1 ile 30 arası toplam 57 sonuç

Konu: [1.Lig] Kartalspor Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

Kartal'da büyük revizyon
    Kartalsporumuzun teknik direktörü Mehmet Altıparmak, kadroda büyük bir revizyona gittiklerini belirterek, ''11 yeni oyuncuyla anlaşmaya vardık. Önümüzdeki yıl şampiyon olup Turkcell Süper Lig'e çıkmak istiyoruz'' dedi.

Altıparmak, yaptığı açıklamada, Almanya'dan gurbetçi oyuncular, İbrahim, Emre, Serkan, Elazığspor'dan Mehmet Türkmehmet, Orduspor'dan Mehmet Öncan, Kocaelispor'dan Erman Güraçar, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Süleyman, Gebzespor'dan Özkan, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'dan Kenan, Mardinspor'dan Burhan ve Sakaryaspor'dan Yasin ile anlaşmaya vardıklarını ve önümüzdeki hafta bu oyuncularla sözleşme imzalayacaklarını söyledi.
    Teknik direktörümüz Altıparmak, geçtiğimiz sezondan Gökhan, İskender,Zafer, Yüksel, Soner, Efe, Barbaros, Mehmet, Ali, Selçuk ve Mesut'un takımda kaldığını, diğer oyuncularla yollarını ayırdıklarını da kaydetti.
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by midfielder1912 View Post
    Kartal'da büyük revizyon
    Kartalsporumuzun teknik direktörü Mehmet Altıparmak, kadroda büyük bir revizyona gittiklerini belirterek, ''11 yeni oyuncuyla anlaşmaya vardık. Önümüzdeki yıl şampiyon olup Turkcell Süper Lig'e çıkmak istiyoruz'' dedi.

Altıparmak, yaptığı açıklamada, Almanya'dan gurbetçi oyuncular, İbrahim, Emre, Serkan, Elazığspor'dan Mehmet Türkmehmet, Orduspor'dan Mehmet Öncan, Kocaelispor'dan Erman Güraçar, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Süleyman, Gebzespor'dan Özkan, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'dan Kenan, Mardinspor'dan Burhan ve Sakaryaspor'dan Yasin ile anlaşmaya vardıklarını ve önümüzdeki hafta bu oyuncularla sözleşme imzalayacaklarını söyledi.
    Teknik direktörümüz Altıparmak, geçtiğimiz sezondan Gökhan, İskender,Zafer, Yüksel, Soner, Efe, Barbaros, Mehmet, Ali, Selçuk ve Mesut'un takımda kaldığını, diğer oyuncularla yollarını ayırdıklarını da kaydetti.
    Eğer bu isimlerle gerçekten anlaşılmışsa Kartalspor seneye çok iş yapar. Gurbetçi oyuncuları tabi ki tanımıyorum ama diğer alınan tüm oyuncuları tanıyorum. İlk olarak Sakaryaspor' un sağ beki Yasin Çelik süper lig kalitesinde bir oyuncu. Mehmet için daha önce görüşlerimi yazmıştım. Erman Güraçar çabuk stoper, Süleyman da havadan etkili olacak stoper rolünü üstlenecekler. Erman tecrübeli ve iyi bir stoper. Süleyman da hava hakimiyeti olarak Görkem Görk' den sonra ligin en iyisi. Gebze' den alınan Özkan' ı bu sezon 4 defa canlı izledim. Fena bir oyuncu değil gereksiz yere çok topla oynuyordu Gebze' de ama Kartal da topla bu kadar oynacağaını sanmıyorum. Güçlü bir stoper o da. Mardin' den alınan Burhan da Lig A iiçin oldukça yeterli bir oyuncu.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Mesaj Yetkileri