar iyi iletişim kurabilen fakat taktik anlamda Zico'dan daha faydalı olabilecek biri gelsin, söylenildiği gibi genç Türk oyuncular ve yabancı kaliteli bir forvet gelsin, ben o kupayı aldık sayarım..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Ya benzer sistemle çalışacak biri gelirse? Yada hünüz gidip gitmemesi kesinleşmeyen Zico kalırsa?
    Zaten bence bu iki seçenekten birisi gerçekleşecek.. Önemli olan Zico'nun takımla kurduğu iletişimi kurmak.. Kadromuz güçleniyorsa eğer, amaçlarda yükselecektir.. Emre geldi, Nihat'da gelsin, Teknik direktör olarak Zico kadar iyi iletişim kurabilen fakat taktik anlamda Zico'dan daha faydalı olabilecek biri gelsin, söylenildiği gibi genç Türk oyuncular ve yabancı kaliteli bir forvet gelsin, ben o kupayı aldık sayarım..
    İnşallah dediklerin gibi olur ben biraz karamsarım bu konuda

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    nihat'a 20 m euro vericeğine git 7-8 mn euro ya martin fenin'i al hemde daha genç
    Fenin'i 7M'ya almak imkansiz.. Frankfurt Euro 2008'den sonra 15Meurodan fazla teklifler bekliyor. Fenin suan istese Juventus'un oyuncusu olurdu, ama istemedi..
    Last edited by goosfraba : 06.Haziran.2008 at 15:09

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben Zico'nun kalmasını istiyorum. Aziz Yıldırım'da istiyor ama Zico'nun aklı galiba Premier Lig'de... Bence Fenerbahçe gibi büyük bir kulüp bir teknik direktöre yalvarmamalı. Ama anlaşma yollarını aramalı. Dediğim gibi Zico Premier Lig'e gitmek istediği için anlaşamıyorlar.

Sheriff Misafir

İnşallah dediklerin gibi olur ben biraz karamsarım bu konuda
    İnş. Tarık bakalım göreceğiz.. Yönetim genelde iyi işler yapıyor son yıllarda, bu senede iyi birşeyler bekliyorum ben..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aziz Yıldırım Zico ile anlaşmak için uğraştı.Önce para meelesini halletti tam imzalar atılacak Zico Sant'anna nın gitmseni istemedi onu bahane etti ve anlaşılamadı.Eğer yeni bir Teknik Direktör gelirse bizim için en iyisi Laudrup olur.Sonuçta adam Getafe'yi o kadrosuyla çeyrek final oynattı ve bunu yapabilmek için diyaloğununda iyi olması gerek.Demek ki bu özellik var kendisinde.

Burak sende amma cok sey istiyorsun be Zico giderse bence gelen hoca bu kurulan iletisimi saglayamaz kim olursa olsun. alextir carlostur zico yu cok seviyorlar ve resmen zico icin cok iyi oynuyorlar. Bence zico yollanmayacak cunku aziz yildirim bazi seylerin farkinda ama dediginiz gibi kizdiysa olayi ne olursa olsun bitirir ve bence bu bazi oyuncularda hem futbol olarak hem moral olarak dususe neden olur.

Zico sitesinden F.Bahçe'yi sildi

F.Bahçe ile transfer görüşmelerinden net bir sonuç alamayan Zico yavaş yavaş ayrılık sinyalleri veriyor...Sitesinin giris sayfasinda Turkiye Haritasi ve Fenerbahce amblemi olan Zico bunlari sitesinden kaldirdi.

Kaynak: Internetspor ve Aksam Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

"Son kararı Pellegrini verecek"

Fenerbahçeli yöneticiler Ali Yıldırım ve Mahmut Uslu, Nihat Kahveci’nin transferi için dün Villarrealli yöneticilerle ikinci tur görüşmeyi gerçekleştirdi. İlk gün yapılan görüşmelerde negatif bir tutum takınan İspanyollar, dün Sarı-Lacivertliler’in fiyat artırması üzerine tavırlarını değiştirdi. Villarrealli yöneticiler, Fenerbahçe’nin fiyatı 16 milyon euroya çıkarması üzerine “Nihat, teknik direktörümüz Manuel Pellegrini’nin sisteminde kilit oyuncu. Bir de ona danışmak zorundayız. Son kararı Pellegrini verecek” dedi. Fenerbahçe’ye “evet” dediği ileri sürülen 29 yaşındaki Nihat’ın yıllık olarak 4 milyon euro alacağı belirtildi.

