Sayfa 10 / 13 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 380 sonuç

Konu: [802 için] Total Dominasyon - Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu!!!

oyunu default veri tabanıyla açtım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

O zaman doğaldır. Yine 802 maç motoru ile oynarsınız ama oyuncular 800 CA'larına sahiptir.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Bende Karabük de deneyim sonuçlara bakarız
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İyi taktikte 2 kırmızı kart gördüm bunun sayesinde hemde 7 dakka da odu 2-1 yenildim..1-0 yenerken
    Last edited by badimadi : 19.Mayıs.2008 at 00:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Default Saint-Ettienne

İlhan aga Saint-Ettienne ye uyar mı ki bu taktik

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Uyar umarım
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

peluk teşekkür ederım harıka bı taktık ....fark yerım dedıgım maclarda fark attım

Default 4-4-2

İlhancıgım 4-4-2 için de ugraşıyor musun ya Onu ne zaman görebilicez ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

ilginç ama çoğunluk taktiği olduğu gibi alıp; hiçbir değişiklik yapmadan harikalar yaratmış.
    bense southampton' da bu taktikle pek başarılı olamadım. Genel olarak topu takımda tutan güzel bir tatktik ancak yine de kuvvetli oyuncular istiyor..
    sezon ortasında; 8. maç civarı takımın başına geçtiğim için transfer yapamadım; ara dönemde de doğru düzgün bütçem yoktu; yani elde ne varsa onlarla küme düşmemek için savaşıyorum ve taktik malesef pek başarı getirmedi. 9-10 maç, ha oldu ha olacak derken sonunda vazgeçtim. Ama her maç çok dikkatli oynamalarla; dizliş de dahil değişikliklerle -eğer gol atabilirse takım- maç kazanmak da mümkün oluyor. Yani ben çoğunluğun aksine harikalar yaratamadım taktikle

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by feanorringeril View Post
    ilginç ama çoğunluk taktiği olduğu gibi alıp; hiçbir değişiklik yapmadan harikalar yaratmış.
    bense southampton' da bu taktikle pek başarılı olamadım. Genel olarak topu takımda tutan güzel bir tatktik ancak yine de kuvvetli oyuncular istiyor..
    sezon ortasında; 8. maç civarı takımın başına geçtiğim için transfer yapamadım; ara dönemde de doğru düzgün bütçem yoktu; yani elde ne varsa onlarla küme düşmemek için savaşıyorum ve taktik malesef pek başarı getirmedi. 9-10 maç, ha oldu ha olacak derken sonunda vazgeçtim. Ama her maç çok dikkatli oynamalarla; dizliş de dahil değişikliklerle -eğer gol atabilirse takım- maç kazanmak da mümkün oluyor. Yani ben çoğunluğun aksine harikalar yaratamadım taktikle
    Zaten asıl halinden ufak değişimlerle koydum taktiği. O ufak değişimleri de siz çözüp halledin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Zaten asıl halinden ufak değişimlerle koydum taktiği. O ufak değişimleri de siz çözüp halledin.
    Yok zaten konuyu baştan sona okudum, farkındayım. Ancak yine de kuvvetli oyuncular istiyor bence. Orta sahanın paslaşması çok güzel, makina gibi.
    fakat savunma kısmını sıradan oyuncuların becermesi imkansız. Bi defa öndeki iki orta saha oyuncusu deli gibi pres yaptıklarından çok posizyon kaybediyorlar, karşında bir tane yetenekli ya da yaratıcı oyuncu varsa ortadan paslarla mahvediyor rakip. dmc' nin closing down' unu düşürmek de fayda etmiyor, ortasahanın ortasını rakip çözerse kurtuluş yok. güçsüz bir takımda tehlikeleri önlemek için kafaya iyi çıkan adamlarla biraz önde defans kurgusu yapmak; orta sahayı rahatlatmak ve daha direk paslarla orta sahada fazla top çevirmeden ileriye geçmek gerek. Ancak bu taktiğe yazık oluyor o zaman da.. herneyse, galatasaray' a ihanet ettim kariyerimde, onun ah' ını çekiyorum belki de.

tesekkurler taktık ıcın denıcem bakalıım tutar inş.

Taktıg ı 3 mactır denıyoruım çok pozısyon bulmama ragmen net pozısyonlara gıremıyorum..

bence taktik de ılerıdekı oyuncuların cok iyi olması gerekıyor dıger turlu yaramıyor benım teşhısım bu

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

abi bir de 4-4-2 taktik bekliyorum senden. çok bomba taktik olmuş bu.

Quote Originally Posted by xpoera View Post
    abi bir de 4-4-2 taktik bekliyorum senden.
    kesinlikle katılıyorum.eminimki o da bu taktik kadar başarılı olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Peluk abi bu taktik için bir de antrenman programı ayarlasan süper olurdu
    Delgado #10

ellerine sağlık...yorumlar iyi bir çıkardığını gösteriyor...

4-4-2 ile her takıma uyan bir taktik yapmak imkansız gibi birşey.Çünkü ben tek forvet oynamayı sevmediğimden dolayı oyun çıktığından beri uğraştım 4-4-2 li sistemde iyi bir taktik yapmak için.Gerçi yaptımda ama her takıma uymuyor.Bu oyunun favori taktiği kesinlikle bir ön libero ve tek forvetli dizilişi olan taktikler.Bunu çok geç anladım malesef bu yüzden ben de tek forvetli yeni bir düzenleme yaptım yakında yayınlayacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Fenerbahçe ile ;

Ligde 20. haftada 53 gol attım , 7 gol yedim. Hiç yenilmedim. İkinci ile aramda 10 puan fark var.

Cl'de gruplarda 3. oldum. Gruplarda PSV'yi deplasmanda 3-0 yendim. İnter'in sahasında 60 dk 10 kişi oynadım galibiyeti kaçırdım. ( berabere bitti maç ) Ama malesef Selçuk beni çok kötü yaktı PSV maçında. 1-0 yenilere grupta 3. oldum. UEFA'dayım.

İyimi kötü mü siz değerlendirin.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Kimse bana inanmayabilir ama bu dizilişi Watfordla oynarken deneye deneye bulmuştum ve ligde soluk almıştım.Sonundada Premier lige çıktım
    Ama closing downu ortada biraz geriye çekiyordum bide her futbolcuya komut verirken çok ayrıntıya girmiyordum
    O taktikle bişiler yapabildiysem bu taktikle UEFA yı kaldırırım Watford ile heralde

Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

ben taktiğin amr ve aml adamlarını öncelikle am\fc özelliği oyuncular kullanarak ve o bolgenin adamlarını amc mevkisine birer kısa ok çekerek denedim(fenerbahçe).böylece bekler daha aktif ve asist yapan bir duruma geldi tabi gollerde arttı ama aynı taktiği fiorentinaya uyguladığımda sonuç çokta içler açısı değildi.hatta dominant hale bile gelemedim.ama göz hoş bir futbol vardı.defansim anlamda ise gördüğüm en iyi taktik bence

peluk arkadaşa tesekkürler ama nerelerde oynama yapıldığına dair ipuçları verirse sevinirim doğrusu ))
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    biri diyorum artık sorumu cevaplasa ???
    Last edited by emrebeyhan11 : 16.Haziran.2008 at 11:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

teşekkürler .
    Last edited by SkyJacker : 26.Haziran.2008 at 20:55

paylaşım için teşekkürler.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Saint Etienne ile sezona Kimz ile başladım ilk maçlarda iyidim ancak sonradan büyük düşüş yaşadım ard arda 5 hafta kolay rakiplere karşı puanlar kaydettim. Ardından uzun süre kullanmadığım Total Dominasyon'u kullanmaya başladım ve farklı galibiyet serilerim başladı. Örnek son maç Marsilya'ya 5 attım

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Böl+Parçala+Ez=Total Dominasyon diyorum sadece...

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Bende 1-2 maç tutuyor ardından atağa bile çıkamıyorum. Sürekli böyle devam ediyor TD ile.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya hiç taktik indirmem ama durumum çok kötü mecbur kaldım son çare.. inşallah işe yarar..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Duran toplardan fazla gol yememek için kendiniz mantık yürütün. Sonuçta Genoa ile sizin takımınızın oyuncuları farklı. O taktiktiğe göre, sizin kısa bir oyuncunuza "man mark" ya da t"all man mark" verilmiş olabilir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Peluk kardeşim oyuncu talimatlarını tekrar gözden geçir istersen. Çünkü mesela 2 DC'nin bir kaç özelliği birbirinden farklı. Bir DC'ye mesela top kapma hard iken diğeri normal. Oyuncu talimatlarını tekrar gözden geçirip, tekrar upload edersen çok iyi olacak. Taktiğe lafım yok. Ellerine sağlık.
    Last edited by R00T3RR00R : 30.Haziran.2008 at 16:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Gaziantep

tottenham iLe 3 maçta 3 gaLibiet ss koyamıorm nedense anLamadım bnde :s

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Aston villa maçım var birazdan takımım tottenham sonucu yazıcam buraya
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

işte sonuç

az önce kornerden chealsea den 3 gol yedim ayrıca 3-3 bitti
    Last edited by Corpus : 02.Temmuz.2008 at 13:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 10 / 13 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri