-
06.Haziran.2007, 17:24
Abdullah Çetin üzüntülü
Diyarbakırspor yönetimine 3 yıllık yeni sözleşme için söz vermesine karşın Antalyaspor'la 2 yıllık sözleşme imzalayan ve eleştiri yağmuruna tutulan Abdullah Çetin, 'Diyarbakırspor'u sattı' şeklindeki açıklamaların kendisini üzdüğünü söyledi.
Antalyaspor'u seçmesinde Kırmızı-beyazlı yönetimin baskısı ve Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın isteğinin etkili olduğunu belirten Çetin, "Diyarbakırspor sayesinde bugünlere geldim. Nereye gidersem gideyim bir gün Diyarbakır'a döneceğimi biliyorum. Diyarbakırspor'un bana kattığı değeri inkar edemem. Bu şekilde ayrılmak zorunda kaldığım için üzgünüm. Doğrudur Hayrettin ağabeye söz verdim. Kendisi büyüğümdür ve onu kırmamak için böyle davrandım. Ben Diyarbakırspor'u satmadım. Antalyaspor beni başından beri istiyordu. Yönetim çok baskı yaptı. Hikmet hoca da beni ısrarla istedi. Benim de Turkcell Süper Lig'de oynama hedefim olduğu için bu baskı ve ısrarlara dayanamayarak Antalyaspor'a transfer oldum. Bana gösterilen tepkilere saygı gösteriyorum, ancak bunu yapanların beni anlamasını istiyorum. Bu transferde geleceğimi de düşündüm. Süper Lig'de Diyarbakır'ı en iyi şekilde temsil edeceğim. Memleketime olan vefayı göstermek için Antalyaspor'da 21 numaralı formayı giyeceğim ve bu isteğimi sözleşmeye bile yazdırdım" diye konuştu.
puerta kalbimizde...
Mesaj Yetkileri