06.06.2008
    Kaynak : Akşam

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Nihat Pellegrini'nin kilit oyuncusu izin vermez bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zico gidiyor sanırım,
    İnşallah kulübümüz için hayırlı olur..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bence de Zico giderse ve gelen hoca onun tarzında olmazsa Şamp liginde bu başarıyı yakalayacağımız düşünmüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bugün tarihli Pas Fotomaç Gazetesi manşet haberinde başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın Sayın Celalettin Bilgiç'i Scolari'nin transfer edilmesi amacıyla devreye soktuğunu iddia etmektedir. Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım bir yılı aşkın bir süredir Sayın Bilgiç ile herhangi bir konuda bir görüşme yapmamıştır. Dolayısıyla Sayın Bilgiç'in devreye sokulduğu, başkanın görevlendirdiği şeklindeki bu haber tamamen uydurmadır.

Spor Kamuoyuna Duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

Nihat Kahveci hakkında

Kulübümüz asbaşkanlarından Sayın Mahmut Uslu ve yönetim kurulu üyemiz Sayın Ali Yıldırım, İspanya'ya giderek milli futbolcumuz Nihat Kahveci'nin kulübü Villareal ile bu oyuncunun kulübümüze transferi konusunda görüşmelerde bulunmuşlardır. Yapılan görüşmeler neticesinde Villareal Kulübü yöneticileri, Nihat Kahveci'yi şu an için satmayı düşünmediklerini ifade etmişlerdir. Bu nedenle Nihat Kahveci'nin kulübümüze transferi gerçekleşmeyecektir. Transfer görüşmesi süreci boyunca son derece profesyonel bir davranış ve tutum sergileyen Villareal Kulübü yöneticilerine ve milli futbolcumuz Nihat Kahveci'ye teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by krALEX1907 View Post
    Nihat Kahveci hakkında

Kulübümüz asbaşkanlarından Sayın Mahmut Uslu ve yönetim kurulu üyemiz Sayın Ali Yıldırım, İspanya'ya giderek milli futbolcumuz Nihat Kahveci'nin kulübü Villareal ile bu oyuncunun kulübümüze transferi konusunda görüşmelerde bulunmuşlardır. Yapılan görüşmeler neticesinde Villareal Kulübü yöneticileri, Nihat Kahveci'yi şu an için satmayı düşünmediklerini ifade etmişlerdir. Bu nedenle Nihat Kahveci'nin kulübümüze transferi gerçekleşmeyecektir. Transfer görüşmesi süreci boyunca son derece profesyonel bir davranış ve tutum sergileyen Villareal Kulübü yöneticilerine ve milli futbolcumuz Nihat Kahveci'ye teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    Fenerbahçe Spor Kulübü
    Bence en hayırlısı oldu

bundada vardır bi hayır demek düşüyor bize,eğer nihat olmadıysa fenerbahceli tarfatarlara derimki bu yakınlarda bomba transfere hazır olun...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Fener BOMBAYI patlattı

F.Bahçe yönetiminin, Portekiz'in Brezilyalı çalıştırıcısı Scolari ile her konuda söz kestiği açıklandı.

Zico'yla görüşmeleri askıya alan F.Bahçe yönetiminin, Portekiz'in Brezilyalı çalıştırıcısı Scolari ile her konuda söz kestiği açıklandı.

Fenerbahçe yönetimi, Aziz Yıldırım'ın eleştrilerine karşılık veren Zico'yla yeni sözleşme görüşmelerini askıya alıp B planını devreye sokmasından sonra Brezilyalı Luis Felipe Scolari'yle anlaşmaya vardığı öğrenildi. Şampiyonluğun kaçmasından hemen sonra yönetimin, Zico'yla yolların ayrılması ihtimaline karşılık temas kurup olumlu cevap aldığı Scolari'yi menajeriyle yapılan yeni görüşmeyle büyük oranda bitirdikleri bildirildi. İki sezon önce de Scolari'yi takımın başına getirmek isteyen ancak bunda başarılı olamayan Sarı- Lacivertli yönetimin bir anlamda rüyasını gerçekleştirdiği ifade edildi.

RESMİ İMZA TEMMUZDA

Portekiz Milli Takımı'yla şu an Euro 2008'de bulunan Brezilyalı çalıştırıcının menajeriyle yapılan görüşmelerde ön protokol bile imzalandığı ve şampiyonanın bitiminde Scolari'nin İstanbul'a gelip 2 yıllık sözleşme yapacağı belirtildi. Resmi imza için temmuz ayını bekleyen Sarı- Lacivertliler alternatif olarak düşündüğü Luxemburgo ile de bağları koparmadı.

kralspor.com
    Last edited by krALEX1907 : 06.Haziran.2008 at 16:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Scolari gelmez bence. Küçük takımlardan teknik direktör getirmeliler.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Scolari Portekiz'i bırakıp gelmez bencede...
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Scolari yıllardır kulüp takımı çalıştırmıyor.Yanlış seçim olur kanımca.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post

Zico'da hiç kulüp çalıştırmadan gelmişti, sıfır tecrübe ile.
    (/s)

ya aradaşlar tamam gelmesini istemiyor olabilirsiniz ama mantıklı sallamasyonlar yapın biraz...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Portekizi takımdan saymıyomusun yahu

Mesaj Yetkileri