1 ile 30 arası toplam 227 sonuç

Konu: Atlético Bilbao ile Yolculuğumuz Başlıyor

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Sen bilirsin
    Transfer seçeneğimiz kısıtlı abisi ve Martinez özellikle Bayern Munich peşinde olduğundan beri bir daha morali yerine gelmedi.Eğer düzelmezse mecburen elden çıkarıcaz.Hoş 4 senelik kontrat yapmıştım 50 milyonu veren alır maddesi var ama Bayern en son 33 milyon euro'ya çıktı Everton ise ilgilenenler listesinde.

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    abicim naaptın sen

Ben bu kariyeri gördükten sonra kendime kariyer yapıyorum demiyecegim. Degil atletic bilbao ile villareal ile bile ilk sezon sampiyon olamadım hiç

Bu nasıl bi kariyerdir, taktiktir. TSİ literatüründen silinmesi lazım bu kariyerin, bunu gören kendini basarısız ilan eder Yöneticiler hemen kilitlesin ve tsi nin ücra kösesine hapsetsin bu konuyu

Şaka bi yana valla ne diyim abi helal olsun
    Çok teşekkürler Emrecim.Bakma abisi Bilbao büyük takım.Adamların azimleri çok fazla.Biraz iteliyiveriyorsun coşuyorlar ama gelecekleri karanlık Bask'tan adam bulana kadar canın çıkıyor Ama Viguera yetişiyor iyi bir santrafor olacak.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Doğrusu kıskandım Kaan abi

Oyun ilk çıktığında Napoli ile İlk senede Şampiyon olmuştum, Kobenhavn ile ilk senede Uefa Fİnali oynamıştım Bende kendimi başarılı sanardım

Bundan sonra bu kariyerden daha başarılı olabilmek için alıcan bi ligin en dandik takımını tüm maçlarını kazanıcan bide gol yemicen Anca böyle olur

Çok teşekkür ederim abisi. taktik gücü Bask azmiyle birleşince böyle oluyor Ne inat takım,bir türlü maçı bırakmıyor

Bakalım abisi yeni sezon neler getirecek.Şu anda şimdiden son 4 maçta 3 mağlubiyeti haneme yazdım 8 oynamayan oyuncu oynayacak dediğim gibi.Bir de Cl'de başarılı olmak için belirtiğim mevkilerde 3 oyuncu şart.
    Last edited by Melekovic : 06.Haziran.2008 at 14:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri