Gece 3 itibariyle beta sürümünü tamamladım taktikte alfa sürümündeki aksak gördüğüm yerleri düzelttim.Galiba takriben 9-10 yeri

Bu arada son 4 maça yedek ağırlıklı kadrolarla çıkmamıza rağmen maçları genelde as oyuncular aldı.Yedek oyuncularla oynadığımız yeni 3-6-1 sistemi ile sayısal olarak ezilmemize rağmen Sevilla Barca deplasmanı Osasuna deplasmanı ve kendi sahamızdaki Real Madrid maçlarından mucizevi bir şekilde yenilmeden çıktık.Özellikle Real Madrid bastırırken tilki Aduriz'in tek atakta gol yapması gerçekten ilgi çekiciydi

Yeni sezona bugün ya da pazar günü başlarım.Son 20 maçta kullandığım 3-6-1 taktiğini şimdilik rafa kaldırıyorum onu daha sonra geliştireceğiz.Yeni sezona beta ile çıkacağım bakalım ne olacak.

Puan Tablosu. Kupa törenini bugün öğlen yapacağız duyrulur

Bunlarda sezon sonu istatistikleri.Taktik denemek için uzun süre ayrı kalmaydık başlangıç taktiğinden belki listede iyi yerlerde oyuncularımız olabilirdi fakat onun yerine takım oyunuyla bir yere geldiğimizin ispatı oldu listede sadece 2 yerde 2 oyuncumun 2. liği var

Bu arada yılın menejeri ödülüne layık gördüler beni.Bilbao en çok gelişme gösteren takım olarak seçildi.Kalecimiz Iraizoz'da en iyi 2. kaleci seçildi Palop'un ardından.